Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Для висаджування дівчата давно показували класні сорочки нічні для немовлят
    типу цього

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Гуляли в неділю - ходили голосувати, потім ще годинку синок спав на вулиці. А від вчора спить на балконі з відкритим вікном. Ми б гуляли, але я боюся що він прокинеться і не заспокоїться без циці, тому так.
    Дмитрик 2 години спить, потім їсти хоче. Але я не можу відійти, бо як періодично не колисати, то прокинеться. А вдома більш-менш спить тільки в мене на руках, деколи в СЗК (але в колисці). Як тільки кладу на ліжко, то десь пів години проспить, а як мене нема збоку то рівно 10 хвилин!

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ми спимо в чоловічку,то малому здається зручно,нічого не тисне і не холодно,бо як спали в бодіку, то ножки теж мерзли,а враховуючи, що вночі ми крутимся як шило,то постійно ми мерзли.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

доня як навчилась повзати (у 5 місяців), то вже на ліжку неможливо вдень приспати (на ніч присипляння триває до години навіть), бо перевертається і повзе. тому ми спимо виключно в слінгу і то від півгодини до півтори.

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дівчата, а скільки часу тривали перерви між сном вдень у ваших діток 3-охмісячного віку? Бо Дмитрик пів години добре сам бавиться, потім пів години тільки на руках/в слінгу чемний, а далі капризує. Я прикладаю, то засинав раніше завжди, а тепер поїсть і далі в нерви. Забавляти виходить максимум 2 години, потім треба на руках трясти-люляти і за 15-20 хв спить. Але сон у нього дуже чутливий, деколи пів години проспить і будиться. І далі все по колу... Так чекаю, коли вже він буде спати 1-2 рази в день бо реально замучили ті крики. Особливо коли залюляла, але циця в роті і він закашлюється молочком і далі в плач!

6. zetta

zetta Well-Known Member

дывчата, нам 1,5 року вже два дні в обід не спимо...що то таке? якось мені на то впливати? чи нормально в такому віці не спати? поводе себе нормально, бавиться, майже не вередує.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Зетто, моя у віці 1,1 не спала вдень десь близько 2 тижнів. Але в нас графік такий: 20-20.30 відбій, зранку 7-7.30 підйом. Потім почала лягати на 20-30 хвилин, ще через пару днів на 1-1,5 години, тепер може і два рази по годинці поспати. Думаю, в вас теж мине неспання, то ще мала дитина.

8. olangel

olangel Well-Known Member

А як ви дітей привчаєте до рукавичок? Бо маєм коламбіївські краги, але навіть вдіти їх нереально. Розтопирює пальці і всьо... А в вечері холоднувато.

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

от і ми не даємось. раз так добре змерзла в ручки, то на п"ять хвилин дала надіти а потім зразу ж зняла

10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Настя, навіть не хоче торкатись рукавичок, я накупила різних, думала а може якісь сподобаються і надіне, і краги маємо, але ні-ні. Зараз то ще так сяк, можна і обійтись, а як більше похолодає?

11. olangel

olangel Well-Known Member

во - во, і я про то.. Тому і думаю, що треба по трошечки щось придумати

12. allusya

allusya Well-Known Member

я не привчаю. Просто беру з собою. Доня бачить, що в когось є і може сама захотіти вдіти, крім того я вже сама беру собі, бо мерзну в руки. Але то не все показник, просто вже знає, якщо холодно то просить вдягнути рукавиці, а потім сама знімає і одягає. Я не наполягаю. Думаю, якщо замерзне, то знає, що є рукавички. Думаю усі дітки так, якщо змерзнуть, то не можуть не захотіти вдягнути рукавиці.

13. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Наш малий любить казку Рукавичка, то я йому постійно нагадую про мишку і ко, і дитина чемно пхає ручку в "казкову штуку")))
    Правда, не знаю, чи то надовго подіє, з одяганням в нас ціла історія

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Знаю що ця тема обговорювалась, але от не знайшла де...
    Мамусі, на яких подушках сплять ваші дітки від трьох рочків?
    Раніше Роман спав на плоскій подушечці, в неї товщина ледь 2 см. Зараз бачу що її замало, навіть коли вдвічі складаю. Хоча я і сама волію обходитись без подушки зовсім, але всеж...
    Особливо зараз, коли він кашляє і має охоту голову ложити повище треба щось підшукати. А що?

15. Latane

Latane Well-Known Member

нам ще трьох немає, але десь до 2,5 доня спала без подушки, а зараз маємо венето дитячу

16. kljysochka

kljysochka New Member

на цей час можете і дорослу дати, поки хворий, але не розумію того
    а як ви то бачите? в нас така плоска синтепонова, але якшо і поміняю, то незнаю коли і хіба на ортопедичну. я сплю вже близько 10 років без подушки, бо маю проблеми з хребтом, то нашо то штучно додавати дитині? чому голова має бути високо? уявіть собі як виглядає шийний відділ хребта при тому.. і то так цілу ніч! малий має м"яку подушку, бо вчасно не купили ортопед., але вона пласкувата, і він на ній лиш засипає, далі вона забита в кутку:)

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

та власне не бачу, тому і питаю в кого як є.
    Бо сама спати на подушці не можу, але помітила що останнім часом, Роману щоб заснути, треба вилізти головою повище і вкритись по вуха. А потім вже всю ніч розкритий і без подушки спить.
    Треба придивитись до дитячих ортопедичних...

18. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Мій спить на моїй :) разом зі мною, подушка з пір"я.
    А що, тільки голова на подушці? Я лягаю так, що і плечі теж, зручно ніби:)

19. Leila

Leila Well-Known Member

Моя Ліля дуже активно цікавиться моєю декоративною косметикою, вчора нафарбувала собі губи і нігті фломастером, така гарна стала :), і одразу до дзеркала. Думала може купити їй дитячу декоративну косметику, щоб не мазалася фломастерами і не псувала мою косметику. Чоловік проти, каже що то їй абсолютно не потрібно. Дівчата, що б ви порадили?
    Я б купила бальзам для губ "Маленька фея", а от чи варто лак для нігтів?

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас був момент, коли доня почала просити косметику, бо дівчатка в садку нігтики мають намальовані, придивилась - дійсно, пооблуплюваний лак, як на мене дурість в такому віці, але то не моя справа. Я купила лак "Маленька фея", який від контакту з водою змивається, намалювалаїй дома декілька разів і інтерес в неї пропав.
    А бальщам до губ завжди купую і наполягаю малювати сама, правда тільки зимою, бо їй сильно тріскають губи, але, звісно, без кольору.

Статус теми:
Закрита.