Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Зааааздрююю. Аж не віриться, що бувать такі щасливі мами))).

Ми десь в 7 міс перейшли на дворазовий сон. І бачу є тенденція переходу на одноразовий, що мене щось зовсім не тішить.

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя перейшла десь 2 тижні тому і той єдиний сон став таким коротким, що я від того холодна вже. Ввечері в мене таке враження, що танк по мені проїхався.

3. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, а з якого віку можна дитині давати подушку?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

коли сама попросить-дать знати?

5. Halina

Halina Well-Known Member

З якого можна не знаю. Наша почувалась не комфортно без подушки десь з 10 місяців. То руки підкладала, то на іграшку з якою спала клала головку. То я купила дитячу подушку. Висота подушки її підходить, бо як покладу на свою то доцік спускається з неї, не хоче на високій лежати. Попробуйте як маєте бажання своїй покласти, дитина зразу покаже чи її комфортно чи та подушка зайва.

6. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

та моя спить нормально без подушки, то я думаю, чи мачуха що не пропоную, чи ще є такі як я ;)

7. arkka

arkka Well-Known Member

моя десь в 1.8 перейшла на одноразовий денний сон. Спочатку він був годину-півтори, а зараз 3-4години. Ну правда, коли був годину-півтори, то вона вечером в 9 год. вже спала. А зараз лягає в 11 вечора встає в 6.30-7.00 зранку, то я мушу з нею раз в тиждень теж в обід лягати спати, бо ці ранні вставання мене вбивають. Але мені, впринципі, такий режим пасує)))

8. Orman

Orman Модератор-бомба

ми до року точно перейшли на 1-разовий

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя мала теж спить без подушки і поки не планую давати.

10. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

У мене малий перейшов на одноразовий сон дуже рано, десь з 7-8 міс. Обідній сон в середньому триває 2-3 години, рідко 4 год. Лягає вночі спати пізно, в 23 або в 00. Встає теж пізно, з 9.30 до 11.00.

11. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Моя спокійно-флегматична дитина перетворилася на нитіка (привіт, Invisible :) ) Сьогодні полегшало після того як покакав. От думаю, чи можуть то бути проблеми з ШКТ? Але у нас уже досить солідний вік, та і колік ми не мали. Були трохи газики, але ми ту проблему вирішили підкоригувавши мій раціон.

12. zetta

zetta Well-Known Member

о, та і моя так спить.. але потім раніше 1ї, 2ї ночі не кладеться ніяк. Тому не дозволяю стільки спати.

13. viltis

viltis Well-Known Member

В мене Ярко досі подушок не любить ..а якщо на ній і спить, то весь,як на серфі)) ( правда, в нас подушка, то голосно сказано --вона така тоненька, як дощечка). А як прилазить до нас , то або взагалі між подішками спить, або на моїй ( теж тоненькій ортопедичній), а от чоловік в мене мусить мати таку величезну, з пір"ячком))))

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я сплю взагалі без подушки, якщо ліжко рівне. А якщо кострубате - мушу щось підкладати. Так і дітям. Коли ночуємо по селах-дачах-гостях - подушка. Вдома - щось складене (простирадельце) під голівоньку, або тонюська подушка. Чисто щоб голова назад не закидалась

16. Людок

Людок New Member

Розкажіть, в якому віці Ваші дітки почали повзати?
    доречі, придбали ми шезлонг

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А я ото вже тиждень думаю чого ми не придбали крісло для годування 2 в 1 (+шезлонг для малечі). Хоч моє чудо і не надто би лежало в такому але таки помічне... Ну і тепер мені довподоби такі стільчики для годування що з шезлонгом а переплачувати за то чим вже не користатимемось не хочу...

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Наш десь у 6,5 міс., коли навчився сидіти. Але взагалі то не всі діти рачкують (правда, мені важко уявити, як то, але є таке).

19. Osya

Osya Active Member

В 6 місяців

20. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

У мене малий "повзав" на спині, відштовхуючись пятками, десь з 3 міс. Повзати рачки почав з 5.5 міс, а сів пізніше, в 7,5 міс.

Статус теми:
Закрита.