Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А з вагою все в порядку..... на даний момент так і лишилось 15,8 кг набраних, приблизно так і було місяць тому.... то мабуть лялька росте а я худну потрошки.
    І я теж думаю що коли народжу то в тому темпі життя який буде... не лишиться в мене багато часу на приємне проведення часу з чаечком...журнальчиком і кусочком чогось солодкого і смачного.... то я вже за оті зайві КГ і не думаю навіть :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ага, точно. Вмиватися, пити чай і заодно прибирати будеш одночасно. А часом сидячи, пардон, у кльозеті, будеш кричати на цілу хату: "Так, так, доня, мама є! Мама вже йде! Зараз мама буде!". Так що, моя тобі порада, поїш собі сьогодні нормально, всього-всього, що тобі тільки захочеться!

• Подобається Подобається x 10
  3. Кішка

Кішка Well-Known Member

ЯКІ ВИ ВСІ ПРИКОЛЬНІ:xaxa:ПЕРЕЧИТУЮ ВЧОРАШНЄ І НАСТРІЙ ПОКРАЩИВСЯ:) ДОБРЕ ЩО У НАС Е ТАКА ДРУЖНЯ ПІДТРИМКА:clapping: Була сьогодні в лікаря сказав якщо до середи не роджу то буду лягати в лікарню:)

Останнє редагування: 8 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 4
  4. Юстина

Юстина Well-Known Member

О! То в вас серйозна компанія збирається на цей тиждень! Як подумаю, яка кількість позитивних емоцій на вас чекає, сама вже би знову народжувала! Не дивлячись на те, що ще маю маленький дискомфорт від шовчика на розтині своєму.

• Подобається Подобається x 7
  5. Кішка

Кішка Well-Known Member

Я ТАК ЗРОЗУМІЛА ЩО МИ СООБРАЖАЄМ НА ТРОІХ:xaxa::xaxa::xaxa: І ВСІ ЧЕКАЮТЬ ДІВЧАТОК:connie::connie::connie:

• Подобається Подобається x 5
  6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ага :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  7. Масінька

Масінька Well-Known Member

Класно, що у всіх такий хороший настрій. А я хочу додому і спатоньки, а треба працювати :sad: А ще якийсь дискомфорт внизу живота, не можу сказати що біль, але щось таке нехороше. А може то я себе так накручую даремно. Дуже хочеться додому і щоб чоловік обійняв і пожалів. :sad:

8. Масінька

Дівчатка, вже тут напевно писали про це, але хочу ще раз поцікавитись, хто на якому терміні відчув перші рухи малятка?

9. MaryF

MaryF Well-Known Member

А у мене виділення, такі ніби пробка і час від часу (разів 2-3 в день) щось похоже на схватки. От я і думаю чи не зарано?
    Завтра йду до лікаря спитаюся чи це нормально.

• Подобається Подобається x 1
  10. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я в 15-16 тижднів.

11. Масінька

В 15-16 тижнів акушерських (з дня місячних), чи фактичних?

12. MaryF

MaryF Well-Known Member

Акушерських. А мая знайома, у якої на тиждень більший термін у 20 тижднів. Так, що це індивідуально для кожного.

13. Масінька

А я чого питаю, бо вчора ввечері валялась дивилась з чоловіком фільм, і раптово щось почало так ніби не то стукати, не то наче царапатись всередині. От я і подумала, що рано ще чути рухи, подумала може щось з"їла і тепер шлунок бунтує. А Ви кажете, що у Вас в 15-16 тижнів відчутно , а в мене вчора рівно 15 було. Може то воно?:clapping: Чи то я себе "накручую" і видаю бажане за дійсне?

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я на 15 акушерському:) - 23 січня, як нині памятаю

15. Масінька

О, то може я собі не вигадала, а дійсно рухи були? :clapping::clapping::clapping:

16. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Дівчатка привіт! Ніколь, Златка , Кішка - триматися! Все буде чудово і швидко! Чоловікові їсти не варити - хай вчиться виживати :xaxa:- він ж тепер буде глава сімейства! Нехай з самого початку вчиться переборювати труднощі! :xaxa: Често - я уявляю яка у вас нетерплячка :8: - щоб скоріше побачити свої сонечка :) - сама хочу вже - дні рахую :ninja: коли мій хлопчик - горобчик з"явиться. В мене ці два дні була така собі депресуха - light :sad: - Батальна ще не закрилася на мийку і може буде закриватися аж після свят. Скоріш всього на мій час Х :xaxa: вона ще буде закрита. А от же моя лікар (справді чудова ) мені мало чим допоможе :sad: . Так що шукаю варіанти в медінституті.

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

прислухайся, вони особливо ввечері люблять потовктися:xaxa::xaxa::xaxa:

18. Curly Xena

Я десь на 18 тижні почула це тук-тук:clapping:

19. Масінька

Та от власне таке відчуття, наче хтось товчеться. А я було на шлунок подумала, ще й чоловік каже що живота нема, що там може вже товктись, а я й повірила... Не-а, певно все-таки мальота до мене стукала, треба буде сьогодні з нею балакати, може ще ворухнеться :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  20. Curly Xena

Так може це у вас вже малеча допоминається? :xaxa: Бо з самого початку мені це було схоже на легенький розлад шлунку (ніби по кишках хтось тупає - барабанить) І на таке собі потукування - притискання зсередини. Дихнути боялася - слухала! :xaxa:

Статус теми:
Закрита.