Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

все нормально. дитина пізнає світ! навчилась потрапляти чимось в рот)) у нас так було, я просто виймала пальця час-від-часу.

2. Almariel

так погано моя доня спить вночі. і вкласти майже неможливо: поїсть і перевертається повзти (вдень спить тільки в слінгу, то нема куди повзати), якщо зупиняю - крик. вкладання в нас може тривати годину і більше. буває, що і вночі прокидається і повзе. а ще часто крізь сон плаче, схлипує і крутиться. може мені якогось заспокійливого чаю попити?
    знаю, що передається стан мами, маємо купу проблем, то постійні переживання. вже якось намагаюсь стримуватись. і я ще п’ю каву - одна чашка з молоком на день. але я її п’ю вже давно.
    ну і ми почали догодовуватись. якраз збігло в часі догодовування і неможливість вкласти спати.

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

То такий період, може почала повзати?Або якісь ше навички зявилися? В нас таке було, перевертала і вкладала назад спати, якшо кричала то підсталяла руку шоб вперлася лобом і так засинала. По пару разів за ніч так бувала, вірю, то ЖАХ! але перетерпіть, воно перейде. Я себе тоді заспокоювала стрибком в розвитку:girl_crazy:

4. Krosha

Krosha Well-Known Member

А ви з самого початку "царапки" одягали?
    Бо моя з першого дня має відкриті ручки, і на перших двох тижнях рука майже завжди була в роті. То ми просто забирали її руку, то зараз все рідше і рідше помічаю пальчики в роті.

5. Almariel

та якось повзати вона ще в 5 місяців почала, а то після шести таке стало.
    і я буду себе стрибком заспокоювати...

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А моя вже другий місяць почала сідати в сні. Сідає і починає ревіти. Я вже думала, що вона сновида (якраз почалось в повний місяць), але потім зрозуміла, що вона насправді хоче перевернутись і випадково сідає, і від того будиться і лякається. до того часу спала суто на спині, і навіть як я клала на бочок, завжди переверталась назад на спину, а тепер спить на бочку або на животику.
    І до речі, якщо я зауважую, що вона сідає і притримую, то вона зупиняється і засинає.

7. allja

allja Well-Known Member

А який звязок з тим мають "царапки"? Ми, наприклад, одягали їх тільки тоді, як ручки були дужн холодні, а потім відразу скидали...так от, до минулого тижня ніяких пальців/кулачків в роті не було, а тепер після циці обов"язково кулачок має бути в губі (якщо не засинає), і теж
    , тому просто забираю кулачок і пропоную цицю, якщо відмовляється, то стараюсь просто легенько забрати і забавити чимось.

8. olangel

olangel Well-Known Member

ООО, в нас теж таке було. Постійно скрізь сон ловила щоб з ліжка не гепнувся. Але все ж таки один раз не зловила. Діти дуже реагують на зміну погоди і на фази місяцю. Стають більш тривожні під час повнолуння, та ще й у Вас вік зубчиків.
    В нас то теж як почалось, так і не закінчилось. Постійно сідає скріз сон, або як тільки очі відкриє. Дуже кумедно коли у ночі шукає цицю, може не знайти, підривається і сідає, потім бачить мене, посміхається і відключається сидячи))) при цьому його треба зловити))))) А ще при цьому може намагатися сказати "циця", але виходить "сися" )))

9. Maksli

Maksli Well-Known Member

Царапки вдягала хіба в пологовому (бо хоч то було літо, було досить холодно на вулиці), а вдома без них були і є, а пельчик почав смоктати хіба на минулому тижні до того пробував кулачок кілька днів смоктати, поки не навчився одного пальчика запихати в рот, зараз стараюсь забирати і переключити його увагу на шось інше або

10. Януся

Януся Well-Known Member

Мами старших діток, як ви пісяєте на вулиці взимку і в таку холодіну, як зараз? Минулого року ми гуляли зимою в багаторазовому підгузнику, зараз прошу перед прогулянкою, давай попісяємо, чекаю, виходимо на вулицю і за 30-40 хвилин хочу пісяти. Хоча літом пісяла раз в 2-2,5 години. Вдома пісяє в нормальному режимі.
    Бігти додому, не знаю чи витримає, а зимою ще поки вдома роздягнешся...
    Вчора ввечері замотала її в свою куртку, так і пісяли.

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

часто гуляєм з малявою недалеко біля школи, то якщо вона попроситься, то ми заходим туди в туалет і все, бували такі випадки, що і в кафешки заходили, а що зробиш, якщо додому далеко, а дитина сильно хоче:girl_in_dreams:

12. Maksli

Maksli Well-Known Member

Мамусі, а Ви гуляєте з дітками в таку погоду, як сьогодні?
    Бо мене шось совість мучить, шо ми вже другий день в хаті сидимо, сьогодні хотіла вийти з дитиною погуляти, а погода "не льотна", так то закінчилось тим, що вивезла каляску на балкон на пів годинки, може на 40 хв., синочок заснув на свіжому повітрі (бо в хаті ніяк не хотів засинати, прокидався кожних 15-20 хв.), після того забрала в хату, тай спить собі вже в хаті!
    але ж то мало часу на вулиці для дитини!

13. Talya

Talya Well-Known Member

я малій одягаю підгузник. бо висаджувати її вже досить зимно, та і штани маємо на підтяжках, а поки вберу-заправлю - може змерзнути. та і район наш досить відкритий, протягів багато, тому не ризикую. перед прогулянкою пісяє вдома, але надворі завжди хоче пісяти і тоді питає, чи можна пісяти в памперс. я найбільше боюся вертатися додому з мокрими штанятами в таку холоднечу, тому поки бачу для нас такий вихід

14. allja

allja Well-Known Member

Ми гуляли вчора, але нашою прогулянкою був похід до бабусі (іти десь 30хв) і потім назад додому + зайшли в декілька магазинів. Така була в нас прогулянка. Просто піти гуляти по місті вчора не пішли б.

15. olangel

ну ми в таку погоду майже не гуляєм. Пробувала з малим приходити на майданчик, але він навіть бавитись не хоче.
    Та і мене то не напрягає, бо майже з народження свій денний сон у любу погоду спить у візочку на балконі.

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

коли така погана погода,то обмежуюсь поїздкою за "хлібом"(то так щоб совість не мучила ,що малий на свіжому повітрі не був),бо
    у нас на жаль таке не діє(((

17. olangel

о, я сама дивуюсь як то Марко мігсам по 4-6 годин ранійше спати, а зараз по 2 без мами і циці)))) а вдома, то 15-30хв і я завжди маю бути поруч. Ну і то єдиний час коли я можу готувати, прибирати.
    А в мене інше питання. Маркуська не спить вночі під ковдрою(((( спить в одному бодіку, футболці, не вдягаю штанят, шкарпеточок, не хочу щоб ризиночка тисла. Літом, то без проблем, а от тепер.... Прокидаюсь, постійно розкритий, а сьогодні вночі як знову до себе пригорнула, то аж ноги крижані і всі мурашками покриті, а він собі дрихне. Тільки попробувала накрити, як прокидається(

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Купіть на кілька розмірів більшу піжамку сліпиком а внизу зафіксуйте шкарпетками, якщо так боїтесь гумок, бо насправді нічого аж так не тисне в тих піжамках, а дитині таки тепліше, то я кажу як мама 2=х діток які ніяк не накриваються :)

19. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

В нас то саме. Я взяла дитячу ковдру і накриваю тільки ніжки, як не простує то натягую щоб дупцю прикрити так і бавимось, бо над ранок в хаті +17

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

не зручно висаджувати, а мій в ночі може два три рази проситись

20. olangel

Ну я сама раз попробувала в шкарпетках поспати, то для мене був жах. Тому і не люблю піжамки, мені воно заваджає, от і думаю, що дитині теж не сподобається

Статус теми:
Закрита.