Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

ви, мабуть, змінили розмір :) смужечка є лише в малих розмірах.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Та ні, то не від розміру залежить. Ми зараз користуємось четвіркою (10-13кг), то смужечка є. Але ми не в Україні.

3. Iablinska

тут не такі підгузники :) я дуже багато різноманітних підгузників перепробувала, поки знайшла аналог наших крузерів :) та і розміри тут не такі... Тут є преміум кер, в 1-2 точно є смужка, вони йдуть так як свадлери в америці. В 4 точно смужки нема, вони по якості такі як американські крузери. Про трійку не в курсі .

4. katysik

katysik Well-Known Member

Ми перейшли на трійку вже давніше, всі рази були зі смужкою, а останні 2 рази якісь не такі, як купив чоловік перший раз, то довго його клювала шо якусь підробку купив, а тепер сама таке саме додому приволокла :girl_crazy:

можливо хтось в курсі чи польська 3-ка має індикатор, дали б нашому хресному партзавдання на пару пачок :girl_smile:

5. Brenda

Brenda Member

Ми теж раз купили трійку і там не було полосочки і були інші малюнки... Підробка, певно...

6. Iablinska

Тут дівчата писали, що діти реагують на чужих плачем. В мене абсолютно інша ситуація - малий йде до всіх, без винятку. До знайомих (мій тато, сестра) проситься на руки. До мене не проситься, і коли в кого іншого на руках, то відмовляється до мене йти. Що це за бойкот такий? Ну то що в мене циганська дитина, і йому нема різниці свій-чужий, я вже звикла, а от то що неохоче йде до мене, мене насторожує...

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Те саме... Тільки бувая як нові люди появляються, то мусить з півгодини тишком посидіти, порозглядати, звикнутись і бажано його не чіпати. А потім вже і на руки проситься...

8. invisible

invisible Well-Known Member

Які ж ті дітки різні :) Моя навіть до бабці з дідом з чоловікової сторони досі на руки не йде (бачить їх не часто, але все ж періодично бачить). З мамою моєю може годинку побавитися, а потім починає нити і проситися до мене.

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Це ви про Дада? Ні, не мають.

9. Megan

Megan Well-Known Member

Мають, ми купували преміум кеа в польщі, вони були зі смужкою.

Певне питалися про преміум кеа, але польського виробництва.
    Дада взагалі не мають смужки. Ні менші, ні більші. Але їхня якість мені подобається. А ціна, то взагалі мрія.

10. Iablinska

для мене ця смужка потрібна була лише на початках, зараз я на дотик, через одяг визначаю, чи пора міняти підгузник :)

11. katysik

дякую, будемо тоді просити хресного підкупити нам :)

я на дотик теж визначаю чи потрібно міняти, але в преміум кеа мені якість подобається, вони такі легенькі і м'якенькі, і малому ідеально підходять, бо від цих нових йде легеньке подразнення :girl_sad:

12. Megan

Megan Well-Known Member

часто їх можна знайти у тих, хто возить товари з польщі на продаж

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

моя свекруха на початках також казала давати дурника, бо мала часто і довго гамала цицю.і аргумент був - "Відпочинеш собі. І чоловікові більше часу приділиш". ух мене то рознервувало. Кажу чоловікові, як він ставиться до того, що дитина буде смоктати кусок гуми(ну бо що таке дурник? -кусок гуми), то він, звичайно, мене підтримав

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас трійка завжди була біленька з полосочкою. Купували в нас, переважно в ашані.
    А от коли перейшли на четвірку, я було розчарувалась, бо вони вже не біленькі, не мають смужки і не мають сіточки, яка какулі впитує, бо ми й досі рідесеньки какаємо, а сіточки вже нема((
    Я спочатку казала, що який сенс переплачувати за преміум, якщо вони в четвірці такі ж як ектів бебі...Але спробувала ектів, то таки преміум краще в рази. Та і вже до кольорових звикли. Не розумію правда, навіщо залежо від розміру змінювати вигляд підгузника...

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дівчата, може хтось бачив, де є такі набори?
    колись брала такий похресниці - дуже якісний, і щітка там така міцна і резинки/приколки витривалі.
    тепер хочу взяти для своєї малої нечупари :girl_crazy:, може хоч буде зацікавлена причесатись раз вдень :). бо ходить лахматік, як в мультику про домовятко Кузю, добре, хоч шапка на вулиці рятує :girl_in_dreams:

16. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Минулого року купувала в Антошці.

17. katysik

дівчатка, я поділитись інфою - в Антошці є памперси Преміум Кеа з індикатором на всі розміри, ми купили 3-у, так шо точно я на якусь підробку попадала 2 рази, від якої в малого аж подразення пішли...:sad:

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

шось нереальне...а на 4-ку?
    Бо всюди де не шукала і в неті всюди інформація про те, що таки 4-а вже йдуть інші...

19. katysik

хм... то від чоловіка інформація :girl_crazy: В нього було партзавдання знайти з індикатором, казав, що є на всі, ну мужик є мужик :xaxa:
    як буду десь проїздом в Антошці, то подивлюсь, а то самій цікаво стало =)

20. natorella

natorella Well-Known Member

а шо то таке? сигналізація?

Статус теми:
Закрита.