Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Це швидше вийняток, знайти такого лікаря дууууже важко. Хіба для добрих знайомих таке "малюють".

• Подобається Подобається x 3
  2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Під час Т якось не додумувалась. А от після ванни завжди відерце холодної води. І малюку це подобається.:)

Додано через 2 хвилини
    Нажаль БЦЖ ми зробили, а про інші щеплення прийдеться домовлятися, щоб в садочок і школу взяли (якщо в садочок піде)

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та найменшенька, Андрушка. Мій чоловік не знав той від інфлюензи не відмовився, а як приніх дитину до хати а вона горить. Температура 40, дитина ні жива ні мертва. Я їй лікарства, вона плаче. Враховуючи що наша манюня майже ніколи не плаче, хіба вже дійсно припече.

А вже карточку прислали, назначити новий візит до лікаря.:ireful1:

Додано через 9 хвилин
    ой і правда не реально.
    І саме цікаве що найбільше прививок дають діткам до 3 років. Потім дають їм трохи перерву і вже колять лише раз в кілька років. Але всеодно, це просто жах скільки вірусів заганяють нашим діткам.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Марусю, якби лише вірусів. Почитайте колись вкладки до тих вакцин...

5. Маруся-мама

нам не дають... колять і вже :no:

6. Ука

можна в неті пошукати. дещо на privivkam.net викладене. Якщо цікаво - подивіться.

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

З одної сторони, вам, українськi мамочки, легше що можна попiдплачувати лiкарям та взагалi кому хочеш i вам все зроблять. А нам? $20 не даш... якщо давати то вже 20 мiльйонiв, так щоб не жалко було в тюрму iти якщо зловлять. Я вам кажу у нас така бюрократiя що просто жах!

Додано через 7 хвилин
    Катя останнiм часом прокидаеться з запухшими очками :sad: Чи варто хвилюватись?

• Подобається Подобається x 1
  8. Маруся-мама

На рахунок бюрократії. Як я здавала на громадянство, то мені попався файний хлоп екзамінатор.
    Я йому з порога кажу, Я напевне вбила кілька мишок і тарганів!
    А він мені, Якщо ви когось вбили це не біда, гірше буде якщо ви папір неправильно виповните!:cowboy:

• Подобається Подобається x 3
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В них БЦЖ не роблять - нема епідемії туберкульозу. Деякі лікарі і незнають що то таке

10. Katrin

Katrin Well-Known Member

Привіт! Можна до Вас приєднатися:) Нашій малечі вже 4 місяці і тиждень:)

• Подобається Подобається x 6
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Катрiн, вiтаємо! Приєднуйтесь :)

12. Ука

Наші фтизіатри та й імунологи теж кричать що то глупство, принаймні в пологовому. Але хто б їх слухав, як то такий громадний бізнес...

13. Rodinka

Rodinka Загублений

Дякую за запрошення :) Надіюсь час від часу заходити до вас...

• Подобається Подобається x 1
  14. Будячок

Будячок Well-Known Member

Якщо почали про прививки. То, мамусі, прошу Вашої допомоги:) Прививки в нас всі куповані, чесно і зразу кажу. Тепер пишемо Манту. Нагадайте плз в якому місці його роблять? Коли воно вилазить? Скільки не мочити? Як виглядає? Треба з метою конспірації:)
    І до Уки: я знаю, що це погано - вписувати, але навіть на мій несміливий натяк до медсестри: " а може не треба?" отримала такеееее.... На разі поки альтернативи не бачу:sad:

15. Natalka

Natalka Well-Known Member

Манту роблять в 1 рік. Не мочити 3 доби (72 год.) Виглядає приблизно так: зробити укольчик в п"ятницю, а на контроль прийти в понеділок.
    Я не знаю яка у вас медсестра, але Ви можете абсолютно спокійно написати відмову від Манту. Все одно Вам треба буде "робити" Те Манту щороку, або писати відмову щороку...

І ще до мамусь запитання: часом не знаєте чи у Львові вже роблять пробу Суслова замість Манту десь хоч????

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дякую мамусі за підтримку!
    У нас температури більше не було, напевно таки зубки мучають...

А ще коли приходив дільничий до малого, то я у невимушеній обстановці кажу: я не хочу робити прививок, принаймі всіх.
    Він мені каже: не робіть.
    Я на форумі начиталася про дільничих... то я трохи в шоці була і не знала, що сказати... Я бо вже приготовилась на атаку....

Я правда не знаю скільки то "не робіть" буде коштувати. Бо ми вирішили їх вписувати, щоб потім проблем не мати...

А ще дивилась свою картку щеплень: у мене БЦЖ стоїть, але на руках не має сліду...
    Питаю в мами, каже, що не памятає...

• Подобається Подобається x 5
  17. Будячок

Будячок Well-Known Member

Дякую:)
    в поліклініці можу:)) там ніхто контролювати нічого не буде:) а от в садку не можу:sad: Манту в рік вже вписане:)) вписуємо те що в два:)

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так то я про нас писала :), що і в нас не за все домовишся. Думки в голос....., бо старшій в пологовому зробили, решта "намальовані" в карточці, другій дитині вже БЦЖ робити не буду....і домовитись про таке практично не реально, значить потім проблеми з садочком прийдеться інакше вирішувати, суцільний менінгіт одним словом.

Я просто не вела дитину в садок 4 дні.... щоб не вміру виконавча медсестра не вирішила часом на "реакцію подивитись".

В мене теж немає, і в сестри. Це така особливість організму, в теорії це означає що іммунітет проти туберкульозу не виробився.

19. Оксана

Оксана Well-Known Member

Ви цілком маєте рацію..Нема що додати..

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Мій Данилко починає розуміти, що в нього є зубки (4 штуки):D Від вчора клацає ними і скрипить:) :) :) А я терпіти не можу коли зубами скриплять:scare: А він задоволений:radist: :radist: :radist: , дивиться на мене і ніби каже "Мам, дивись, що я вмію!!!":clapping: :clapping: :clapping:

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.