Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

ми раз в день 2-3 години поспіль, бо суміщаємо гуляння з походами по моїх справах)

2. Анута

Анута Well-Known Member

оце мене добиває більше всього. Купуєш олівець і через кілька днів маєш огризок, бо точиш, точиш, а він ламається.
    А ці переживуть всі, котрі ми мали протягом останніх 4х років.
    Спершу правда мала складність - змалювали і не могла заточити. Ну нічим взагалі. Настільки тверді, що нічого їх не брало.
    А потім купила в Метро точилку на два види олівців (точніше розміри) і просто супер. Круть, круть і є :)
    До того ж я ніколи їх не заточую на гостренький кінчик (малому для розмальовування він не потрібен)

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас олівчики Crayola ось такі

Якість хороша. Не ломаються, не кришаться, дуже гарно малюють. Правда вони не трикутні, але не тоненькі, а такі грубші - то в руці зручно тримати.

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я взагалі перейшла на ВІС, купила спершу воскові олівці випадково в Метро - їхали в гості, то зі всіх що ми мали - самі кращі, кольори гарні, легко малюються. Позавчора взяла їхні фломастери. Тепер для мене Крайола і поруч не лежала :) Ну і ціна таки привітна.

5. Анута

Анута Well-Known Member

які в нас зараз фломастери (виробник) не скажу, бо упаковки давно не маю.
    Але вони змиваються водою (дуже великий плюс, особливо коли забруднюється одяг). Плюс скільки раз мої шила бува залишали якийсь без ковпачка - не засихають. Не можу зрозуміти чому. Видно основа не спиртова.
    Молодший ще не вміє так акуратно малювати, то позаганяв той стержень в середину, майже його не видно, але малює. Дивина :)

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я коли іду десь з малою на довше, то беру їй компот, банан, ще щось. Зараз холодно - компот дуже холоне. Є дитячі термо сумки, щоб то все скласти і нехолодне було?

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

є, в таких носять суміш для тих хто на ШВ (щось таке бачила)

8. Hanny

Hanny Active Member

Термокружки э!

9. Людок

Людок New Member

Коли після прогулянки роздягаю доню, то ручки/ножки тепленькі
    А за хвилин 5, холодні, потім знову стають теплі.
    Це забагато роздіваю в квартирі?
    чи замало одягаю на вулицю?
    Щось не можу допетрати, що не так.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

єдине, що приходить в голову: після прогулянки у вас теж руки холодні, але в доні тепліші, ніж у вас. потім ваші нагріваються швидше і доціні руці вже здаються холодними.
    не думаю, що в квартирі забагато роздягаєте, бо ж в кінцевому результаті руки теплі.
    холодні руки-ноги не свідчать, що дитина змерзла. руки ж не вдягнуті, тому і холодні. а от в ніжки може і холодно. про те, чи холодно власне дитині скрізь (а не в окрему частину тіла) - свідчить температура тіла трохи нижче шийки (але мені ніколи не вдається визначити, чи там холодно, бо я завжди на вулиці маю холодні руки).

11. Людок

Людок New Member

Знаю, що руки/ноги не показник, чи добре одягла, але цікаво чому такий перепад, чи то просто так відбувається терморегуляція...
    Порівняння з моїми руками не варіант, бо пробувала поцілунком:)

12. Людок

Людок New Member

З якого віку/вмінь ви пускали діток повзати по підлозі?
    Бо щось читаю, що дітки повзають по підлозі, а я свою ще тільки на ліжку/дивані тримаю.
    Тай хто практикує педприкорм, пишуть, що спускають після їди на підлогу.
    Бо пробувала пустити повзати на підлозі, нічого доброго з того не вийшло, бо якщо перевертатись на спину бємось об підлогу.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Людок, ну для початку добре б мати килим і на нього дитину випускати , викладати , перший раз буде дивно і ій і вам ) сядьте біля дитини , дайте іграшку і так потрохи. Всі гострі кути , меблі -від того подалі . Не захоче то не наполягайте то настрашиться то будете на руках носити і на ліжку сидіти.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

ми спустились на підлогу після того, як більш-менш навчились повзати по ліжку і вже НЕ КОЖЕН РАЗ запорювати носом :) (бо на ліжку то ше нічого, а на твердій підлозі - сумнівне задоволення). Застелили старе одіяло (бо в нас "голий" ламінат) і вперед! :)
    в 7міс почали повзати по ліжку, в 7,5міс перемістились на підлогу.

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ми дуже швидко перейшли на підлогу (в 5,5м), на ліжку мало місця. постелили коц, зверху ікеївську ковдру - можна прати в машинці + не промокає від попісів. на кутики наклеїли силіконові наконечники, але коли малий навчився вставати, то віддер (а я не могла). наш малий носом не їздив по підлозі, але коли пробував сідати, то падав головою назад. тому ми взяли манеж, в який я ставила малого, коли не могла за ним подивитися, а треба було відійти - двері, тел, туалет, кухня. на от 4-5хв воно помагає, а більше мені і не тре було) тепер манеж майже не використовую, сподіваюся, скоро складемо. ну і тепер він повзає за мною всюди і не може забавитися ніякими іграшками під час моєї відсутності.

16. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Як тільки почали перевертатись. Щоб з дивану/ліжка не падали. Ковдру на підлогу,дитину на ковдру. Але вони швидко вчились повзати і втікали з тої ковдри.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми так само, а під ковдру ще стелила медклейонку, щоб коли пісяла, то не протікало на килим

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І в нас так було. До сих пір Артем любить, щоб я йому щось постілила, і він на тому бавиться, певно такий своєрідний особистий простір хоче.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

+1
    Тільки в нас не ковдра, а такий кружечок для повзання. Щось типу дермантину, але утеплене знизу і м'якусіньке і приємне на дотик.
    Ми ще так шоб аж скоренько не повзаємо, але на підлозі давно тусуємось, бо на ліжку ні на секунду не залишаю. А поки на підлозі, то хоч чаю собі зробити можу. Але то покищо, поки не повзає швидко:)
    Ну і того кружечка йому на 3 хвилини, дуже його коврик цікавить)))

20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а чого
    ???
    в манежі є щось страшне? чи просто вам незручно?

Статус теми:
Закрита.