Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

а я своїх ділю. Інакше будуть плавати всі, в тому числі сусіди знизу )))

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

людоньки скажіть скільки разів на день пісяють ваші діти? Ситуація така: останні 5-6 днів мала весь час ходить по хаті без памперса, спить вдень також без і не пісяє під час денного сну по 3-4 год, і як встане то тоже може не пісяти 2 год. То нормально?

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Таке часом буває у спеку. Моя мала дуже потіє, голова як після душу - вся мокра, особливо після сну. В такі дні дійсно менше пісяє, буває, що і 4 рази за день, що, як на мене, трохи мало. Стараюсь давати якомога більше пити. Ну і треба звернути увагу на вигляд сечі, якщо світла і прозора - то все гуд, якщо темножовта, то пити і пити.

4. Bree van deKamp

І ми ну дуже потієм. Я ще помітила, що якщо вдягти памперс то пісяє, а без ні. То може проблема в тому, що мала почала терпіти? Ну, типу дорослішає і розуміє, що можна пісяти, а можна і потерпіти...

5. panikvarts

Таке теж може бути, особливо якщо помітно, що "порція" збільшилася))

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дiвчатка, вашi дiти рвали хоча б раз в життi на собi волосся? Мiй малий рве, якщо щось не по його. Я, будучи все життя, спокiйною, вдеякiй мiрi пофiгiстичною людиною, народила двох настiльки не схожих темпераментом на мене дiтей.
    Хоча нi, Настя нагадуе менi мене в деякiй мiрi. Я дитячi страхи тримала в собi. Вона мае тi самi страхи, але викидуе iх назовнi.

7. panikvarts

Було таке, але лише кілька раз десь в півтора роки. І, здається, дитину то не дуже боліло. Але то, мабуть, на рівні експеременту було.

8. Bree van deKamp

Ні! Зате падає на підлогу і верещоть, як чисто, щось "брак")) і верещить так, що аж сіпається, але як тільки дасиш що хотіла зразу все гуд. Сама не знаю, як на таке реагувати? В чоловіка вже от-от в нього увірветься терпець і він почне "виховувати"

Останнє редагування: 3 Липень 2013
  9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відволікати. Дитина ще несвідома своїх емоцій. Моя хоч і не істерить, але часом (коли невиспана чи просто не в гуморі), може себе довести до стану, коли буде заходитися. Я такого не допускаю, бо заспокоїти потім дуже тяжко. Стараюся при перший проявах запропонувати щось таке, що вона любить, але не те, що вимагає. Бо як просіче, що такою поведінкою можна добитися бажаного, буде дуже тяжко.

До моєї як вже зовсім нічого не доходить, то татове різке зауваження якраз може дуже добре помогти. Вона тата не боїться, але реагує на нього по-іншому, ніж на мене.

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

З моєю дитиною шось коїться, раніше вона досить не погано любила бавитися з дітьми в дворі, показували там машинки один одному чи мяч кидали, а тепер не хоче, взагалі, поза двором з дітками може 5 хв в пісочниці посидіти чи на гірці шось вияснити і все, розвертається і йде,йде собі і йде, постійно хоче тільки ходити, ну ше на сходах півгодини морже вних-вверх ходити. Не можу сказати шо я прям дуже переживаю, але чому так є?

11. Анута

Анута Well-Known Member

в нас ще діє зворотньо - викликає ще голосніший плач. Ображається тобто ;)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

я так підозрюю, тому що хлопчмкм у вас. А на дівчаток чоловіки дуже стабілізуюче впливають.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та вже ж таки коїться? :)
    в нас аналогічна поведінка, я добре знаю, що їй просто набридло місце, де ми кожного дня гуляємо, їй там стало не цікаво, постійно тягне мене кудись йти, збирає забавки, сідає у візок і треба шукати пригод.
    але коли має компанію - є в нас улюблені хлопчик і дівчинка однолітки, тоді бавляться без проблем.
    також любить дуже спостерігати за старшими дівчатками, хоче гратись з ними, але зазвичай ті її відганяють, або самі втікають, рідко трапиться дитина, якій буде цікаво "няньчитись" з малявкою.

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та в тому і суть, шо теж раніше з одним хлопчиком в дворі дуже любила бавитися,а тепер зовсім ні, навіть підходити не хоче. Кажу - йдемо до діток? -Бе!(то ми так говоримо шо нам не подобається), розвертається і йде. Хоча взагальному інтерес до дітей є(з моєї сестри малою, якій 6 років дуже любить бавитися, аж пищить), з однолітками гра якось не надовго, тобто - 2 хв пасочками побавиться і все, але і то і в сусідньому дворі, в нашому не затримується взагалі, вийшла - і пішла. Мені всерівно звичайно, але здається,шо всі з двору вже думають шо я малу десь спеціально забираю:connie_pull-pigtail

15. Bree van deKamp

Та де там. Кричить ще голосніше і відволікання не діють.

16. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дуже залежить від твердості голосу і частоти застосування.

17. Fast

Fast Well-Known Member

Угу. Це просто жахливо було. Але якось це все досить швидко припинилось.
    Я дуже хотіла недодзволити це робити (ну якось обняти, руки притримати), а чоловік навпаки казав, що нехай тягне то волосся, що то не може їй сподобатись, а як не дам тягнути то навпаки буде ще більше так робити.
    Але зрєлище ще то.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ми коли переїхали, синочок через три дні мав високу температуру, (голова була як кипяток, а кінцівки як лід, бррр)в той час і протягом десь тижня може більше виривав собі волосся прям клочами, то не було в час неспокою, а навпаки, коли спокійно засинав біля грудей, намотував волосся на палець і висмикував, на ранок подушка була вся в волоссі, то було жахливо, я забирала ручку, але він всеодно умудрявся вчепитись і видерти. Місцевий педіатр висловила бомбезне припущення, що може в нього не має чутливості на голові і каже:"ану, постукайте його по потилиці чи він обернеться" я випала. Само минулось за тих пару днів, але волосся в малявки було довге і видно було залисини, тому ми підстригли його дуже коротко, а коли стригли то перукар розповіла, що часто приводять діток, що виривають на собі волосся, часто дівчатка, що мають довгі коси

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас та сама ситуація, з однолітками взагалі не хоче бавитися, зазвичай гуляє собі осторонь, сама, а от зі старшими дітками 6-10 років, аж пищить, в мене брат 12 років, то вона його дуже любить, він для неї авторитет, ходить за ним як хвостик, він з нею і в футбол грає, і на велосипеді возить, і взагалі бачу, що її більше цікаво з хлопцями, чи то може оточення таке...

20. Анута

Анута Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.