Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Ну у Вас дитинка бігає, Вам простіше - не змерзне, а ми ще в колясочці спимо, а перед сном мусимо хвилин з 10 понити, боюсь я щоб такого холодного повітря не нахапався. Ми теж вийшли трошки прогулялися

2. olena

olena New Member

Ми теж ходили гуляти, правда не надовго. Особисто я би вже через десять хвилин бігла додому, але синочок хотів гуляти довше, він інтенсивно працюваав лопаткою, а Вероніця намотувала круги біля нього, правда все намагалась присісти на сніжок, бо не дуже в неї в комбезі виходить вправно рухатись. Прийшли додому- діти тепленькі, а мамочка, як завжди замерзла.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з візочками (за цілий день біганини по Львову) бачила лише 2 мам, з дітками 2-3 рочки нарахувала чоловік 10, більша половина з яких у центрі ( там затишніше).

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

так якраз дитинка, яка активно бігає, і більш схильна ротом холодного повітря схопити.Особливо, коли добряче набігається. А у візочку ще закутати можна та й від вітру він захищає.

4. tsarivna

tsarivna New Member

Я щось теж сьогодні не ризикнула, бо лялю вчора ввечері перший раз животик болів і я боялась щоб сьогодні вдень то не повторилось і мала не кричала на вулиці.:scratch_one-s_head: Так що просиділи в хаті:d25: і толком не поспали. Якщо завтра мороз сильнішим не буде, то сходимо на годинку

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я бачила на Шуварі тому що має доставку Памперси, ціни ніби нормальні, може пригодиться комусь

6. Януся

Януся Well-Known Member

І ми гуляємо останніми днями. З усією братії діток, що гуляли на нашому стадіоні влітку, зараз гуляє аж 3: ми з донею та її друг і подружка з мамами. Діти бігають, гребуть лопатами, з"їжають на санках і на попах з гірки, то їм тепло. Правда мами витримують аж годину, а діти ще б гуляли. Як приходимо додому, то в Янусі лише щоки червоні, а так вся гаряча, хоч і не вкутана.

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мої теж пішли гуляти, вже вистачило, що вчора сиділи дома, тим більше, щоя хвора, і дитина цілий день дихає бацилами і порохами.

8. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ми кожен день вигуляємось по півтори-дві години. ні вчора, ні нині жодної дитини не бачили...я не розумію, може то з нами щось не то?:connie_pull-pigtail Сонечко світить, трошки морозить, але так файно на вулиці):girl_in_love: Полюся лопатку в руки й пішла собі бавитись, мені холодно, а її додому не можу загнати-так подобається.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і ми все наших колєг і коліжанок по пісочниці виглядаємо...нема...
    годину мінімум до сну, і якщо недовго дрихне, то і після нього гуляємо...саменькі...

10. Януся

Януся Well-Known Member

Наталя, а ви їх з хати витягуйте! :girl_blush2: Януся дуже любить бавитись не сама, то я мамів пождружки і друга тероризую, щоб виходили. Вони регочуть, що якщо б не ми з донею, то просиділи б всю зиму вдома.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я сьогодні пообіді багатьох діток бачила - на санчатах і без. І навіть трьох мам з візочками.

12. natorella

natorella Well-Known Member

ми кожен день гуляємо
    з юрчиком
    йому в слінгу таааак тепло)

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

ага, я бачила :girl_claping:, ще за кілометр, відразу зрозуміла що це Наталя зі своїми хлопцями

14. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А ми зараз власне з візочком і гуляємо й личко до сонечка виставляємо, бо в слінгу у нас хіба кусочок щоки та носа на повітрі опиняються. Маленькі ми ще ;) А сонечко в зимку зловити варто.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ага)) у нас десь з 4 місяця ве бузя виставлялася на сонце, бо до того в слінгу вся ховалася теж)))

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

І ми так гуляємо, кожен раз, коли з візочком, то капюшон повністю відкритий. Гріємо бузю. Доцька так любить розглядати гілки дерев :).
    я більше всього не розумію, коли мамочки вивозять дитятко гуляти в візочку, який накритий зверху дощовиком, навіть коли дощем і не пахне. то ж в тому парнику ні краплинки повітря свіжого нема, дитина дихає своїми ж випарами. то так переживають, щоб не замерзло маля?

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

а ми не гуляєм, бо ще є соплі і я щось боюся, щоб не було гірше
    а так вже нам хочеться

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми виходим на вулицю, бо вхаті в мене криша їде:girl_blush2: я повітряний знак і не можу без вулиці і діти так звикли, що хоч на півгодини але вийти мусимо.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Дівчата, Ви для мене просто герої - гуляєте в таку погоду. Я щось зовсім відвикла від морозу - в нас от теж похолодало десь до мінус 1-2, то я сьогодні ходила гуляти в лижній куртці, і то замерзла в нижню частину тулуба, завтра ьуду вбирати ще й лижні штани :) І обличчя просто заледеніло. Може того, що ще й сильний вітер був - просто візочок з рук виривав :) Ото побігали півтори години, і більше я не витримала.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

гуляйте, дівоньки, але обережно, бо я вже догулялась... ну нічо.

моя дитина видала вчора перл, певно, треба переглянути свої сімейні відносини, чи де тут собака зарита... щось ми з романом сперечались, але несерйозно, просто так, і я кажу, шуткуючи:"Бачиш, Настя, тато маму не любить", а Настя:"Я знаю, він любить іншу жінку, ну нічо, хай він з нею пожениться, а ти, мама, знайдеш собі іншого чоловіка", у мене щелепа до землі та й питаю, чи не буде їй сумно від того, що її батьки не житимуть разом, а Настя:"та чо сумно, я буду то до тата вгості ходити, то до тебе, мама".
    я знала, що для моєї дитини ходити вгості і приймати гостей вдома любить понад усе... але ж не до такої крайності :girl_cray:

Статус теми:
Закрита.