Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Якщо дитина витримає, то я б навіть не питала нікого. Зі старшим ми теж так лазили-їздили цілими днями, цього разу не так. Головне вам постаратись все передбачити. Ну і погоду хорошу теж треба.
    А чому не хочете до того ж Перемишля машиною? З дітьми до року машину теж пропускають без черги.

2. invisible

invisible Well-Known Member

Власне до слінгу і недалеких подорожей вона звикла, тому я думаю і в Польщі б себе вела спокійно.

Кажуть, що може не повезти, та ще й до тих митників треба добратися. Плюс страхівку купувати. Загалом машиною до Польщі і не їздили ще. Мені здається пішим навіть швидше буде - мене вагітною на 6-му місяці пропустили за 5 хвилин.

3. Brenda

Brenda Member

Миросю, я б іхала машиною до Перемшля. Підходиш до митника і кажеш: ми з малою дитиною, будь ласка пропустіть нас без черги. Та Страхівка не така вже й дорога... Зато будеш спокійна ти, мала і чоловік. Так, вас пропустять, але чи вартує то твоіх переживань/ нервів? Не знаю, я б так не ризикувала, фіг його зна, що там може бути в натовпі ну і погода теж...

4. tuti

tuti Well-Known Member

Малому 10 місяців, то ми вже разів 5 їздили за кордон машиною. І на краківці і на Шегині пропускали без черги, що туди, що назад. Знаю що поляки можуть не пустити, якщо дитина не в автокріслі. Перетен кордонів завжди займав до години часу, хоча черги на митниці були і великі. Страхівка не така і дорога, а своїм транспортом, на мою думку, набагато легше

5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

З першою дитиною я була дуже перестрашена, мені всі кажуть , що з другою мене попустить, але тепер вже з часом вважаю, абсолютно це не легковажно. Як на мене головне погоду підібрати , бо як холодно то не дуже приємно. А як буде гарне "бабине літо" то навіть залюбки можна податись, Ваша ж малеча на ГВ, то що їй ще потрібно мамуся і циця поруч.
    Щодо кордону, навіть не переживайте це я про піший, бо мене з моєю пускали, деколи наші українці , і то не прикордонники, а люди , що стоять в черзі можуть шось там коситися, але я йду тупо в ті двері , що для людей з обмеженими можливостями і кажу я з дитиною . Мені кажуть "станьте спереду , зараз запускатимемо чергу і Ви пройдете". А на польському кордоні то прикордоник сам кричить з "детцком" без черги. Я просто переконана, що Вас усі пропустять , тому що мацьопа у Вас малесенька. А тепер про переїзд на машині, тут важче, але ми завжди йдемо до митника і кажемо ми з дитиною, він тоді дає добро нам підїхати. Пару разів відмовляли мотивуючи тим, що дитина вже не маленька. Але якщо черга буде на Україні така велика, аж до заправки як ото було кількі днів тому, то я не знаю як Ви зможете пробратись до них і це їм сказати, і чесно кажучи наші українські митники якісь до дітей байдужі, їм то перепрошую в одному місці.

6. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, а які поїльниками ви користуєтесь взимку на вулиці?
    Є якісь термосні чашки, сумки, чи воно оте потрібно і що з того найзручніше?

7. natorella

natorella Well-Known Member

взимку на вулиці пити? нашо?

8. tiramiska

по ідеї я не п"ю, але діти деякі чула п"ють і то багато
    моя в принципі не страждає надмірним питтям
    але ми любимо надовго десь вирватись, то я думаю, чи є якісь варіанти крім циці.

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

випити чаю в кафе

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

просто взяти термос зі собою, якщо це десь на природі.

10. Людок

Людок New Member

Мирося, на пішому, ще багато залежить від дня тижня.
    А от щодо машиною, останнім часом там тяжко, і справді добратись до митника може бути важко.
    знайомих на днях не пропустили машиною з дитиною, правда, там дитина більша за вашу.
    зі Львова до Перемишля їздить рейсовий автобус.
    Будуть, питання, дзвони:)

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

моя дуже багато п"є, але в холодну погоду (тим більше взимку) не беру з собою. Якщо навіть просить, то кажу, що холодно і пити будемо вдома. На крайняк і справді можна взяти термос (якщо дуже надовго).

12. tiramiska

13. natorella

якшо вже дуже приспічить
    але мої в таку погоду як нині вже не просять

14. zetta

zetta Well-Known Member

Проблема - мала не хоче в хаті одягати нічого крім свобідноі футболки старшоі сестри і трусів. Ні колготи ні штатята не дозволяє одягати . Шо робити ?

15. natorella

в хаті дуже зимно?
    юрко ходить з голим задом
    але най ходить, то його проблеми
    змерзне - вдягнеться

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

моя останніми днями тільки в трусах) я в светрі теплому, шкарпетках, а їх хоч би що) причому руки ногі не теплі! не хоче і все!

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

ну і моя в майці і трусиках або і без, а в чім проблєма? якщо якісь гості, то вона сама хоче щоб їй щось файне натягнули, а якщо свої приходять, то вже всі звикли до голої дитини))

18. zetta

zetta Well-Known Member

Не скажу що дуже холодно, але часом таки вся нижня частина досить холодна в неї. Справа в тому що як почати одягати штани и колготи вона дуже злиться від того . Змерзне і вдінеться - то не її варіант. Було пару днів що вона і на вулицю тільки голяком хотіла йти то ми просто не йшли на вулицю і вона каже шо як штани вдягати то на вулицю вона не йде.

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

ото в нас так, тільки бабуся не може ніяк змиритися з тим і коли приходить, то починає їх одягати, носочки, тапочки, правда того вистачає на кілька хвилин ...))Ну нехай, якщо бабі так подобається по 10 разів на годину дітей одягати, я не проти)

20. natorella

я ото зараз сиджув шортах і моя нижнячастина (а там багато жиру і він не прогрівається від судин) просто льодяна
    але мені не холодно
    ну самі знаєте -льодяна - не показник

Статус теми:
Закрита.