Для мамусь і татусів (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Для мамусь і татусів (3)

ой, дякую
    а я думаю, чого вона те вухо мутузить постійно
    навіть думала, що отит, але ж не плаче
    тільки зараз дійшло

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І перестав чухати? Бо Влад тааак крутить вуха що іноді до синяків. А шкіра вся полущена.
    Я то думала то все через зуби, бо активніш крутить якраз перед тим як вилізе котрийсь.
    Та і здається мені, що то таке, до чого звикаєш і воно перестає турбувати....

3. natorella

natorella Well-Known Member

сємьонсємьонич
    шось вас погано на ваших мамівках інформіруют
    крутить вуха = лізуть зуби
    класіка

4. Megan

Megan Well-Known Member

в перли. А от те, що до року не можна стригти, бо говорити не буде, не чули? Ага. Хочу свого постригти, бо волосся вже довге, чуб лізе в очі, вуха накриває... Свекруха кіпіш підняла, як то так, то ще заскоро, та то аж в рік стригти. І то нічого, що попереду весна, а потім спека, бо ж рік нам буде аж в червні. Будуть мої старші хлопці стригтись, то напевне і менший "під роздачу" попаде)))

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага-ага)))
    Бачу мому Андрієві так до середини липня треба буде косички заплітати...:girl_haha:

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Ооо, мій такий самий. Якщо чесно, то я просто сміюся вголос і відкрито. І коли він мені то каже, і коли свекруха. Одного разу, в Україні, малий був неспокійний (перемучений дорогою, невиспаний + зуби лізли), а після обіднього сну встав задоволений, бавився. І от свекруха заявляє - то поки ви спали, я скинула йому вроки і подивись, йому зразу полегшало. В шоці були всі, хто був в той час в кімнаті, бо я висказала все що думаю про вроки, скидання вроків, магічні ритуали над моєю дитиною, забобони і тд. Після того ніхто мені не пропонував скинути вроки, стригти в рік чи не підносити дитину до дзеркала.

Може і зарізко я тоді висловилася, але так мене то вкурвило що ну :)

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Нагадало мені)) У нас сусіди в Україні чуть не щодня по кілька раз знімають вроки дитям - і старшій, і меншій, бо весь час їх врікають, нема права навулицю вийти. Спить погано, їсть погано, капризує - все, врікли. Хто в що вірить - те і має. Моя мама до сусідки ніколи в гості тепер не йде, коли там в хаті діти - щоб ще потім не казала, що врікла:girl_haha: Найбільше дітей шкода, бо, знаю, що їх там голубити треба і прислухатися, може, б тоді не було тих капризів.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дамс...ми до дзеркало кожен ранок ходимо після переодягання дивитись, які ми красиві. Та й в іграшках доня просто обожнює дзеркала. Ох уж ті забобони...:)

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В нас куми такі забобонні. Я часом просто вже не знаю, як реагувати. Прийшли вгості, дзеркала всі закриті. Моя старша побачила дитяче ліжечко і давай його гойдати, то та мама реально зблідла, ніби щось страшне сталося. Мені й зауваження не пасує робити,бо дитина не моя, але кожного разу смикаюся, чи не зробила щось не по феншую, бо реакція огого. Зате я на хрестинах своєї молодшої відірвалася, жодного "звичаю" не дотрималася, був кум в шоці, але нічого не казав:)

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

перестав, нарешті вушка без подряпин, і це при тому що в нього дорізаються верхні ікла і схоже на те що вже пробиваються п'ятірки. Взагалі, я не бачу зв'язку між чуханням вух і зубами, бо поки волосся не лоскотало його - він вушка не чухав, навіть коли лізли по 4 зуби підряд

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

В нашому випадку я собі слабо уявляю оте "не стригти до року". Ми малому перший раз чубчик постригли ще в 3 місяці – бо вже в очі ліз:girl_emo:.
    А тепер я все чекаю коли Влад сидіти буде щоб і решту "шевелюри" окультурити бо вух вже не видно. От мені дуже цікаво як ті сильно забобонні люди живуть до року без стрижки якщо їм дісталася отака "лохмата" дитина - резинки їй на чуба зав"язують як пекінесу?:xaxa:

12. natorella

natorella Well-Known Member

у вас волосся
    але зв*язок є

13. Plenilunio

Власне, Влад чухає через зуби. Почав коли нижні лізли. А зуби у нього без перериву лізуть.
    Крутить і чухає вушну раковину і з середини - туди волосся не дістає.
    Особлива зліва - з тої сторони у нього активніше зубки лізуть

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Доречі, пройшов у Влада страх до взуття як кілька раз його на вулиці випустила. Тепер спокійно дає взутись і навіть сам несе мені як хоче гуляти чи не нагулявся чи якщо попросити :)

14. Gavil

Gavil Member

Ой, в нас вуха крутить, слина тече, як з крану, а зубів навіть не видно в жодних напухлостей ясен, почервоніння. Видно вони ще у далекій дорозі)))

Хочу запитати. Нам 10 місяців. Мала класно повзає, вже дуууже давно, давно стає біля опори і ходить вздовж. А вчора і сьогодні почала з положення сидячи ставати на коліна, спиратися на ручки, потім ставити ніжки на стопу, відриватися ручками від підлоги. І так стоїть 30-40 секунд. То такі предпосилки перед ходінням?
    І ще - мала вдома постійно босоніж. Ходить на носочка, іноді аж пальці піднивав. Купила тапочки. Вперше як взули - мала заплакала. Потім потрохи взувала, то вона сиділа вивчала ті тапки, тепер трохи в них стає, топає біля опори. Але мене цікавить, чи варто дитину постійно вдома в тапочках тих тримати? Наразі по півгодинки вдень їй взуваю, бо особисто я любитель ходити босоніж. І мені здається, що так зручніше, але таки після тапочок мала менше стає на носочки. Ну і то вставання почалося. Не знаю, чи то тапки винні, чи просто співпадіння)))))

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Сашко аж щипає ті вушка бідолашні. Щойно глянула, а на мочках аж такі цяточки-крововиливи ніби...
    Зуби, які я так чекала вилізли. А слюні далі ріками, і вушка крутить, і сон не покращився.... Може будуть наступні зубки вже.
    А ще Сашко навчився плюватись:girl_haha:
    То тепер основне і саме цікаве заняття))) що би не робив, бульки пускає!

16. katysik

katysik Well-Known Member

а я то думаю, чого мій Арсюха останнім часом так праве вушко весь час щось чухає, дре, тягне, а то виявляється на зубки може бути, ніколи б не подумала!!! У малого якраз справа повним ходом лізуть зубки і зверху, і знизу

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

приєднуюсь до питання про тапки
    хоч ми ще і менші, і я не помічаю, щоб мала на носочки ставала, переважно на всю стопу, але теж цікавить, як то воно правильно має бути

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В мене двоє дітей в хаті топають босяком від маленького. Підлога немає підігріву, то зимою пробувала вдягати, але діти за хвилину знімали, то я перестала тим "паритися ", бо сама вдома люблю ходити без тапок

19. Plenilunio

ІМХО, встигне ще дитина взута походити. Для ніжок краще босяка. Влад всю зиму в шкарпетках по паркету відтопав. Іноді категорично не давав і їх вдягнути.
    Поавда може в когось є покази ходити взутим на твердій підошві чи ортопед, то тут нічого не скажу....

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ми теж ходили і ходимо босі. Був період, що малявка ставала на носочки, але пройшло само, коли почала нормально ходити.