Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

А ходунці були? Ніхто за руку не водить?

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

В кармі питають про шо то я, допишу, бо дійсно незрозуміло, що я мала на увазі.
    Отже, думаю на загал Паросток життя прикольна місцинка, але не для таких малих діток як Мартуся. Нас було 6 мам з дітками плюс мінус рік. Всі абсолютно діти вили. Не можуть діти в рік робити те, що їм сказали. Не хочуть вони. Я собі інакше то уявляла, тобто я не очікувала, шо нам там шось будуть казати роботи по команді. Я думала там пропонують шось там робити, наприклад котити м'ячик, хоче дитиа котить чи котиться за тим мячиком, ні ну то робить те, що хоче, мами або спілкуються, або з дітьми бавляться, а то не так.
    Може, коли діти старші то кльово, але таких малих дітей по осі водити то смішно і смішно. Якось я себе там відчула зайвою:)

3. karioka

karioka Well-Known Member

може спробувати вправи на координацію і рівновагу?

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

маєте якесь файне посилання?
    про ходунці. ні, я противник ходунців. рука.... от і маю замкнене коло, бо якщо вдома я мінімалізую всі небезпечні місця, то на вулиці страхую за капішон і за руку, бо після деяких падінь на бруківку зубами, на асфальт чолом, я не можу його пускати. правда, малий сам руку кидає :sad: і все по колу, падаємо з руками за голову, або ж руки в штани запхає і летить, а під ноги просто не дивиться, ну взагалі.

і тут, певно, не так в неуважності проблема, як в невмінні падати. Руки не виставляє взагалі. якби він виставляв руки - того зеленого чого і розтовчених губ не було б. от, ніби, тіло вже літати хоче,бо всьо треба, а голова ні бум бум.

5. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Про масажі. Беріть дитину і робіть самі масажі, масажуйте ступні і ноги. Є декілька вправ на розвиток рівноваги: наприклад купіть іграшки - штовхачі різні, машинку на шнурівці, можна візочок дитячий щоб штовхав, дайте м"ячик в руки, щоб ніс і не падав при цьому. Поставте перед ним якісь перешкоди, покажіть, роз"ясніть що треба бути обережним, дивитись під ноги, переступайте через пороги. Є ще одна вправа: берете малого, ставите на четвереньки, і нехай встає і нахиляється і виставляє руки вперед при тому.
    Моя доня як пішла, то не падала майже зовсім, бо дуже добре групувалась, хіба на вулиці могла зашпортатись за щось, але і то минулось, бо я їй пояснила що треба дивитись під ноги. Але вона до того дуже добре повзала.

6. natorella

natorella Well-Known Member

ееем, діти різні
    мої ніби з одної мами вилізли, але в усьому не схожі
    саша гуляв завжди за руку, сам не виривався, не втікав, був обережним
    а коє-кто_небудемопоказуватипальцем жене і витягає руку з моєї руки, може сісти посеред дороги, бо не хоче шоб його я вела, коли саджу в слінг зразу крик - пускай на ноги, або ЦИЦЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, якшо просто беру на руки, шоб перейти дорогу - виривається, відпихається
    а він не легенький... руки накачались вже, як зійде жир - то там такий біцепс - ого
    тому якшо одній дитині можна пояснити, то друга і чути того не буде
    тобто почути почує, а послухати і робити - ну_я_ще_подумаю...

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Чи є у Львові таксі з дитячими автокріслами? Поділіться номером, якщо хтось таким користувався.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

чула в рекламі по радіо що "таксі Вжик" має, але не впевнена. Можете загуглити телефон і перепитати

9. invisible

invisible Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, чи є десь в центрі в ТЦ чи кафе якихось кімнати матері і дитини (такі як в Кінг-Кросі)? В Антошці наприклад? Щоб можна було підгузник поміняти, погодувати, слінг перемотати?

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

є в Антошці.

11. natorella

в челентано є пеленатор
    погодувати можна певно в дитячім закутку

12. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

цілком згідна. Моя теж за руку не буде ходити ні в яку, виривається зразу, десь біжить, а я за нею.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

От сьогодні. Сходимо зі сходів, на останній виривае руку, поворот з подвипертом і головою в асфальт, звук був страшнезний, я вже думала струс, ттт :sad: а вдома вподобав нову фішку - ходити задом :sad: або - не повзае, пересуваеться, ідучи на дупі. Але то ж цікаво привстати за чимось, перелітае через коліна і чолом в підлогу, руки не виставляе :sad: як не хоче, щоб несли його, кидаеться головою вниз.
    Ну я вже грішним ділом думала, що з головою шось не те, але ж ні, набір елементарних слів присутній, що його просять розуміе, на питання так чи ні відповідае.
    Настя була зовсім інша, ех, моя Настя, така малесенька була, а так швидко виросла :)

14. natorella

от в чому суть - головне не порівнювати дітей
    бути готовим, що вони будуть кардинально відрізнятись і характером і навичками і поведінкою і смаками

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

в мене таке ж
    йдемо, тримаю за руку, падає на коліна і так на колінах йде
    беру його якось кривобоко,шоб було незручно і несу - не хочеш добре йти, то буду зле нести
    якось так

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

аналогічно, тільки брала під паху, так щоб головою вниз трохи :) Люди часом оглядались (часом з коментарями :) ), але дуже дієво

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Моє чудо аж пищить від задоволення в такій позі :)

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

О,:girl_smile: я тут не одна така, а то Соня ніколи не втікала і о молодший як має настрій. я вчора навіть слухала "Слингоношение тоддлера, обучение следованию" https://www.youtube.com/watch?v=e51vwRjrchM Все що зрозуміла потрібно відрощувати дзен :girl_yes2:

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дитина може навчити дорослого трьом речам: радіти без будь-якої причини, завжди знаходити собі заняття і наполягати на своєму. Пауло Коельо

А Ви погоджуєтеся? :connie_pull-pigtail:girl_haha:

Останнє редагування: 31 Травень 2013
  19. natorella

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Або отак:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.