Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

однозначно. і тільки так! любою любовю, але мають бути межі дозволеності і дитина має знати хто головний! особливо коли дитина так би мовити не зовсім слухняна...
    в нас теж весною почався дуже складний період, я нарешті дізналась що таке істерика в дитини на фоні "хочу!!!!!!!!!!!!!!" елементарно, в нас в дворі гарний майданчик(тому завжди купа дітей), але лише 1 качелька, моя бавиться в піску, качеля порожня, як тільки хтось підходить і сідає, мала починає верещати на все горло що кататись хоче вона, хоч до того не хотіла. я таке стараюсь присікати. таких прикладів купа, інколи взагалі неадекватні реакції.

саме так я істерик і позбулась. просто для дитини дуже важливо знати що якщо мама встановлює правила, то вона їх виконує!
    от наприклад, якось в дощовий день мала вирішила помити руки в калюжі, раз запхала-другий. я сказала - ще один раз таке зробиш - підем додому. вона зробила через дві секунди з єхидною усмішкою - завела додому з плачем. буквально за день повторилась подібна ситуація, вона знов перевірила мене - і я знов виконала обіцяне, був гарний сонячний день, а ми погуляли всього 15 хв і пішли спати в 12 год з плачем.

Після того істерики закінчуються при корні як тільки я скажу що зараз підемо додому.

Жанна, постарайся на якийсь період гуляти біля дому, щоб відразу в разі неадекватної поведінки дитини після попередження що ти зараз зробиш якщо не послухає, завести додому. Нехай ви пожертвуєте кількома днями прогулянок, зате збережете вам обом нерви на подальше.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мамочки а що ви робите коли дитина в процесі істерики вимагає грудь? Я даю бо кричить за нею невиносимо для мене. Але всередині аж киплю- не хочу давати в ці моменти- відчуття ніби весь виховний момент на смарку. Чи то в мені трудне детсво бурлить?

3. zetta

zetta Well-Known Member

так.

зміни обстановки. Мені здається що у нас на тому фоні. Я впорола дурницю
    бо залишила пару разів малу коли та заснула то я бігла по справам... певно прокидання без мами настрашило її. то я собі так думаю, не знаю точно.

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну, добре, а вдома що?
    Я чого питаю. Наш Ярик теж такий дуже-дуже непосидючий і вредний, правда, надворі істерики поки що бувають хіба через те, що в нас не збігаються погляди на спосіб і напрямок руху :) Вдома причин буває більше. І я от на майбутнє собі так підзбирую мудрих порад. В такій ситуації, скоріше за все, він би мене вдома просто остаточно домучив. От і думаю, що би я робила...

5. kljysochka

kljysochka New Member

не домучив би:) ревів би, зтушувався б, але відчув би, шо не він тут править. домашні ситуації настільки різні і т.д., шо тяжко шось казати, але в даному випадку бачу лиш такий варіант. про це читала, і досвід підказує

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Але, дЄвочки, то ми троха не туди попали в нас є інша тема, тому я продовжу свої дописи на тему наших і непосидющих неслухняних тут:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=45290&page=90

7. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата! Підкпжіть будь-ласочка де вказано (нормативні док-ти), що коли мама пішла по догляду за дитиною до досягнення нею 6-го вік, то дитині неможна відвдувати дитячий садок? Можливо хто знає, стикався чи чув про це?

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

наскільки знаю- то догляд за дитиною до 6 р. дається за медичними показами, як такій яка не може відвідувати садок по стану здоров"я. В реаліях є так, як вам зручно.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, а ліжечко в вашій спальній кімнаті стоїть, чи в дитячій?

10. veronka

veronka зла друзя

мммм, у Марго криза - починає гримати по столу, розвертається і йде ображатися в іншу кімнату, плаче: помішала їй кашу щоб вистигла, бабця не мала гречки на вечерю, не так сторінку в книжці перегорнув татко і т.д. і т.п.
    Дівчатка, як діяти? Що робити? В мене починають здавати нерви...
    зі. Може є в нас тема про кризу 3 років? Тицьніть, плз

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В дитячій, але двері на ніч в дитячу не закриваєм, серед ночі може покликати, то підходимо і хвилин 5 посидимо коло неї дочекавшись щоб заснула знов...

12. solomka

solomka Active Member

Мамочки, скажіть до котрої години гуляють Ваші діточки? А то вчора моя свекруха не давала мені спокою: 8 година, а діти ще гуляють; вже темно, заганяй їх до хати.

13. zetta

zetta Well-Known Member

в бабусі то гуляли до пізна, бо переважно всі тусувались на нашому подвір"ї, а в місті то власне стемніло і додому.
    а в мене інше питання, вашим дітям не жарко спати з вами в одному ліжку і в піжамних штанах? і друге, чи розкриваються ваші діти , що ви з тим робите?
    питаю бо моя розкривається страшно.

14. Анута

Анута Well-Known Member

розкриваються постійно. Як бачу - накриваю. А вони все одно розкриваються )))

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

жарко і розкривається :).
    піжамні штани ми по хаті носимо, як домашній одяг, спимо в бодіку на короткий рукав.
    з тим розкриванням сама не знаю, що робити, бо буває ще таке, що спить накрита з головою, коли опиниться по середині між мною і чоловіком :), тоді жакро, а як скраю і розкриється, тоді вже й прохолодно...

16. Orman

Orman Модератор-бомба

ніби нежарко, бо Варя спить з голою попою
    і розкривається часом - накриваємо

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нікуся спить з нами, в одному бодіку (ніжки голі), завжди розкривається, але раз їй так комфортно, то не заморочуюсь. Настюха спить майже з нами - її ліжко стоїть впритул до нашого. Їй вдягаю піжамку, бо теж не накривається, але до нас не тулиться, як молодша, то може і змерзнути (останні ночі у нас були прохолодні)

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

доця спить в піжамці, постійно розкривається.
    але є у нас одна "фішка", коли малявка починає плакати вночі, тоді я вже знаю, як один із варіантів, що вона розкрита, любить вона у нас комфорт, і бути постійно накритою:girl_yes2:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

В нас то довічна проблема. Особливо коли в отаку пору як зараз в хаті досить свіжо, а в ночі взагалі якийсь такий дубак.
    Він часто відкривається і зараз мушу вночі бігати по кілька разів накривати. І сон у мене в зв"язку з цим якийсь поверхносний, бо переживаю щоб малява наш не замерз. Хоч стараюсь потепліше одіти на ніч, ну там колготки, щоб пяточки не задубіли і байкова кофтинка, але все рівно як розкриється- зимний як лід, особливо ручки і носик.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

О, ми як коли, от після вчора йшли додому вже темно було. Ну, десь година тоно не скоріше дев"ятої прийшли. Але я стараюся зараз чим побільше і подовше з ним бути на повітрі, поки ще погода цьому сприяє. Ще насидиться в хаті, на носі холод, дощ і всяка бяка. То вже по пів дня точно гуляти не будеш.

20. Donata

Donata Active Member

в нас та ж проблема (спить в своєму ліжечку, приставленому до нашого), розкривається постійно і ще протестує, як накриваю. А як змерзне то хниче, але не завжди накритись дається, то тоді до себе беру, або глажу по руці і намагаюсь потрошку накрити.
    Вдягаю до спання з врахуванням, що скоро буде не під одіялком і чекаю опалюв. сезону, зараз під ранок змерзає, але вперто спить на ковдрі, а не під нею.

Статус теми:
Закрита.