Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

То напишіть, що продаж можливо обговорювати після 17 числа:)

• Подобається Подобається x 3
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в мене Лотоцька таки втрапила з прогнозом. Хоч останні місяці всі чомусь були впевнені, що ми народимося Северинчиком.

• Подобається Подобається x 7
  3. Златка

Златка Well-Known Member

Юстинка до нас завітала :radist::radist::radist: Розказуй, як ти там ;)

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я кульчикв животі носила до останнього... Бідний пупець тріщав по швах, а я все думала, що може вийде мені не допустити заростання дірки. Наробила собі такої "краси", що тепер всі лікарі звертають увагу.

• Подобається Подобається x 4
  5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А в мене є коліжанка, яка ЗАВЖДИ вгадує, хто має народитися...я коли Любком була вагітна, хоч і відчувала, що то МЕН, купила одні рожеві каприки, а вона каже : "Більше такого не купуй, бо там хлопчик!" ...і крім цього, в усіх своїх коліжанок вона була першої "узисткою", а Лотоцька другою:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:100% попадання

П.С. ось тепер маю її звести з іншою подругою, яка на 7 тижні..нехай вичисляє...але там би хлопчик здався, бо їх у сім"ї 7 сестер:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  6. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую, жива-здорова... :y::y::y:
    Вже по трошку виходжу в справах і, знаєте, дівчата, так мені якось сумно без мого животика... Я раптово стала така, як всі. Ніхто не звертає увагу, ніхто не звільняє місця... Наолоджуйтеся своїм станом!

• Подобається Подобається x 5
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я теж якщо чесно до животика так звикла, що думаю буду за ним сумувати :)

8. Златка

Златка Well-Known Member

Ти не така як всі! Колись очі світились від щастя бути вагітною, а тепер ти є МАМУСЯ :clapping::clapping::clapping:

Та й дівчатонька, що нам за пузіками сумувати? Пройде трошки часу і можна за другим дитятком "в чергу ставати" ;):lol:

• Подобається Подобається x 6
  9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну я другий раз пузік планую десь рочків через 5, якщо він сам скорше не запланується :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А мене на 8 місяці током вдарило, то я так перелякалася:sad: жах. Цілий день прислухалася чи моє малятко рухаться (сестра мені розказувала, що в знайомої так дитинка померла :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:). Певно з години дві дитинка не рухалася.....а потім почав рухатися :)

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дівчатка, спочатку трошки посумуєте і все. Потім коли ваше мацьопство трішечки підросте, то воно вам не дасть сумувати! На руцях носитися схоче, з мамою розмовляти... Я одразу й не помітила як животик зник..... а зараз трошки вже за пузіком засумувала :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  12. Відповідь: Для майбутніх мам

Привіт, вперше пишу повідомлення . Недавно виявила ваш сайт, і він мені сподобався особливо те що для майбутніх мам. оскільки сама тиждень тому виявила довгоочікуванні "дві полосочки". Приємно познайомитися

• Подобається Подобається x 12
  13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Вітаємо майбутню матусю :clapping:
    Розміщуй тут свою лінієчку і будем спілкуватись ;)

14. Златка

Златка Well-Known Member

Привіт, майбутня мамуся і в скорому часі пузатік ;)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чого не спиш? схватки рахуєшь? ;)

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

Поки акліматизовувалася у своєму новому житті, втратила почуття часу. А сьогодні придивилася до ваших Ніколь і Златка лінієчок і бачу, що ого-го... Торбинка вже спакована? До речі, а як справи у Cifalius?

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ага, торбинка спакована, шнурки попрасовані... ждемс :xaxa:
    А в Cifalius все добре... але вже нехай сама тут зьявиться і все розкаже.... :)

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

А як відчуття? Я маю на увазі, фізичні. Бо я напередодні пологів мала ще грандіозні плани на завтра. Замочила фасолю, відварила рис на запіканку, приготувала гірку прання...
    Фасоля вже зустрічала мене з пологового "вбрана у квітковий віночок". Чоловік настільки був заклопотаний, що не мав часу її відварити чи викинути...

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да навіть не знаю які відчуття...втомилась вже чекати якщо чесно... і вже ото очікування мені так здається перебороло мій страх перед пологами :xaxa:
    А так ніби все нормально... наробила чоловікові котлет на тиждень... щоб раптом що, то мав би шо їсти, ще зараз зупку зварю.... теж на перспективу. От ніби і все..... сижу в неті...читаю про провивки... залишилось буквально пару днів аби визначитись... визначитись не можу :confused:
    Фізично ще постійний дискомфорт в області тазу...але то вже таке...від того нікуди не дінешься, скоро вже пройде, сподіваюсь :)

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я теж готувалася, якщо пам"ятаєте. Наварила борщу і голубців, які ми успішно з чоловіком до пологів 48-ім разів з"їли. А в ніч, коли все почалося, в холодильнику "вітер гуляв". Ні в якому разі не пропоную брати з мене приклад! Дай Бог, щоб твоя лінієчка тебе не надурила, бо нема нічого гіршого, ніж кожного дня вислуховувати, чого ти ніяк не можеш розродитися...
    А як там з вагою? Я вже можу признатися, що поправилася під час вагітності десь на 20 кг. А зараз вже спокійно одягаю свої речі, які носила до вагітності. Залишився маленький животик, який теж зменшується з кожним днем, бо скорочується матка (моє ж дівчисько народилося в 4 кг масою). Темп теперішнього життя не дозволяє розслаблятися. Так що, пропоную позбутися ще одного страху.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.