Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчатонька, я бачу, що Ви тут в антуражі:)))

А я шалена мамуся, в мене почалася сесія, основний склад на роботі поїхав в Францію на змагання і осталась за капітана:))) Щось я буксую і ще досі не знаю де я хочу родити....

Щодо сумок, то я чую, що збирати кульки ( чи то сумку) почну вже зараз, щоб точно чогось не забути:_)

• Подобається Подобається x 3
  2. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Дорогенькі майбутні мамусі - ділюсь досвідом: лухайте музику для діток ще коли ваша ляля в животіку :) моя Олюся так десь місяця з третього слухала маоцарта, адаптованого для діток моцарта і вівальді - то тепер вона при них краще заспокоюється, може заснути...перші тижні взагалі як чула - то посміхалась. а на таку ж музику але недавноскачану так не реагує...взагалі ніяк на неї не реагує...то майте на увазі:)

• Подобається Подобається x 2
  3. viltis

viltis Well-Known Member

А де його, адаптованого взяти??? ссилки в студію!!!! бо зараз ми лише слухаємо Росаву, дивимось "Криміналістів" і слухаємо,як мама читає казки в голос ( правда від них частіше засинає татко:8:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну я казала ж:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну я поки що вдома :xaxa:..... в мене просто в животі така важкість що капець, а живіт хапало ніби по всьому низу і в спину, в поясницю віддавало......але пройшло, я полежала і ніби вже не болить... ждемсссс що далі буде :xaxa::ninja:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і в мене так хапало..за день до пологів:ninja::ninja::ninja:

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну так в принципі пора вже :), я як раз хотіла народити до 10 і далі чисел бо там в нас в родині купа днів народжень в середині грудня і я не хотіла аби день народження дитини святкували спільно ще з чиїмось

8. *MASJA*

*MASJA* Member

Привітик всім! Я новенька. Дівчата підкажіть, будь ласка, як наперед домовлятись з лікарем про пологи, чи потрібно щось платити "наперед". Зараз на 33тижні вагітності. Лікар з ЖК рекомендує на Джамбула. Плануємо партнерські пологи. Дякую

9. Лянка

Лянка Well-Known Member

Якщо хочете народжувати на Джамбула, то потрібно прийти орієнтовно 11-12 год. в приймальне в такий час лікарі якраз оглядають потенційних пацієнток. А щодо лікаря, то я народжувала 2 роки тому в Улашина Олександра Борисовича, минулого тижня вже домовилась про наступні пологи. Він з тих лікарів, який кваліфіковано виконує свою роботу, але сюсюкатись з пацієнатами не в його стилі. Все чітко, головне його слухатись.
    З характером помякше і ще з більшим професіоналізмом є Данков Олег Веніамінович (гол. лікар).
    Про Калініна теж дуже багато хороших відгуків чула.
    Коли прийдете в приймальню домовлятись, то по кількості пацієнтів побачите, що найбільше відвідувачів саме до цієї "трійці".

10. Лянка

Лянка Well-Known Member

Про умови на Джамбула я написала в гілці "Відгуки на пологові..."

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

А шо то сьогодні всі майбутні мами сплять?

12. Златка

Златка Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

повилазили на сонечко грітися!!!!!!! там така краса! от би з роботи втікти!

14. MaryF

MaryF Well-Known Member

Здається до нас весна прийшла!!!!!
    Дуже хочемо на двір, але мусимо вилікувати горло. Важко лікуватися вагітній. Як була не вагітна, то напилася всяких таблеток і все пройшло. А зарас, горло полощу, грію, чаї п"ю, з ліжка не вилажу і ніц не помагає.
    Напевно трохи далася в знаки дієта. То тепер їм все і пю вітаміни.
    Я подумала і вирішила: краще поправитися, але бути здорової.

• Подобається Подобається x 7
  15. Кішка

Кішка Well-Known Member

А у мене депресія... напевно втомилась від чекання і прислухання:no:

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:y::y::y: і ше додам : Виносити і народити здорове малятко!

• Подобається Подобається x 8
  17. Масінька

Масінька Well-Known Member

От і я би з роботи втекла кудись прогулятись по свіжому повітрячку.....

Дівчатка, маю таке питаннячко. Мені лікарка моя сказала, що якщо нудить, то можна попити боржомі, мені реально допомагає. То виходить що я випиваю пляшку на роботі, пляшку ввечері вдома ну і пів якщо посеред ночі прокинусь. А от сьогодні мене на роботі налякли, що то солена вода, що може вимивати кальцій з організму і що зловживати не можна. А зловживати - то скільки?
    Як думаєте, краще зменшити "дозу" і чи дійсно вона шкодить? Бо лікарка нічого не казала скільки можна пити. :confused:

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Но-шпа може й чимось там корисна, але явно не для вашої печінки. Зараз вже якусь менш агресивну формулу використовують, а раніше но-шпа печінку вбивала на раз-два. Валеріана - заспокійливе, а вашій лялі то зовсім не потрібно. Тому краще під час вагітності ліками не зловживати, навіть якщо лікарі обіцяють якийсь чудо-ефект.

19. Масінька

Масінька Well-Known Member

Дівчатка, мушу вам всім похвалитись, бо аж серце рветься від радості. В суботу була на УЗД, то лікар сказала, що з малятком все ок, а в якийсь момент я побачила як він (чи вона?) ножку так різко випрямив і наче сказав "привіт, мамуля!" такий клас!!!!!!!!!!! :clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 8
  20. MaryF

MaryF Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.