Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

В нас була така ж ситуація, як у вас зараз. Навіть не хочеться згадувати, як із завмиранням серця чекала моменту пробудження, бо його незмінно супроводжував плач:sad: (вдома також). Тому мені практично незнайоме гуляння "на лавочці", практично постійно їздила, щоб якнайдовше поспав, причому дорога мала бути нерівна, за перших три місяці обходила всі дороги і доріжки в районі :)
    Десь після півроку став спокійніше будитися, але все одно не раз несла додому на руках.

2. natorella

natorella Well-Known Member

ану вгадайте яке слово я зараз напишу?
    правильно - СЛІНГ

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Хоч би спробувати дали ;)
    Та, знаю, в нас тоді був сзк, то іноді в ньому гуляли, але недовго, з сш вже з другої спроби точно буду ближче знайомитися :)

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Вже пізніше трошки, то часто брала Поньє у кошик візка і в ньому додому йшли.

4. invisible

invisible Well-Known Member

А я не можу без нічника спати... Спимо з дитиною, тож боюся в темряві... Ну і годувати незручно.

В нас як коли. Буває і 2 год, буває і 4-5 (але переважно не за раз, хіба як виїжджаю з нею десь). Але відносно візочка, в нас з ним давненько проблеми. Свого часу нервувалася через то, а потім змирилася, що не судилося мені як інші мамочки по 3 год. з візочком гуляти. Якщо ніде не їдемо, то виходжу на перше гуляння з візочком (поспить 30-40 хв. переважно), а вже на друге гуляння в слінгу. Перед гулянням у візочку переважно ще на гойдалці гойдаємося. Взагалі хочу попробувати варіант розстелити десь коцик надворі і з нею бавитися там, замість гуляння у візку. А спати вдома, бо вдома з цицею сьогодні от спали 2,5 год. Може їй так цікавіше буде надворі, бо були цього тижня в парку, то їй сподобалося лежати на коцику і все розглядати. А вдома то переважно ниє і проситься на руки одразу.

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

то наш улюблений вид "гуляння", єдине, що мусимо для того іхати десь до води (басейн, океан), бо коло хати так розстелити нереально. Дуже вже в нас жарко... :sad:

7. glasses

glasses Member

І я не можу, боюсь придавити свого сухарика. В мене така прікольна штука, яка вставляється в розетку, квіточка-лампочка - супер.
    Щодо гуляння.
    Виходимо вранці - на качелі, там циця + качелі і заспали на 40хвилин додому і потім виходжу гуляти вже коли поспить 2.5-3год вдома. Тоді йдемо на вулицю, бавимось, катаємсь, носимось на руках і тоді ще аз засинаємо на 40хв. Останнім часом ранкова прогулянка була відмінена.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мені ще дуже важливо бачити обличчя малюка.
    Нічник нам не заважає.
    У випадку коли дуже вже хочеться саме візком гуляти то дуже допомагає сзк з собою взяти
    Ьак само стараюсь, бо якщо тільки в слінгу то через кілька днів такого носіння почуваюсь геть розбита...
    Ми так пробували То клааасно.. І бавились так і цицялись і спали :) Але.. 1 - люди дивно чогось на мене дивились. 2 - мені поблизу особливо нема де....

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

ми завжди у слінгу гуляли. бували, звичайно, дні, коли втомлювалась. але воно ввійшло у звичку. було тільки важко, як 3 дні по Парижу гуляли - неперервно в слінгу чи на руках і до тата не особливо хотіла йти.

10. Plenilunio

Ну тл видно я така нетренована :) Хочу передишку... Ну і не дасть мені в слінгу і 5 хв посидіти, передихнути.
    А ще в спеку особливо....

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

я на прогулянці ніколи не сиділа - мені самій було нудно)))

ну так, спека то жах. ми гуляли тільки дуже ввечері, або хіба як дуууже вже кудись треба було терміново, то моталися в марлівку. (я візок не могла сама витягнути на тих нещасних 8 сходинок, тому він майже не використовувався)

12. Людок

Людок New Member

я хочу придбати май-слінг

13. Plenilunio

Теж над таким подумую, до колєкції ;)

14. natorella

natorella Well-Known Member

то точно
    я з юрком перші 9 місяців ВИКЛЮЧНО слінгом користувалась
    то було осінь-зима-весна, тому інший варіант не розглядала

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

та то фішер парйс
    мені хотілось, щоб пружинив і був дуже відкритим, ну тобто щоб обзор у дитини був великим
    нам дуже був ок десь до 4-х місяців, далі переверталась, але то і так багато
    і наша також в ньому засинала не раз
    кльова штука загалом, мені була придатна в господарстві

про спання при світлі - дитині воно не потрібне нмсд, то скорше опція для мам-татів
    ми спимо при нічнику (тобто при нічнику-лампі), маючи таку потребу самі (тобто ще до дітей я так спала, хоч якщо забуду включити - то не трагедія, але щоб це було треба дитині, то так не думаю

там Маряся дала фотку на тіні-лав, то також такий розглядала, мені здавалось що дуги не мають значення (як розміщені), а от переносити за 2 дуги певно зручніше, хоч я свій таскала за одну по цілій хаті і ніц йому не сталось
    я носила) ну чи несла-сунула і нич:d23:
    ми гуляли мало бо було дуже гаряче літо, але в мене 2 балкони і тому мало всеодно не виходило, бо на одному сонце до обіду, на іншому після, відповідно гуляли ми все-таки не мало, ну і в тебе теж мала спить на балконі, то чого ти, рєдіска скаржишся)?
    але гуляли ми здебільшого автокрісло + слінг і слінг тобі треба (я б брала шарф, а не май-слінг, і мала в тебе дрібненька досить, то брала б якийсь такий легкий доволі:girl_in_dreams:)

---------- Додано в 04:50 ---------- Попередній допис був написаний в 04:25 ----------

ну от кому як
    Марті було дискомфортно
    Марта добре чулась в Стрийському, бо там тихо, ті крики алтайських озер її дратували, перейшло після 2х місяців, а коли є ще старша, і в неї власне прикол в тих криках, то трудно було, тому я гуляла більше на Кульпарі, або просто по Стрийському, няня з Софком на алтайських, або там в Стрийському де Софка хтіла

16. Людок

Людок New Member

17. JuicyFruit

JuicyFruit Member

У нас ще й досі так. Ледь не надірвалася пару раз, коли несла малого і тягла візочок п"ятнадцятикілограмовий, тому тепер усі покупки у нас робить тато, а під час прогулянок я сиджу біля хати - до дороги далеко, немає шуму і малюк гарно спить 2 години, поки мама сидить собі в Інтернеті. Я так розумію це тому, що дитині нудно стає у візочку, вона ж там тільки й капішон бачить або небо. Коли буде сидіти, тоді уже можна буде гуляти не тоді, коли дитина спить, а навпаки.

Ми хоч трошки старші, але виходить десь так - 2 години зранку і 2 години ввечері. Весь цей час у візочку спить.

18. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ми 2 години до обіду і годинку після обіду
    спимо не весь час, може годину просто лупати очима, а потім заснути, може взагалі не засинати, але ттт веде себе "прилічно"

19. Plenilunio

А "непрілічно" то як буде?

20. invisible

invisible Well-Known Member

Мабуть непрілічно, то плакатиме :)

Ідеальна дитина :)))

Статус теми:
Закрита.