Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Чи е тут мами " маминих синочкiв"? Кажуть нашi бабусi, що саме через цицю я маю такого маминого хлопця. :tongue: Нi кроку, нi подиху, нi пукнути без нього нiзя. Я вже мовчу, скiльки разiв за день вiн каже слово мама. Хто мав таке чудо в нашому вiцi? Коли переросли? Не йде на руки нi до кого, не залишаеться в кiмнатi нi з ким. Я не кажу, щото проблема i зле менi, але мiсцями починае ковбасити, особливо, коли тобi в туалет треба, а Сашко граються в дитячiй. I все мое перебування в туалетi супроводжуеться нереальним криком, нерви 9дають, топчу валерянку потихеньку.

2. Андріана

Андріана Well-Known Member

В мене не мамин синочок, але доця така якраз була як Сашко, тому мені знайомо, чесно, почали переростати з 2х і до 3х стала самостійніша, а до того ВСЮДИ з нею.

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Женя, сприймай то легше, в мене двоє таких, Іринка часом і зараз без мами не дуже куди хоче, але відколи я перестала то сприймати як нагруз, а усвідомила і прийняла то як справді щастя - мені стало легше. От Олесі вже далі за 2 - а без мами ні туди, ні сюди, в тоалет в тому числі. Ну і класно :) Все в нашій голові.
    ЗІ: коли перестала того чекати - почали з"являтись проблиски.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ми й в туалет разом теж ходимо, але його ниття i плач i постiйне ниюче мамкання час вiд часу мене доводить до ручки. От сьогоднi такий день, я в повнiй ручцi. Навiтьголову посушити не дав, навулицю не пiшли, морозив ягоди зi мною пiд звуки постiйного ниття, ех.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Це проходить :) Розслабтесь і сприйміть це як має бути. Бо в такому віці це таки справді більше норма.

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене таке саме чудо, без мене ні на крок:) Мені кажуть, щоб відлучала від грудей, бо через це він такий "мамин". Але я не ведуся) Інколи дійсно трохи нервуюся, особливо, коли
    . Але намагаюсь сприймати то простіше і не дуже акцентувати на тому увагу.

7. natorella

natorella Well-Known Member

я маю стаж 5 років і 4 місяці, угу
    в туалет з двома - класіка
    голову сушити - оба сидять і тягнуть хто шо
    а мені фіолетово
    я ж МАМА

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене теж. Причому малий більше татовий синочок, ніж мамин, але в туалет з мамою - то святе (ну хіба би мультик цікавий був). Страшно мамин був років до 2,5. Потім трохи попустило і став страшно татовим. Але щоб мама сама вийшла на балкон чи в туалет - ніколи :) А от тато має такі привілеї...

9. olangel

olangel Well-Known Member

Я теж так дратувалась із за того "Мам", що теж доводив до ручки, бо навіть з чоловіком не залишався. І в туалет ходим до сих пір разом (швидше по звичці :) ) але я так люблю той хвостик :), що тепер коли йду кудись без Марка, то настільки не звично, що відчуття "чогось мені бракує" не відпускає поки до дому не повернусь. А як ще десь на вулиці на маму з дитиною натраплю, то все, готова розридатись. А коли чоловіка з малим виганяю погуляти, щоб щось по хаті зробити, то вічно чекаю того Мам... Не знаю, якось в нас однакова залежність один від одного. Просто в одну мить зрозуміла, що пройде не так багато часу, а Марко вже не захоче бути тим "хвостико" :)

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми теж :) іноді, коли таки переконаю, щоб не йшов зі мною, стоїть під дверима "мам, зє? (вже?)" кожних 10 сек.
    Мене інше цікавить. Ми часто миємося разом, вимушено. І мене мучать сумніви, що то не є добре для хлопчика... Ну ще зараз так-сяк, але за яких пару місяців точно постараюся якось того уникати. Правда, ще не знаю, як, бо спокійно почекати він не хоче.

11. natorella

natorella Well-Known Member

а які вас мучать сумніви?? дядяфрейдспитьібачить?
    мене не мучать, а моєму старшому 5 років+

12. Мар'яся

А в чому проблема? В тому, що дитина бачить роздягнену маму? ІМХО, такі речі то нав"язані стереотипи, які глибоко сидять в голові. Ми до трьох років купались разом, ну бо нам було так зручно і комфортно, та й за звичкою. Зараз він купається сам, або з татом (їм разом дуже весело - кораблі запускають, мішені водою збивають). Але якщо він заходить в ванну, коли купаюсь я, то проблеми не бачу.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а, наприклад, помитись поки малий спить не встигаєте?

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А потім наново буде знайомитись з жіночим тілом?
    *Вам би ще одного-пару штук хлопчиків, щоб не брали дурного до голови*

15. Анута

Анута Well-Known Member

хе, а проблема в тому, що треба з хлопчика зробити дещо стурбованого... ;)
    Розповім, як це працює.

Годувала старшого до 2 р.10м. Потім молодшого десь до 3-х (точно не скажу - з запізненням дійшло, що вже не їмо). Старший то все бачив і реагував цілком адекватно.
    А от нормальні хлопчики в садочку пояснили моїй дитині, як потрібно правильно реагувати: побачивши, як я переодягаюсь, малий застиг з великими очима, відвисшою щелепою і з таким диким видихом промовив "СІСЬКИ!"

Якщо потрібно аби хлопчик отак реагував, накручуйте довкола своєї наготи атмосферу сексуальності, табу і пр.
    Якщо ні - закладіть йому природність, відмінність жінки від чоловіка і т.д. Я не кажу влаштовувати дитині навчальну програму по біології, зоології та гінекології ;)
    Просто не акцентуйте на цьому увагу і він не буде.

16. Rosynka

Мене власне трохи бентежить разом митися. Заходить у ванну, бачить голу - то ок, голі груди -то взагалі нормально. А от так... Ну, не можу того пояснити... То і, так би мовити, ракурс такий (ну бо ж мале сидить у ванній, я стою), ну та й миюся я ж не просто ополіснувшись водичкою.
    Скоріш за все, то таки
    бо для мене батьки завжди були на якомусь п"єдесталі, тобто я то в курсі була, що вони і в туалет ходять, і шмаркають тощо, але попри то навколо них був якийсь ореол ідеальності і таємниці, чи що.
    Ну якось не можу я по-людськи висловитися...

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

В нас трохи графік "не як в людей":), лягаємо біля півночі, поки він засне взагалі, а поки ще й міцно... то вже або води нема, або засну і я, або просто ліньки вставати:)

17. Мар'яся

шось в мене лижі не їдуть. А чого ви стоїте? Ми з малим обоє сиділи - товктись так зручніше :) А після купання чоловік забирав малого витиратись-вдягатись, а я домивалась.

18. Анута

Анута Well-Known Member

до речі, дуже гарний варіант.
    я миюсь ранесенько - малі ще сплять

19. Rosynka

Нє, та як є чоловік , то вони разом миються, то коли ми самі то я з малим.
    Та бо ми в душі миємось. Я взагалі всяких водних процедур не люблю, і товктися у ванні - то не для мене.

20. irushka

irushka Well-Known Member

А я пережила стрес коли після відлучення мій повністю мамин синочок став абсолютно татовим, він на мене якийсь час взагалі не звертав увагу, не хотів щоб я з ним навіть бавилась, ну і годувати, мити теж мав тільки тато. З часом згадав що має ще маму, але все одно тато на першому місці досі. Я сумую за тим маминим хвостиком...
    І щодо миття. В мене разом миються діти (вік в лінієчках) і я кілька разів робила спроби мити їх поокремо, але разом таки зручніше, легше і швидше. Матвієві то поки фіолетово до чиєїсь наготи, а Катька періодично посміююється з його пісюна, вічно мусить зачепити йому то місце якоюсь іграшкою. Тут є проблема, як думаєте?

Статус теми:
Закрита.