Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. kljysochka

kljysochka New Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

ого! від вас я того допису не чекала)) ви ж спали по 4 год. вдень??
    та я вже теж призвичаїлась, але їй явно то не так легко даєтся, бо коло 5-6 робится млява і капризна, а потім відкриваєтся 2 дихання і бавится до вечора, але от вже 2 дні ввечері вже така перезбуджена, шо і засипає тяжко коло 10-11 вечора. товчется як Марко по пеклу.. а зранку підняти нереально- реве " мама, нє ставати! дай тітьку!" і з тою тітькою успішно засипає:)
    може вдень не кладіть? мала б ввечері раніше лягати і зранку довше спати..

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я своєму ніби трошки змінила. Правда в мене трохи інша ситуація була. Він спав зранку до 12 години і якби я поруч лежала, то може б і ще спав. А вкладався в такому випадку в 16 30 на обідній сон і 2 ночі на ніч.
    Я почала будити раніше. От останнім часом прокидається 9 30-10, на обідній сон вкладається десь 14 30 і в 23 00 вже лягає на ніч, а часом і 22 30. Правда підзаправка в нас кожних 20 хвилин. Але з таким розклад мені знаааачно більше підходить, я хоч трохи маю часу для себе.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

угу, ще якихось півтора місяця назад...
    Швидко діти ростуть, правда?
    А взагалі, хоч мені і легше, коли Роман не спить вдень, всерівно намагаюсь його вкласти на годинку-другу, все ж він ще не готовий бути взагалі без обіднього сну.
    От і вчора заснув на ніч пів першої...То при тому що вкладатись почали о 10.

Останнє редагування: 4 Лютий 2012
  4. vernata

vernata New Member

Сашко вчора не заснув вдень, хоч пролежав півтора години. Вранці встав о 9.30, для нього запізно. Сьогодні буду будити в восьмій ранку.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а моя не спить вдень з 3-х рочків. Перші місяці їй бракувало сну- ввечері була капризна, змучена. Але йшла спати в 9 вечора і засинала поклавши голову на подушку. І спала так до 9 ранку. Нічним сном її організм компенсував денний. Просто вдень вона вкладалася годинка 3, спала до 5,а потім до 12 ночі могла бігати. Нашій сімії такий режим не підходив, ми лягаемо максимум 11 вечора. З появою другої малявочки,я сама лягала рано. Тому я з дітьми йду спати в 9 вечора( деколи пізніше, але не пізніше 10), ми висипаємся гарно і потім цілий день маемо сили. Ніколи не думала про те, щоб раніше будити і вкладати вдень спати.Навіщо? Якби мене так будили, я би точно цілий ранок бурчала. Най спить , поки вона ще дитина і нікуда не треба вставати. Ну це так, суто моє)

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я таки дійшла до того, після кількох вечорів, коли Ромчик вкладався в 3 годині і спав зранку до 1-2. А в обід не покласти не можна, бо ниє і він ще таки малий. А якщо з таким режимом його вкладати в обід, то сон буде з 5 до 7.
    Тим паче я не буджу його щоранку. Мені достатньо було двох ранків, щоб підсунути обідній і вечірній сон на 1,5-2 години. Тепер всі задоволені.

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

двох ранків...
    в нас таке було місяць
    також пересувала "вручну" і вважаю це в таких ситуаціях цілком нормальним
    я також не залізна і маю свою потребу спати, і в 2-3-й ночі я вже просто така змордована була, бррррр, як згадаю
    такщо ти правильно зробила і кльово шо швидко вдалось

8. olenkastar

та ясно, ваш маленький ще зовсім.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

а моя вчора за цілий день назбира 30хв для сну:girl_impossible:
    в нас коли татко вдома, то сну нема, я не знаю чомуу, ну всі дітки люблять татка, але в нас, то якийсь завал, дивиться в його сторону кричить неможливо вкласти, хоча з татом трохи засинає, то нині зранку тата відправили погуляти показала їй на двері що тато пішов і так ми заснули:) ужяс одним словом

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

от і в нас таке якийсь час було, на вихідних і по вечорах, коли тато з роботи приходив. але якось пройшло само собою, навіть не знаю, коли, не помітила. тепер на вихідних підкладаю татка замість себе до малої на денний сон :), і вони таак файно солодко і довго разом сплять :girl_tender:, а я маю вільні руки, купу часу і спокій в хаті. ох, люблю такі моменти.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

о і ще по вечорах
    вона така збуджена стає, що ледв вкладаю

12. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Ну наша мала встає в 8.30-9.00, в обід засинає пів друга-друга, а ввечері 22.30-23.30, але маю зараз залізне правило, якщо не заснула в обід до четвртої, то не кладу взагалі. Бо в нас також буваютть дні, що пропускаємо обідній сон, але ввечері тоді лягаєм швидше, о 20.30-21.00, але наша Софійка не марудить, просто меньш активна...

13. olenkastar

повезло)))
    моя Софія стає дуже збудженою, спотикається, падає і хниче.

14. Fleshka

Дівчатка, які вийшли на роботу коли діткам було 2-2,6 рочку, як ви підготовлювали своїх малят до вашої відсутності на протязі дня? Можливо є такі в кого діти ще не ходили в садок і були на ГВ віком як мій Роман?
    Маю місяць на роздуми і якщо наважусь - підготовку. На попередню роботу не горю бажанням вертатись, а тут підфартило - гнучкий графік(відносно), непильна робота, ненайгірший заробіток, хороше транспортне сполучення. Впринципі робота, яку б я шукала за рік...але треба вже!
    Одна проблема - наважитись.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я дала малого за місяць до виходу на роботу, і поступово збільшувала час перебування в садку. І за місяць часу проблем з садком не було взагалі. Мому було 2,2. Але той час, який після садка треба максимально приділяти дитині.
    Моя порада - спробуйте, а як не зможете то завжди можна вернутися додому:)

16. Solomi

Solomi New Member

малий спокійно лишався з бабусею, або татом
    спочатку просто ходила десь надовго, а потім на весь день пішла на роботу і дзвонила часто

все добре було - і їв, і спав, і гуляв, і бавився:girl_smile:

треба то треба

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я щось не зрозуміла, ти малого в садочок поведеш чи буде з кимось вдома? бо якщо з кимось вдома , а графік гнучкий то взагалі проблеми не бачу:)
    наш синочок дуже цицяний і ручний, ми його почали залишати на свекруху на годинку-дві вже біля року, місяці 3 тому мені було погано і він в свекрухи пробув 11 годин без циці, коли повернувся додому то я його просила поїсти, а він спокійно сів бавитись і тоді я зрозуміла, що він може бути якийсь час без мене. Може тому, що всетаки від народження я з ним була цілодобово, як не я то чоловік. В 1,6 ми взяли няню, перші дні бавились по кілька годин разом, потім я спокійно залишала його, він з нею гарно бавиться, гуляє і лягає спати, засинає без мене і спить 2 години, тобто краще ніж зі мною. Коли я вдома то 40 хв засинання, через пів години циця і ще 40 хвилин поспить. Тобто робочий день я думаю був би спокійно, але ми ще менші:)
    Тому думаю, що якщо хочеш-треба на роботу то можна спробувати, як не спробуєш не взнаєш;)

18. Fleshka

таки то і є найбільший мій головний біль, без циці він засинати не вміє, просто може не спати весь день. А не спати взагалі в обід йому ще рано.
    Гнучкий в даному випадку - це значить можна заздалегіть розпланувати робочі і неробочі дні і завжди домовитись про підміну. Але весь день треба відбути.

Останнє редагування: 6 Лютий 2012
  19. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я теж так думала, іноді він і з цицею не засинає вдень. А на вихідних був в баби з дідом - з 9 до 9, то і поспав без циці, і добре поспав... Якщо є можливість перевірити, то можна спробувати. Я сама була в шоці, що мій без "ціці" заснув

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В нас таке. А як вдалось бабусі його вкласти?

Статус теми:
Закрита.