Для мамусь і татусів (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А потім не виходить його зсунути із подушок? Наші теж часом засинають на подушках, або ж взагалі на моїй руці чи плечі, то я завжди пересовую, коли засинають. Але найчастіше в нас подушки не під, а на голові)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Не в тему одягу, але добре подумайте про гуляння в переносці. Це девайс для використання в машині. Кожні 40 хвилин рекомендовано робити перерву і витягати немовля. (То звісно важко дотриматися, я теж везу півтори години, бо не дуже є можливість стати в дорозі. Але моя мала рідко без перерви їде стільки). Ви будете витягувати дитину на прогулянці? Для спинки то не є добре. Якщо вам важко з візком, змініть його завчасно на комфортніший. Або подумайте про слінг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. EineGuteFrau

Погоджуюсь з кожним словом. Краще змінити візок на легший, ніж мучити малечу тими переносками під час прогулянок. Вони не лише парять, а й не дуже здорові для спинки.
    А щодо речей, то пробуйте бодік+чоловічок. Будете бачити, як дістанете маля. У наших інколи спинки аж мокрі були. Ми їх і зимою возили без верхнього одягу, лише накривали ковдрочкою на час з/до машини.

4. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Haidee
    --- дописи об"єднано, 9 Травень 2016 ---
    @EineGuteFrau як раз спробували, то нам ніби сподобалось.

5. Fast

Fast Well-Known Member

4,2 кг - це зовсі манюнька, яка ні не сяде, ні не піде ні навіть не перевернеться. Тому особисто я проблеми не бачу в тому, щоб на 2 хвилини залишити дитину поки спустете візкок. Якщо є балкон, то дитина може гуляти на балконі. А за продуктами сходити - можна з подружкою домовитись і по черзі знести візок з дитиноб, уразі неприпустимості залишити дитину на хвильку. І хіба автокрісло сильно легше за люльку? Трішки є, але не кардинально

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Basyanya

@Fast

Останнє редагування: 9 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

@Basyania, то попробуйте слінг - з ним все буде дуже просто - виходити гуляти, по скільки завгодно разів, ходити за продуктами. Тим більше, то така ще манюня - тої ваги ще взагалі не відчутно, та й погода зараз оптимальна для слінгу - вже не холодно, але і нема ще спеки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Haidee

• Подобається Подобається x 2
  9. Basyanya

@Mansikat слінг мені дуже подобається. щойно переглянула кілька відео на ютубі, намотка для мене, то високи технології. і проблема з виносом дитини на вулицю з завтра і лише на 2-3 тижні.

10. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

слінг Вам справді буде дуже доречний, не бійтеся його! Я теж боялася і аж в 2 місяці малечі спробувала, тепер гуляємо тільки так, в візку мала кричить і проситься на руки, а в слінгу їй набагато комфортніше. Побачила у профілі що Ви живете у Варшаві, пошукайте по форумі, можливо хтось теж там живе та допоможе Вам з освоєнням слінгу, бо, повірте, воно справді варте того.

11. Basyanya

може я чогось не розумію, але якщо рівняти автолкрісло категорії "0+" і всілякі гаджети типу шезлонги, то вони в принципі по внутрішній формі одинакові, то чого тоді то автокрісло таке шкідливе, чи шезлонги теж шкідливі. може є якісь статті де можна про це почитати???

12. EineGuteFrau

Воно все однакове. На наших кріслах чікко (із вставкою для немовлят) писало щось типу 45хв-1год і діставати. Точно було, що ніякого тривалого сну. Ми ними користувались, як шезлонгами. Правда дітки там сиділи максимум пів години, і то, якщо розважати.

13. Basyanya

перечитала, щойно інструкцію і те що пише на автокріслі, то зазначено не використовувати як спальне місце і не використовувати на довгий час. конкретно кількість часу не зазначно. ще написано, що "термін придатності" крісла 5 років, бо вже не відповідає стандартам. можливо з часом стандарти зрозростають - безпека і час перебування також. в мене ось таке

14. Basyanya

@Haidee все ж таки шкода стало мені манюню. вона собі зранку заснула в тій переносці і десь проспала біля 2 годин. тому надвір ми йшли в люльці. все знести в мене вийшло за 3 рази. а от на прогулянці ляля "зробила купку" і як то все занести додому виявилось проблемою. чи дитину пильнувати, чи коляску, бо крик був страшенний. далі задумуюсь над безпекою проводення часу в переносці дитя там дуже гарно і швидко засинає.

15. EineGuteFrau

А чому б не зайти кудись змінити памперсів і далі гуляти?

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В Америці мало в кого є лежачі коляски такого типу, як в Україні. Діти проводять увесь час в автокріслах. В мене теж ніколи не було люльки, і в багатьох моїх знайомих. Ні в кого проблем зі спиною в дітей не було.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Basyanya

@EineGuteFrau страшно мені диитину на вулиці роздягати, було доволі вітряно.

18. EineGuteFrau

Так я не кажу на вулиці. Зайти у якийсь заклад. Думаю, у Варшаві таких багато.

19. Basyanya

@EineGuteFrau ми гуляли в парку, а то 10 хв ходьби від дому. та й роль мами я лише освоюю, ще всіх премудростей не знаю(((

20. Haidee

Ну то щось таке умовне. Ніхто не каже, що від автокрісла дитина викривиться буквою Z чи отримає сколіоз в рік. А між тим зайве навантаження на хребет в раньому віці може бути причиною проблем з серцем чи головними болями в дорослому віці. В Америці ще дуже кенгуру люблять, правда? І кажуть, що раз нема офіційної заборони від лікарів, то це безпечно і комфортно. Ну такої заборони і не буде, я собі думаю, а мами мають свої голови і інтернет, щоб ознайомитися з різними точками зору.

Ну а чим би в даній ситуації врятувало автокрісло?
    Ви ще просто не звикли до своєї дитини. То є звично. Я сьогодні переодягала на вулиці. То ж в люльці, їй там не задує. Переодягнулися, поїли, порозглядали все і далі спатки.

• Подобається Подобається x 5