Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Отож сьогодні , базуючись на результатах нет сюрфінгу та сюрфінгу по Південному :xaxa: облетіла Антошку та Краківський :xaxa: Ну що, антошка - пафосно і дорого - ніхто і не сумнівався - але реально якісних речей (коляски CAM чи Concord ) нема. Там сподобалася одна коляска Quinny - триколісна , 3800 грн. Ліжечка - дорогезні :umbrage: Джамбула - магазинчик Ніколь :xaxa: - класно, є все - ліжечка гарні, такі як хотіла - точно буду брати там. Коляски - є тако jumper - 1900грн. Якщо мати на меті все купити в одному магазині - це воно. Ще раз дякую за таке собі мікроельдорадо :xaxa: магазинчики на Кр.баз - :bad: - коляска джобі - до кольору до вибору, трохи ADAMEX, про щось дорожче мова не йде. ліжечка - найдорожче 1300грн - бук художньо оброблений (погіршений). Вибір одягу - шалений . Висновок - коляску продовжую шукати - решта - на джамбула.

• Подобається Подобається x 2
  2. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Я сьогодні, за рекомендацією Ніколь :xaxa: також відвідала цей магазинчик біля Джамбула. Ціни дійсно приємно здивували. Ліжечко, яке плануєм купувати там коштує на 200грн. дешевше ніж ні Південному.
    Дівчата, може хтось підкаже, якогось хорошого лікаря на Батальні. В мене будуть кесерські пологи. Бо спочатку планувала народжувати на Мєчнікова, а оскільки вони відкриваються 10 січня, то плани помінялися, тому що треба про кесерське домовлятися заздалегіть...

• Подобається Подобається x 1
  3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну да.... на мій ріст той животик не дуже помітний :xaxa:
    Розтяжок в мене немає на животі до сих пір, а от на ногах, спереду зверху трошки є розтяжок. Єто вони маленькі і як схудну то будуть непомітні.

4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Не факт дівчата. В мене животик був нівроку!!! Думала вся буду в розтяжках:ninja:
    Хочете вірте, хочете ні - нема жоднісінької:xaxa:
    Кожен ранок і кожен вечір мастила собі груди, живіт, і стегна олійкою джонсон. Незнаю чи це через неї чи ні, але розтяжок немає!:y:

• Подобається Подобається x 3
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А чому так довго не можна нічого піднімати?
    І про коляску... її не закочувати перед собою, а затягувати на ступеньку вверх за собою треба, прсто нахилити до себе и тягнути. Не знаю чи зрозуміло пояснюю, але я пробувала, в мене виходить. Може тому що я сама висока і досить сильна, не знаю...

6. kati

kati Well-Known Member

були випадки коли в нас не працював ліфт, то я тягнула каляску на 6 поверх, таким методом про який Ніколь каже. А можна спочатку винести каляску( дитинку тим часом лишити в ліжечку) а потім дитину( так робила подруга), а ще можна домовитись з сусідами з першого поверху , щоб лишати в них каляску на день, а ввечері чоловік би забирав( так теж робила одна знайома, платила пару гривень пенсіонерам і вони погодились). Взагалі море варіантів, не сидіти ж з дитиною в хаті!!!!!

П.С. Ще можна кенгурушку купити:))

• Подобається Подобається x 3
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, а ну признавайтесь, хто ще був вчора на лекції в Антошці крім нас з MaryF.... бо народу було діже багато

8. Angel

Angel Well-Known Member

Я БУЛА!!!!!!!!!

9. Angel

Angel Well-Known Member

сиділа в 2 ряді.....а ви де?

10. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

о, а про що там говорили???

11. Angel

Angel Well-Known Member

Дівчати підскажіть......після вчора була в гостях,пригостили мене чайом змеліси ,м"яти і ромашки,і він мені дуже сподобався.на наступний день пішла в аптеку і купила всі ті трави і знов напилася того чаю......після того рухи дитини дуже стихли,дуже-дуже легкі і напевно було чути іх рази 2(дуже мало)а сьогодні взяла я ті коробочки і ПОЧИТАЛА: вагітним і годуючих груддю по рекомендації ЛІКАРЯ! я в шоці ! ото чаю випила дурепа!

12. Angel

Angel Well-Known Member

була лікар з Мед.інституту Анісімова.розказувала про 3 періоди родів,як правильно дихати при переймах і як ТРЕБА БРАТИ З СОБОЮ ЧОЛОВІКА щоб він допомагав!:no:

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми сиділи в 3 ряді з краю ( де дитяча парфумерія на поличках)

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ага, саме про це і розказувала, про те яка корисно впливає присутність чолОвіка на хід пологів, на жінку, на дитинку і на відносини в цілому.
    Але чого ж такий сумний смайлік?

15. Angel

Angel Well-Known Member

то ваш чоловік сидів з самого краю біля косметики?

16. Angel

Angel Well-Known Member

бо мого коханого там небуло:sad: він того всього просто на дух не переносить:sad:і я ніяк його не можу переконати шо мені це дуже потрібно!

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ні, чоловік біля косметики сидів в дівчиною блондинкою ( але це був 2-й ряд), Я сиділа крайня зліва ( одразу за ним, ще давала питання про те як лікар вирішує чи треба робити розріз промежини ) а мій чоловік приїхав з запізненням, то він стояв позаду всіх, спираючись на полички з іграшками :xaxa:

18. Angel

Angel Well-Known Member

а!то я вас пам"ятаю!а я сиділа через ряд (ближче до лікаря)3 від поличок :)))

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я також десь читала що саму мяту або якісь лікарські травки в я кості чаю можна використовувати лише за призначенням лікаря. Але я скажімо пью чай "Бесіда" з мелісою або зелений з мятою, ну або можна самій зробити 90% звичайного чорного і домішати 10% мяти ( лише для запаху), не думаю що то буде шкідливо, але краще запитаті в лікаря.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Положа руку на серце....... якби я не настоювала на тому аби чоловік був присутній на родах ( ще навіть коли я не була вагітна), він би сам туди не пішов. Але я просто боюсь там одна бути :ninja:, мені просто страшно..... а з ним я впевнена що мені буде легше. Тому він сказав що якщо для мене його присутність настільки важлива то він буде поряд.... ну і відповідно йому ж як би там не було теж цікаво як воно і що, тому він погодився на ту лекцію сходити, і вже фільміки з нету накачав про пологи ( щось типу док.фільму + лекція лікаря).... так що сподіваюсь йому під час того важливого моменту зле не стане :xaxa:

Статус теми:
Закрита.