Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

І ми в Миколая просимо санки))) Думаю, що донечка буде задоволена!

2. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Це все про нас:)
    А ще нас тягне до природи, вазонки злітають з вікон одним махом.
    Тапки , наша слабкість, спеціально дала їй пару нових щоб бавилась.. Смак не сподобався мабуть:) далі їмо ті в яих всі ходять.
    Ще нам файно смакують колеса каляски , двері в коридор не можна на секунду залишити відкриті бо вона туди на 4 долітає швидше ніж я на 2.
    Дуже любить дуріти з старшою на ліжку. Іноді як розійдуться, годі зупинити.

3. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Мамусі, порадьте. будь ласочка, де можна знайти захисний бар'єр для сходових прольотів (потрібно таких 2). Щось типу такого
    http://ikeamarket.com.ua/uk/dytjach...e:1,titleOpacity:0.5,lensOpacity:0.5,adjustX: 10,adjustY:-4/0/
    В пошуку потрібного стикнулась з такою проблемою: Ширина цього бар'єру.
    Максимальна ширина: 110,9 см, а потрібно 220 см.
    Можливо можна таку річ на замовлення зробити?

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Дівчата, а поясніть мені недалекій, як може бути "сидить, але сам ще не сідає", якщо садити не можна. Чи все-таки якимось чином можна? Бо в мене дитина, лежачи на спині, піднімає вверх голову, простягає ручки, одним словом силкується сісти, але не розуміє як. Даю їй руку (не тягну її, просто даю руку) - вона не розуміє, що може підтягнутись, тримається за руку, так і лежить колесиком і пнеться. Мама каже, щоб я її за ручки підтягала до сидячого положення, а я їй - "садити не можна"... Але от читаю "сидить, але не сідає" - то як же сидить? Поясніть хто знає

5. Людок

Людок New Member

Радянський метод:)
    підперли подушками , сидить, більше бачить, спокійніший, але сам не сідає, бо сам ще не зрозумів як.
    Свою дитину категорично не підпирала подушками.
    Щодо підтягування, то тут писали, що можна зовсім трішки, щоб потренувати, але щоб не розлінилась дитина.
    Свою підтягувала, але не садила.
    Рахую, що спішити немає куди, всьому свій час.

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Якщо посадити, то сидить. Скажіть, Вам зручно з положення лежачи пресом себе піднімати? Чи все-таки збоку, впираючись в ліжко рукою зручніше?

7. buhgaltersha

особисто мені все-одно, але я не дуже розумію, до чого ви ведете
    я ж малу не змушую підніматись з лежачого положення, для мене питання в тому, чи допомагати їй (чи підтягувати за ручки) в ситуації коли вона пнеться це зробити, чи не допомагати

8. natorella

natorella Well-Known Member

не допомагати,бо раз-другий покажете і буде шоразу просити
    сама сяде

9. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

ото в нас таке сталось. місяць тому малий активно пробував сідати, а брат мій, добра душа, підтягував його за руки маємо результат - спроби сісти самому припинились на місяць

10. silvia

silvia Well-Known Member

не знаю, що діється з дітьом.
    Як правило, посадити його у візок нереально, тому ми виходимо з дому і пішки до парку, вже як стомиться, то проситься у візок. А зараз як одягнули зимове взуття і теплий комбез з візка не хоче вилазити, ходити не хоче зовсім...може незручно йому в тих вбьорах ( комбез з категорії легких і не громіздкий)....

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Моя мама так втіхаря робила. Коли я то просікла то суазала що так не можна, бо малий косить і не бажано його зайвий раз напрягати (за ідею дякую НОРІС :) )
    Сів сам )) для дитини сідати через бочок легше, ніж отак підтягуватись. Мязи помаленьку тренуються.

Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та йой, може просто не комфортно дитині на вулиці при такій тем-рі. я сама себе зараз на двір копняками виганяю.

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

а може забагато під низ одягаєте?

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ні. Покачає прес і буде вчитись сідати правильно.

14. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Аналогічно, як похолодало, сидить у візку і ні мур-мур. "Мама ням", я їй кусочок хліба чи печенько і так гуляємо. Приходить додому і починає біситись.:girl_claping:

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мого млаого з"явилася нова мулька, яка мене реально почала турбувати - він весь напружується, аж червоніє, кричить, ну там личко морщить, трохи кумедно, ніби тигреня, але загалом мені не дуже подобається.по-перше, червоніє аж до бурячкового кольору (а в нас таки серйозна косина, і не хотілося б її ще "доправляти"), ну і по-друге, чи це потім не виллється в щось схоже на "дай іграшку бо я так хочу". намагалася прослідкувати коли він це робить, то і в грі, і коли хтось дивиться і коли сам, може за хвилину кілька разів, а може за день 2-3.
    я старалася не звертати увагу, але останнім часом просто дмухала на нього і він переставав.

що це може бути і як мені на це реагувати? ідеї?

16. invisible

invisible Well-Known Member

Відносно сидить, але не сідає. То певно я писала:) Пояснюю. Ми активно зараз робимо різні вправки на качання пресу. Щось в неті глянули, щось масажистка показала. В основному таке: даю одну руку, не підягую, вона сама тримаючись однією рукою підтягується, а другою допомагає собі, підтримуючись за диван. Таке собі сідання трохи через бочок виходить. Досі вона валилася в положенні сидячи, то ми тільки качалися сіли-встали. А тепер після підтягування вона сидить сама без опори. Даю так пару хвилин посидіти, щоб заохотити. Подушками ясне діло не обкладаю, теж проти цього. Не кажу що мій метод добрий, але їй уже 9, в позу навкарачки не стає, тому мусимо якось тренувати прес і ручки. А вам ще рано :) (то я до buhgaltersha)

Sent from my GT-S5302 using Tapatalk 2

17. buhgaltersha

Ну певно і ви теж. Я не в однієї форумлянки таке читала (переважно в "наших досягненнях..."), тому і уточняю.

Та я знаю, що доці ще рано, ми і не спішим. А моя свекруха взагалі назад її голову намагається вкласти, коли вона отак прес качає. Смішно виглядає. І недоречно

18. invisible

Я вже їй вчора і стару клавіатуру дістала - не подіяло:) Мало того, пробувала цицею заманити, щоб до мене на животик повернулася, нє - кричить, а перевертатися не буде, хоч вміє :)

Sent from my GT-S5302 using Tapatalk 2

19. katysik

katysik Well-Known Member

Як мене дістала та дорога родина зі своїми порадами... Вчора цілий день одне і те саме - чого ти не даєш малому соски?!! :8: Кажу, що не хочу давати малому того, бо гамає цицю, та й взагалі нашо йому того, і тут чую перлу - та тобі ніхто не каже в хаті давати, на вулиці давай, бо йде зима, малий буде дихати ротом і буде хворий, а так буде носом дихати, бо в роті буде пипка... :khomyak: Нормально, нє ))

20. invisible

Угу, то одне з закоренілих переконань старшого покоління. Десь читала, що дітки до року не дихають ротиком, може знайдіть і покажіть їм то. Принаймні моя мала завжди дихає носом коли спить на вулиці, ротик закритий.

От власне. Мене свого часу діставали, що пальці смочке і мало не до школи смоктати буде. Нічого, посмоктала до перших зубів і зараз дуже дуже рідко про них згадує, хіба як нові лізуть, то гризе трохи, або коли голодна. А від соски би ще довго відівчала.

Статус теми:
Закрита.