Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Мамусі, як ви думаєте, чи можна носити так малечу в 3,5 місяців

В інструкції сказано, що так можна носити з 3-5 місяців до року. Але це ж сидяче положення і я щось сумніваюсь. Крім того, може я щось не так роблю, бо в неї дупця дуже низько. Як нозі мають бути: одна на другу, чи стопа до стопи?

Вчора попробувала, нам сподобалось.:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Масік

Масік Well-Known Member

3. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповіла тут:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=211288#post211288

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Питання риторичне? :)
    Згадайте фоти з УЗД...

5. Туся

Туся Well-Known Member

Якесь дивне порівняння
    В животику плід в воді, мож сказати - в стані невагомості, а тут вся вага зміщується на ті ще не сформовані достатньо кісточки

6. Будячок

Будячок Well-Known Member

Христос рождається:)
    Мамусі, всім смачної куті і веселої коляди:)
    А Ваші малявочки колядують?:) Бо з доцею цілий тиждень вчили колядку а прийшла за стіл а там бабусі дідусі і купа вдячної публіки, коротше зірвалась наша колядка:) Буде колядувати мамі і татові тихо так надобраніч:).

• Подобається Подобається x 6
  7. Ksani

Ksani Well-Known Member

Гуцулянко, краще личком до себе, а не від себе. А ніжки мають бути жабкою, максимально розведені. Така поза якраз і вважається корисною для правильного розвитку кульшових суглобів.

Славімо його! :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Ksani

Ksani Well-Known Member

Для усіх краще, бо безпечніше:) Мама може випадково нахилитися вперед і дитинка може перекинутися:sad: У слінгу є різні способи носіння, з більшим чи меншим кутом огляду, але коли лицем від мами - то ризик, на мою думку, перевищує "позитив". А коли дитинка дуже хоче все розглядати, мамі можна садити на бедро.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Нє! Якщо питання безпеки - мови нема!
    (не знав що слінг має ТАКі вади, з кенгурушкою не мав ТАКих клопотів).

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

у кенгурушки свої проколи...але не будемо при святі :)

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ми так садили, але ненадовго і в з 5 місяців. але в основному використовуємо для спання, особливо зручно коли малюк з нами в гостях.

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Катерина вiдмовляється годуватись з грудей чи пити молоко з бутилочок удень ВЗАГАЛI! Смоктане кiлька разiв з грудей (якщо на вихiдних) чи вiзьме кiлька ковткiв з соски i вже губи зажимає, головою мотуляє, верещить! Кашою нагодувати то теж проблема, перше рота роззявляє, їсть захлинається, а половину з'їсть i знов iстерика, мотуляє головою, вiдвертається, зажимає губи. Не знаю що робити. Даю всякi гарбузи, яблучка, стараюсь впхати каши на молоцi. I на вихiдних стараюсь дати груди чим бiльше, та все марно. Проте вночi вона добре їсть. Як присмокчеться, то не вiддереш! Я позавчора переклала її в лiжечко бо тiло моє так болiло чомусь що я мусiла хоч на 2 годинки розрiвнятись, але потiм знов до себе забрала. I так вже 3 недiлi чи навiть довше Котя вредна цирки показує. Так, у неї лiзуть зуби, але хiба так може дитина вередувати довго? Хтось з таким стикався? А, ще, я зробила експеримент, думаю дам формули, може їй молоко надоїло. Вона як запах почула то навiть соски до рота не взяла, одразу почала плакати i мотати головою. Значить це щось iнше.

13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мене так тривало місяця 2!Мені казали що це зуби. Але зубки в нас вилізли, а спав всеодно дуже погано. Дньом нічого не хотів їсти зато нічкою.............Я практично не спала. В мене від того що я довго лежала на одному боці почало страшенно боліти між грудьми. Я могла заснути тільки на животі - так мені ставало набагато легше. Це переходить. Просто в деяких діток основне годування дньом, а у вас нічкою. Вона просто собі поміняла режим і все!

Додано через 48 секунд
    Ура!!! В нас сьогодні виліз шостий зуб!!! Нарешті!

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Хмм... може i так. Але вона спить уночi теж. ПОїсть, повернеться на бочок i спить. Ну може похникати деколи, але я не звертаю увагу дуже, то вона повернеться i засне. А що робити? Само пройде?

Додано через 1 хвилину
    Панадолка, а що ви тодi удень робили? Давали скiльки хотiв, чи годували всiма правдами i неправдами? Допустим що кашею чи пюрешками ще можна напхати, а от грудьми чи з соски не заставиш.

15. хельга

В мене теж вже менше смокче з грудей. Вдень 4 рази і вночі 1-2 рази. Але кашки, супчики, пюрешки їсть з задоволенням. А ось коли лізли зубки - тільки цицю.

А в нас вітрянка. Всеж таки підхопили тоді віруса. Але це накраще - буде мати імунітет. В основному пухирці на голові і трохи на тилі. Сьогодні була температурка 37. Єдине за чим шкодую, що не зможу з ним гуляти.

16. Natalka

Natalka Well-Known Member

Тримайтеся.Маю надію. що все у Вас буде добре, і малеча швидко подолає той вірус.
    До речі недавно чула таку фразу "Чому ви не сказали, що у вас вітрянка, я би привела своїх дітей, бо вони ще не хворіли......" ЯЯк на мене - ЖАХ:8:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

О, сколько нам открытий чудных
    Готовит просвещенья дух...
    (не плутати з МОЗівською "наукою")

18. хельга

Я б не сказала, що це жах. Чим раніше дитинка перехворіє тим краще, тим легше переноситься вірус. Найкраще з 1 року до 5. Імунітет пожиттевий. Щеплення такого не дає. І набагато гірше, якщо захворіти в зрілому віці.

• Подобається Подобається x 6
  19. Ума

Ума Super Moderator

Коза, в мого Тимофія певно верхні лізуть зуби - бо усю ніч на грудях провисів, а зарз ніц до рота не бере. Вже більше 4 год. - ні груди, ні каші, ні яблучка.... Раз не плаче, то я тим не переймаюся... почекаю поки сильно зголодніє, інстинкт збереження може спрацює і та вреднота з"їсть хоть щось. Але мама і свекруха вже лементують... Моя дитина, що хочу то роблю...

От, треба нам до Хельги в гості піти на вітряночку :) (батьки би взнали, то в міліцію би здали мене :)) А я таки думаю, що краще нам перехворіти зараз

• Подобається Подобається x 8
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Panadolka, вітаємо з днем народження!!! Здоровячка всій сімї і щастя!!!

Статус теми:
Закрита.