Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mammy

Mammy Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

О-о-о, в мене те саме! Постійно:"Чому дитина без трусів??? Одягніть йому трусики! І шкарпетки!" Ми вже теж звикли)))

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

О-о-о, в мене те саме! Постійно:"Чому дитина без трусів??? Одягніть йому трусики! І шкарпетки!" Ми вже теж звикли)))

2. Halina

Halina Well-Known Member

Найзручніше те що підходить під ваші потреби. Ми користуємось термочашкою тому що:
    - дитина практично не просить пити (зимою), хіба глоток два (то я так для підстраховки ношу, часом сама хочу попити),
    - тримає температуру до 4 ох годин (якраз на прогулянку вистачає)
    - займає мало місця (об"єм 200 мл),
    - така чашка нам дуже добре якраз на осінь (бо ще досить активні прогулки і перекуси (бублик-печення-кекс) і дитина хоче пити хоч і не багато ну і я теж хочу пару теплих ковтків чаю).
    Звичайно по властивостях термос не порівняти з чашкою але найменший термос який я зустрічала був 0,5 л. Для нас це занадто багато.

3. Brenda

Brenda Member

Дівчата, як має виглядати ото " сідання дитини"? Діти мають якось лежачи на животику на бочок сісти чи як? Моя мала зараз почала конкретно підтягуватись. Коли я даю ій своі руки/ пальці/ підручні засоби, то вона хапає і підтягується аж до моменту, поки не сяде. То ще не сідання, правда?

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ще ні. Переважно з положення лежачи діти сідають.

5. natorella

natorella Well-Known Member

тотренування
    але не варто їй допомагати
    в дітей такі етапи (по черзі) - лежать, потім перевертаються - встають навкарачки - далі з положення на 4ох сідають, підгинаючи ногупід себе і відпихаючись руками назад

6. invisible

invisible Well-Known Member

Мій лінтюх уже більше місяця так підтягується, голову і плечі в положенні лежачи дере, але сама сідати ніяк не пробує :) (власне у нас в тому проблема, що більшість знайомих діток сіли з пози "навкарачки", а вона на животі тільки хіба полежати хвилин 5-10 може, але взагалі ніяких рухів додаткових робити не хоче).

7. Brenda

Brenda Member

Та моя тоже шось перевертатись аж так не спішить, хіба коли довго лежить, то може перевернутись і то інколи мушу помагати... Повзаєм тільки на місці:)))

8. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

І мій лінивий... Перевертається лише коли має настрій :) про сидіння чи повзаня навіть мови нема. Лише голову дере дороги і припіднімається на ліктях.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

обрадую вас дівчата, моя мала сіла в 7.5міс, але сама з пози навкарачки, бо ми ніколи її не підтягували і не садили, але як сіла, то все дальше вже сама файно сиділа
    в кожного свій час
    але скільки обговорення було що всі вже садять чуть не 4міс дитину, бо їй цікаво а я нє, бо я злосна мама))

10. Brenda

Brenda Member

11. natorella

я ж написала вище - нє злоупотрєблять
    дитина звикає шо їй допомагають і сама може лінуватись пробувати

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

чо зразу лінивий? моя сама сіла в 7 міс, хоча в 5,5 міс почала повзати.. трошки терпіння ))) ще насидиться )) і настоїться ))) і находиться і наговориться і зубки всі будуть мати ))

13. Iablinska

Та то я жартую, що він лінивий :) я розумію, що всьому свій час.

14. natorella

2 питання - в якій країні? - як взимку буде дитина носитись/возитись?

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

В доціка дві нові фішки: смоктати пальці і пробувати перевертатись. Причому пальці-взагалі хіт - тягне до рота, кривиться (типу несмачно), і знову тягне. Може лежати їсти цицю, паралельно вставити пальця, у підсумку виплюнути цицю і чмакати пальцем

16. glasses

glasses Member

Теж таке мала, дівчата порадили робити масаж ручки у той час.Все ок.Ми забули, що коли є циця, то пальці теж в ротику.

17. Iablinska

Купувати хочу в Україні (ми зараз тут), будемо возитись в візочку, носитись в маі.

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

а я граюся тими маленькими пальчиками, перебираю, тримаюсь за них, сплітаю їх зі своїми...

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

А який темп росту в дитини від 1 року до 2? такий же, як до року, чи повільніший?

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

та очевидно, що повільніше. якщо за перший рік виростає на 30 см, то за наступний рік явно менше))) аналогічно з вагою. може лише кіло за весь рік набрати.

Статус теми:
Закрита.