Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Златко, не хвилюйся даремно. Все буде саме тоді, коли має бути. І
    І мені лікар казав приходити через 2 тижні з рукавичками на огляд, а я приїхала на пару годин раніше з кульками на пологи. Ось і сумістили огляд з народженням :).

• Подобається Подобається x 5
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Про спецназ - в точку! Молодці ви, дівчата, тримаєтесь, не хандрите. А я то часто хандрила! Може, тому, що не мала тоді інтернету?!

• Подобається Подобається x 4
  3. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Наш форум взагалі, а ця гілочка особливо, є своєрідною психологічною допомогою для всіх дописуюючих і читаючих:) Сюди можна поткнутися з питаннями, які хвилюють і ти не будеш себе чути при цьому "дурком" :8: (в деяких мед. закладах за це гроші беруть, і називають "психологічний супровід вагітності" :ninja::xaxa: )

• Подобається Подобається x 6
  4. kitka

kitka Well-Known Member

А в мене 3 роки тому інтернет вже був, але цей форум я надибала випадково вже коли малій був рік. Але як згадаю, скільки разів я йшла з жіночої консультації з сльозами додому (бо завжди їм щось не подобалося):sad::8:...Впевнена, що з вами усіма мені б тоді було набагато легше:).

• Подобається Подобається x 6
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата... а я вже виспана.....поки ви тут строчили сторінки і на пару годин заснула...... як класно спати в день :xaxa: головне тепер ще вночі заснути, але з огляду на те що в ночі вже думаю а посплю я ту нічку чи не посплю..... спати в день ще приємніше.
    Нарахунок сумок і кульків..... якщо я протримаюсь до четверга - то в лікаря запитаю на огляді, а як ні, то коли буду йому з дому дзвонити що вже почалось, також по ходу запитаю.

6. Златка

Златка Well-Known Member

Ой, дівчатка, дуже дякую за підтримку!!! Форум для мене - то як якась відрада :) Спільнота вагітних мамусь дуже надихає на позитив :clapping:

Та, між іншим, здається десь на форумі читала про ту но-шпу, а тепер не можу знайти. Її взагалі для чого призначають :confused: ?

• Подобається Подобається x 3
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Златка , я не знаю чи твій випадок підходить до порівняння, але я я кось читала що хоча ношпу лікарі і прописують, навівть тоді коли в жінки вже схватки, щоб її не приймали.
    В тій статті це пояснювалось наступним чином: Ношпа це спазмолітик, вона знімає спазми і біль вібповідно. До ношпи часто звертаються лікарі коли в жінки сильні схватки а родити ніби ще не скоро, то їй дають ношпу з дімедролом...вона розслабляється і спить, відпочиває, але потім може так статись що схваток вже не буде а вони будуть потрібні, то їй тоді стимулюють оце все і дитинка народжується.
    Тобто я наскільки зрозуміла ношпу дають аби полегшити схватки або якщо вони маленькі, щоб їх не чути було. А для чого її пити коли взагалі ще нічого немає? На тому сайті де я то читала взагалі радили не приймати її оскільки це свідоме уповільнення ходу пологів, хоча і часткове полегшення. Але я не лікар тому щось конкретне радити не буду, і не можу

• Подобається Подобається x 2
  8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Вам її призначив лікар, в якого ви будете народжувати? Передзвоніть йому і запитайте - нічого страшного не станенься. Це входить в ціну (пакетом так би мовити) :xaxa:

9. СОФІЯ -СОНЯ

О, я ходила на такий тренінг, хтіла мати сертифікат супроводжувача. Тільки як сказали вартість того сертифіката, то я і не пішла екземен здавати.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А мені щойно з Антошки дзвонили, запрошували в черговий раз на лекцію, мол буде там цього разу психолог аби розвіювати вагітні страхи.... ну ну :xaxa:, мені вже хто тільки і як тільки їх не розвіював......страх перед невідомим не так просто розвіяти :8:

11. СОФІЯ -СОНЯ

Ніколь, ці лекції у вас платні?

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В сміслі "у нас"?
    Супермаркет Антошка проводить бешкоштовні лекції для всіх бажаючих, раз в тиждень, кожний раз інша тема але вони періодично повторюються, бо все нові і нові дівчата приходять, при першому разі реєструєшься там, отримуєш карточку на знижку, і потім перед днем заняття вони дзвонять і пропонують прийти послухати.
    Але реально, більшість з того всього можна в неті почитати, дізнатись, обсудити. Ну це моя така думка.
    Хоча мені і близенько з дому йти туди ( хв.5)..... але з огляду на те що принципово нового я там нічого не почую, то навіть і йти не хочеться.

13. Кішка

Кішка Well-Known Member

Мені лікар теж сказав пити ношпу але тоді коли в мене ідуть хибні схватки і ще ці тфблетки розмякшують матку:o

• Подобається Подобається x 1
  14. СОФІЯ -СОНЯ

У вас - то у Львові:).
    Це ніби і заняття і разом з тим залучення покупців. Ну, такий піар-хід хоча б якусь користь дає, хай і примітивну. А я вагітною була у Києві, то нам у дитячому магазині (вже не пам"ятаю якому саме) у якості реклами дали брошуру про сімейні пологи, пластикову ложечку від Хіпп, цяцьку дешеву і ... пакетик швидкорозчинної дитячої кашки. Термін у неї закінчувався через 20 днів, а ходити мені було ще три місяці.:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  15. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Може Вам допоможе:но-шпа спазмолітик який діє на гладку мускулатуру, в передродовий період лікарі люблять її призначати для пришвидшення фази згладжування і вкорочення шийки матки. Валер'яну - для знімання нервово-м'язового блоку (тобто збільшення швидкості передачі імпульсу на рівні нерв-м'яз).А от доцільність використання є дуже індивідуальна і спірна:)

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну значить ношпа все таки призначається з користю

17. Златка

Златка Well-Known Member

От і я про те ж. Якщо врахувати ще мою нелюбов до будь-яких медикаментів... то виходить, моя б воля, я б то нічо не приймала. Але трохи боюсь, аби цим своїм відношенням не зашкодити, бо ж думаю собі, лікар на то і є лікар, щоб у всіх таких питаннях бути компетентнішим за мене :ninja:
    Одним словом, я зараз як партизан на розвідці: всіх про все розпитую і з нету не злажу :)

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в мене щось живіт хапає ...... якщо завтра мене в ефірі не буде, дівчата, ви в курсі де я буду :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А ще шось крім живота? :)

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

мені лікарка хотіла під час перших пологів но-шпу колоти, але я вчасно перепиталася що це і сказала що в мене на неї алергія (завжди рву від но-шпи, а щось мені не дуже хотілося того робити в родзалі), і вона не вколола, був тільки окситоцин.

Статус теми:
Закрита.