Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Та то мабуть характер такий. Бо моїй дитині всерівно до кого йти. І так було завжди.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ага, софія встала біля дев"ятої і 10 хв тому заснула і то ледве вклала

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ото я вам заздрю.Моя красуня всю ніч товклась-жахи їй снились.Сама не спала і нам не давала.В 4-й ранку трохи закимарила,а в 8:30 підйом.Та й в обід,годину вкладалась і 40 хвилин спала..вже он нудить мені...

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

згадала, що я хотіла сказати! А точніше нажалітися)) Стою перед ларьком купую хліб-нікого не чіпаю і тут чую голос якоїсь жінкобабці "от мамаша,что на голову ребёнку надзела.нельзя синтеціку на голову адевать-мозги дышать должны, сними ей капюшон". (то моя дитина була в дощовику-куртці, бо падав дощ). Я зробила вигляд ,що не чую. Вона пошурувала далі. А я собі йшла і думаю- ну от є такі люди,що мусять свої 5 коп всюди вставити, де їх не просять. І не хотілося відповідати їй, бо таких бабок як зачепиш-то ще й собі настрій на весь день попсуеш. А саме цікаве, що викрашене блондексом- ніби то не хімія чи їй до своїх мізків діла нема а лише до чужих? І то ж чиясь мама і не дай Бог свекруха:girl_impossible: уявляю,шо діти чи невістки від неї слухають...ой. Бідні наші діти - жертви періоду синтетики і Е-добавок:girl_crazy: і ото йшла і думала- а треба було їй запропонувати вести дитину за руку,нести сумку з базару, тримати свою парасольку і дитині парасольку,але мізки б "дишалі")))

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я вже давно попустилася....прочитала мудру фразу, що зуби мають лізти,коли мають лізти, ходити дитина має почати,коли має почати, говорити - коли почне говорит....
    не переймаюсь..та,з Любком було в такому легше,бо в 11 м почав ходити,але до 11 м - то був повний жах...а з Маркусиком - до 11 було легко,а тепер трохи важче...такий лише коротенький період в житті..мине..
    а ще як дізналася,що мій благовірний пішов в 1,4..то абсолютно розслабилась стосовно нашої "пірамідальної недостатності"....

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

і в мене таке останні дні.((((( Але саме гірше то вечером, коли таткові тре вечерю робити, а Саша вже замучилась і на руки хоче. Так і сидить під ногами підвиваючи, поки я не зможу на руки взяти((((

Останнє редагування: 28 Червень 2011
  7. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

мене в таких випадках виручав і виручає слінг, посадила на бедро і готую:girl_curtsey:

8. natorella

natorella Well-Known Member

саша як був меншим і нив отак - то я за спину його і шось робити

9. Ная

Ная Well-Known Member

в нас тоді дітей бавить тато,а я на кухню-готувати йому вечерю) Так як готую все ввечері на день наперед,то голодним він не є)

10. Provizor

Provizor Well-Known Member

В нас в донечки "А то хто?" і "Шо ти робиш? Дай побачу!" А Марко - мамин синочок, проситься на руки, капризує, мусить мати мене в полі зору. Згадую Аню в його віці, зовсім інша дитина. Сміхотунка, дуже самостійна, контактна. А мій зайчик часто плаче, ображається і хоче, щоб мама допомагала у всьому. Може то в хлопчиків якась особлива прив"язаність до мам? От зараз бідненький з температурою спить і періодично здригається у сні. Переживаю, але вже замучилась щось вичитувати і вишукувати в дитини.

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не думаю що то від статі залежить, моя доця так самісінько себе повдить, не буває сама в кімнаті більше 2-х секунд ніколи, відразу біжить за мною і кличе "ма-ма"! а деколи відразу з плачем - видно вдача така.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

вже 3 дні,як страх в Марка пройшов...тепер він прийшов до нас-не впильнувати, бо слизько,косо-криво в хаті,а воно мале тьопає безстрашно...треба звикати

13. Lidusha

Lidusha New Member

не знала куда кинути ссилку, тому кину сюди . дуже класний блог про стильних мам та їхніх діток http://www.theglow.com

14. dasha

dasha Well-Known Member

Дівчата, а як ви ставитесь до того, що діти просяться пісяти на вулиці. Часом довго гуляємо, буваємо в різних частинах міста, і малий часто проситься пісяти на дворі. І якось мені незручно, коли він підливає будинок, чи дерево. Декілька раз брала з собою баночку, але буває так що нема. То не дико, що ми так дзюримо на вулиці де прийдеться?

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ну чому? Це ж дітки :) Це дорослий може потерпіти, а от малечі важче. Друга справа якщо на кожному кроці є або загальний туалет, або біо.....
    Впринципі нам така ситуація і не дуже знайома, тому, що ми живемо не в дуже людних місцях, а якщо збираємося "в люди" то малому нагадаю перед виходом з хати , сходити в туалет :)

16. Angel

Angel Well-Known Member

а мені зручно :) Тереза ще й до гола роздівається-знімає штани і труси,і аж тоді пісяє. Мене більше цікавить,якшо на пляжі по великому захоче,а до туалето не завжди близько..:girl_yes:

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

аналогічно!!! мені наплювати на людні місця, якшо моя дитина хоче пісяти- я її висаджую під любе дерево/кущ/траву чи просто на землю. То є природні потреби і немає чого встидатися. Стидатися треба памперса)))

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я думаю що все так само як і пісяти, лише то потім треба буде зібрати в кульчок і викинути у смітник, до туалету не завжди добіжиш, залишати як є в кущах також не варіант, тому треба буде прибрати потім.

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

То не дзюрте де прийдеться :) Підливайте кущики\деревця. На крайній випадок є каналізаційні зливи.

20. Galya

Galya Well-Known Member

Собаки бродячі он де попало все роблять і ніхто нічого їм не каже і навіть не дивується, а ви переживаєте, що дитина попісяє?

Статус теми:
Закрита.