Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Я теж тішилась, що спокійно буде в садок вставати... ага... почався садок, і почалися плачі зранку - "спати хочу, чого так рано вставати". Колист вставав 06.00 -06.30. Тепер як вихідний, то може і до 10.30 спати.

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

мені здається, що тут плачі більше не через недосипання, а саме через садок. Чи ходить в садок із задоволенням? Бо я зараз якщо кажу, що завтра поїдемо зранку до дідуся, то може ще раніше встати і весь ранок, як той віслючок зі Шрека, "Ми вже їдемо? А коли ми поїдемо? А чому ми не їдемо?"

3. Megan

Megan Well-Known Member

Так, в садок з задоволенням. Навіть карою може для нього бути "завтра в садок не йдеш", то він з незадоволенням буде виясняти що сталося. Хворий був тиждень, то вже на другий день Великодніх свят просився "мама, ну будь-ласка, ну пусти мене в садок". Але сонька він, мені здається що я його навчила так - сама по вихідних люблю довше спати.

4. Ная

Ная Well-Known Member

Я теж так думаю,навіть якшо дитина на словах хоче йти в садок,то підсвідомо вона може туди зовсім не хотіти,тому і просипляє те,чого не хочеться. Знаю по своїй дитині або по собі,якшо зранку якась бажана подія-не просипляється ні за шо)))

5. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчатка, а в якому віці ваші дітки перейшли на одноразовий денний сон? Це відбулося само собою чи ви якось сприяли переходу?
    Зараз влітку нам би було зручно, щоб доня спала один раз. Поки що вона спить 10:30-12:00 і 15:00-16:00. Поки пообідаємо, одягнемось вже 13:00 і жарко гуляти на вулиці. Ввечері якраз класно. Правда ми виходимо вранці десь 8:30 і до 10 гуляємо, та в цей час немає діток і доні самій скучно бавитись.

P.S. Спати спеціально я доню не вкладаю, коли починає терти очка і нити, тоді лягаємо.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мій в 10 місяців. Лягає в 14.30-15.00 і спить приблизно до 18-ї.

7. Януся

Януся Well-Known Member

Суперово! Якраз саму жару ви будете вдома.

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Моя доня перейшла на один сон в 1 рік і 3 місяці. І засинала десь біля 13,00-13,30 приблизно на 2-2,5 години.

9. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну і ми маємо один денний сон, перейшли десь в 11 здається, але трохи дитині помагала, бо один раз для неї було замало, бо рано лягала, а два вже забагато, бо ну дуже важко засипалао і відповідно ввечері тоді дуже пізно, а зранку тоді довше спала, і так по колу, тому трохи відтягувала час першого засипання і раніше на ніч вкладала, і так за два тижні перейщли повністю. але якщо дитинці добре два рази спати, то може най спить, літом ітк всі раніше будуть виходити...а пізніше сама перейде...

10. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

в нас це сталось приблизно в півтора року. дивилась по дитині, не змушувала спати і не "перетримувала". обідній сон зручний влітку, а взимку не дуже...

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

І мої обоє переходили на один сон в 1,5 роки. Зараз сплять з 13 до 16 ( якщо повезе :) ).

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Не знайшла більш відповідної гілки для свого запитання: хто які дитячі шампуні для волосся використовує?

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А наш Роман все минуле літо, мав ну дуже непідходящий під спеку режим. Вставав 6-7, о 8 ми вже гуляли, 9-11 - сон, потім якраз обідню спеку проводили на вулиці, тому що в нашій 1-кімнатній хрущовці на останньому поверсі можна було завіситись, от і шукали холодок, а літо було ну дуже вже жарке. Ну і 4-6 - сон.
    Такий режим був і на морі. Зате зразу на наступний день по приїзді з Азову Роман став спати один раз. Вирішив то собі сам, йому був один рік і два тижні. Просто до 13-ї я не могла його вкласти, а заснувши проспав 4,5 години. По сьогодні у нього такий режим: 8-9 - падйом, 13-17 (деколи 18) - сон, ну і на ніч в 23 вирубується.

14. Януся

Януся Well-Known Member

Кхм.. Пощастило Вам Наталю :) І вночі супер спите.

15. Fleshka

Та не так вже і супер...останні пів року під час обох снів - циця нонстоп, а подекуди сон тільки в мами на руках...жуби...зараз довилазюють 19-й і 20-й, сподіваюсь після того вже буде хоч якесь полегшення. Роман - страшенний сплюх, свій час відіспати мусить, інакше хавайтесь всі кругом, буде шкандаль.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, скажіть, а як моря з мацьопствою десь 1 року? Нормально, чи можна повіситися і краще почекати рочок? Я дуже хочу того літа поїхати десь, бо минуле все випало, тому що родила в кінці липня, а цього хочу надолужити. Ну хоч в гори... Але як? В поїзді/літаком? Мій дуже вертливий, він не сидить і хвилини, мусит всюди лізти. Я от думаю чи не вилізу я на стіну з таким дитьом, який тільки-но ходити почне... Мав хтось досвід з такими цьопами поїздок десь далеко?

17. Fleshka

Ми! Не дуже аж далеко, на Арбатську стрілку! Але все було супер!!! Ромкові 16 серпня виповнився рочок, а 20 ми почимчикували машиною на моря. Ні разу не пошкодували, для такої дитини то взагалі - казка. Роман тішився як слоненя усьому - воді, піску, сонцю. Нічого надважкого в цій поїздці не бачу, принаймі щоб вішатись. Вішатись я хочу зараз. З тими ремонтами вже дев"ятий місяць ніяких поїздок. В мене ломка.

18. Neverland

Ну машиною в нас не вийде, хіба поїзд або літак... Я от думаю як краще і куди. Хотіли в Болгарію, але там автобусом доба. В Крим потягом доба... Я щось не знаю куди краще з дитиною в рочок. Ще і вдома всі аруть що я дура з такою дитиною їхати

19. Fleshka

А чого аруть? пояснюють чому нізя??? які аргументи? ми з 3-х місяців кочуємо, точніше кочували. З 9-ти місяців Роман чудово відпочивав в наметі, і не разово, поїздки подалі від міста хіба можуть бути в шкоду?

20. Neverland

Бо кажуть тільки-но чопати почне, я буду раком бігати з ним, відпочити не зможу, не зможе так довго їхати, а в літаку небезпечно. І взагалі йому ще не зрозуміти що таке море, бо малий. А я хочу хоч кудись. Поки думаю між Кримом і Драгобратом в Карпатах

Статус теми:
Закрита.