Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масінька

Масінька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А до якого періоду приймали Дуфастон? я теж його зараз приймаю і фолієву

2. Наталька

Наталька Загублений

До 15 тижнів ,рекомендація була до 14-16 у мене в кінці 15 упаковка закінчилась ,тому більше некупляла ,лікар казав що на 16 тижні плацента сама виробляє прогестерон в достатній кількость тому потреба в допомозі відпадає:)
    А вам чому призначили?

3. Масінька

Масінька Well-Known Member

По тій же причині :)
    Але поки-що лікар не сказала до якого терміну ще треба буде пити.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В мене теж були штани №1 і №2 :xaxa:
    №1 - були на літо, світленький льон, і в них оцей пояс був зроблений як просто трикотажна вставка (чи трикотажна резинка) по всій талії одної висоти така вставка десь може см 15. Ті штаники можна потім буде і не вагітною носити, просто ту трикотажну штуку вниз опустити - будуть як бєдровочки.
    №2 - то вже були конкретно вагітні штани( темні, на осінь-зиму), там де не то шо пояс трикотажний... там вже був трикотажний кенгурятнік а по верху пронизано резинкою було яка на гудзик могла перещипатись в разі потреби збільшити ди зменьшити діаметр отого всього.
    Скажу що штани №1 мені здалися дуже зручними на початку вагітності, оскільки вони як раз були на невеликий животик, коли ще всі нормально вагітні штани були великі і мішком висили. А штани №2 вже були зручні бо в той кенгурятнік весь живіт вміщався, штани закінчувались майже під грудьми. В штаніки №1 вже в той час просто скочувались з живота і не тримались

Останнє редагування: 27 Листопад 2008
    • Подобається Подобається x 2
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. viltis

viltis Well-Known Member

ОГо!!! Скільки Ви тут накатали за день:haha: Люблю я ті пожвавлення:)

Масінька, я стою на обліку в своїй поліклініці на Виговського. Поки що задоволена.

Щодо вагітного одягу, то спочатку мала джинси трошки ширші і бедровки:) Тепер "конкретно" вагітні джинси з теплим поясом, плюс влізаю в свої лижні штани і 2 спідниці:))) Наразі хватає. Гірше було з верхнім одягом. Але і цю проблему я вирішила:))) Зі взуття купила собі екковські черевики гурські:haha: і хожу вся така спортивна:)))

А....ще купила собі таку спеціальну маєчку, яка тримає груди і живіт, і спинку. В одній такій сплю, в іншій хожу під светрик. Спеціальних халатів чи ще чогось не купляла -- бо й так завжди спала в широких і довгих футболках....

А, ще сховала всі свої стрінги і всякі файні трусики, а накупила натуральних " парашутів" і трусиків а-ля шортики)))) Про бюстгальтери мовчу....

• Подобається Подобається x 7
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну да... про бюстгалтери окрема розмова..... недавно виймала, дивилась на свої довагітні .... які ж вони гарненькі :)
    А те що раза ношу - то блін не бюстгалтер - то дві панамки :xaxa:.
    А от стрінги до сих пір ношу....... і в вагітність собі просто купляла з низькою посадкою, аби під животиком були..... а так не можу від них відмовитись :ninja: Чоловік сміється що навіть в пологовий в стрінгах поїду :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Вам добре..... А в мене "не расце" - які груди були , такі в принципі і залишилися - може піврозміра додалося :sad:. Я всі ті станики для вагітних тулю - а розігнатися ні з чим:sad: Стрінги я теж поховала :sad: - зате освоїла шортики з низькою посадакою - супер - такий виходить "попес" аля Дж. Лопес :xaxa::xaxa::xaxa: І знову ж від чого трафляє - те що ті самі товари для вагітних є в 2-3 рази дорожчі за товари для невагітних. Чого той станик (для вагітних) має коштувати під 100 грн, якщо аналогічний з трикотажу (Atlantic) - лИше 30-40? :8:

• Подобається Подобається x 4
  9. Іриска

Іриска Well-Known Member

Я от стаю в понеділок 1 грудня, вже була у своєї майбутньої лікарки:старша жіночка років 60, Петришин Лідія Генріхівна, в клініці на Стецька в центрі біля пам.Грушевському. Дуже турботлива. Нам якраз 3 місяці.:clapping:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я все ніяк не зберу сумку в пологовий. Вже все наготовлено, наглажено, поскладано в шафі.... і вже розумію що давно пора було все поскладати... а в мене щось рука не піднімається :confused:
    Сьогодні ще раненько випрала тюль з кухні....... сижу и думаю чи то мене вже на прибирання пре чи то так просто.... чистої тюлі захотілося....:xaxa:

А про ставання на облік..... я стала в ЖК на Симоненка перед Пасхою, як раз був 8 тиждень. І добре що зробила це перед а не після..... бо народу в поліклініці тоді взагалі не було... і ще дивувалася чому ж вагітних в ЖК майже не бачу. Ха-ха...... я як прийшла кров з вени здати після Пасхи...... то вагітніих було :8: - кругом одні вагітні короче :xaxa: і взагалі народу було дуже багато і черги до всіх лікарів....

11. Curly Xena

Це вже синдром "гніздування" - збирайте сумки :xaxa:

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А може ще нє? :xaxa:
    Мені ще прибрати в квартирі треба.... і неохота :ninja:

13. Curly Xena

Я стала на облік рівно на 12 тижні

14. Curly Xena

Раз неохоту - ідіть гуляйте - малечу вигулюйте - погода супер- коли ще таке буде . І взагалі - чоловік нехай прибирає :xaxa: В мене з цим строго - підлогу миє, пастує ітд - мені ж животик вже заважає згинатися :xaxa: - (що не заважає робити вправи на розтяжку кожен день:xaxa:)

15. Curly Xena

До речі про вправи, чи хтось вже з існуючих матусь робив вправи Кегеля(тренування промежини)? Бо моя родичка мене тим постійно товче - вона робила, і тому швидко народила (за її версією), хоча розривів і порізів уникнути не вдалося. моя ж версія - окситоцинчику не пожаліли. :)Бо я маю переконання, що під час пологів не слід починати такі кардинальні речі (я про вправи). То може хтось робив? Чи помогло? Ефект?

16. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ніколь, нашо тобі те прибирання. Завтра субота чоловік вдома, от і нехай прибирає, миє і т.д. Скажи, що замучена і тобі важко. Віддихни краще пару тижднів, поки є можливість, бо потім не будеш мати часу.
    Я наприклад, спочатку їсти варила, прибирала, мила, а потім захворіла і все зупинилося. Чоловік дивувався чому це одежа не попрана, їсти не зварено....
    От і я вирішила буду вагітною, бо обнаглів. Нічого не роблю, кажу шо пагано себе почуваю і мені вже важко. Так класно:xaxa::xaxa::xaxa:

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Під час пологів чи під час вагітності? Я вправи Кегеля не робила, але в принципі не вважаю їх чимось зайвим або небезпечним, бо напруження при тих вправах мінімальне ( крепатуру від перетренування заробити важко :xaxa:), а щодо корисності, то ті вправи радять робити не тільки вагітним, бо це корисно для організму і позитивно впливає на сексуальне життя партнерів.
    Ще корисно робитии масаж промежини, бо ніби тоді шансів що зроблять епізіотомію набагато меньше. Але це теж не факт :confused:

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Так розумієш... я всі 9 місяців як елєктровєнік була... нічого не боліло..все супер... а тут раптом все мені погано? Не повірить :xaxa:
    І він в мене до прибирання здається не створений. Він більше по спустошенню холодильника виступає :xaxa:
    А на рахунок "важко" то він вже пару місяців собаку в ванну на мийку ставить - це вже прогрес :), бо дійсно важко її в ванну 2 рази на день таскати і витягувати...... і ще шнурки на взутті завьязує, бо сама вже не можу...
    А може я його просто розбалувала :confused:

19. MaryF

MaryF Well-Known Member

Моя знайома теж швидко народжувала. Ледви встигла в лікарню на таксі доїхати. І окситоцин там ні до чого, просто стрімкі роди були. Коли роди йдуть дуже швидко, невстигає все нормально підготовитися, тому завжди роблять розрізи, щоб не було розривіт. Так, що дуже швидкі роди це не є добре.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да, дівчата, а може б ми на наступному тижні знов зустрілись десь в кафе чи в піцерії..... може я ще до того часу не народжу :).
    Як вам ідея? Я можу в будь який день крім середи - 03 грудня

Статус теми:
Закрита.