Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ніколь, ти не повіриш, але ми сьогодні вночі пережили з чоловіком "ложную тревогу"!
    Десь близько 23.00 у мене почала конкретно спазмувати спина, з плавним переходом в низ живота. Таких 3-4 разочки відбулося. В нас почалася тихенька паніка з переходом в істеричний сміх.
    Згадували мою бабусю, яка за своїм методом нарахувала 6-те листопада, що типу пора формулу патентувати...
    Я переживала, що вчора плитку газову не помила...
    Сміялися, що а вдруг лікар виявиться "поза зоною досяжності"...
    Так і заснули. Вже над ранок я прокинулася, нічого не боліло, нічого не турбувало... А андреналінчик поганяли... О такий у тебе сон!

• Подобається Подобається x 1
  2. MaryF

MaryF Well-Known Member

А я так останнім часом їсти хочу. Навіть не знаю, що маю з собою робити. Треба з хати напевно втікати.

• Подобається Подобається x 2
  3. Златка

Златка Well-Known Member

Я теж не знала, але якось здогадувалась, бо з нашої гілочки вона пропала

А я тепер завжди хочу їсти :ninja: Вчора на іншій гілочці писала, що не встою перед спокусою напекти солодких млинців з медом... Встояла. Як тілки на огляді в лікарки зважилась :confused:, перехотілося.
    Не знаю, що зі мною робиться. Ніколи не мати схильності до поправлянь, а тепер як дах знесло... Та й не за себе я переживаю. Все думаю, чи не богатиря (тобто богатиршу :xaxa:) я вигодовую таким чином... Хочу природні пологи!!!

Останнє редагування: 7 Листопад 2008
  4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

MaryF, Златка, і в мене аппетит нестримний і шалений. І що з тим робити не знаю. І вже стараюсь себе свідомо обмежувати..... але з іншого боку як подумаю що після родів може багато чого не можна буде мені, а дежо точно не можна буде......... а то мені найгірше, коли щось хочеться зїсти і не можна...... то тоді думаю краще вже зараз наїстися.
    Чоловік правда пару днів тому довів до сліз в ВАМі, і все з приводу мого апетиту. Захотілося меня вафельного тортика в шоколаді.... ну і я рванула по солодких рядах в пошуках того торта.... а чоловік підійшов і каже, мол скільки можна жерти, ти подивись на свій зад...... він в тебе вже оттакенний.... потім така грубезна і лишишся...... А змене сльози прям бризнули, думаю невже тобі так шкода того торта мені, чи тобі мій зад так не подобається ( як не подобається то не дивись), і було б дивно якби мені в вагітність істи не хотілося і я замість поправляння худла би. І зрештою чоловік теж не Аполон але я ж ніколи його в їжі чи в смачному не обмужею. Короче я на нього тоді образилась, а він не знав як мене заспокоїти. Була прям картина маслом - стою посеред залу, лью сльози... і поруч чоловік розгублений.....
    Зате вчора ми з коліжанкою пішли на піццу - так гарно було..... як давно вже не було. Ми собі посиділи...потринділи..... посміялись.... чоловіків обсудили.... короче класно було

• Подобається Подобається x 5
  5. Златка

Златка Well-Known Member

Ніколь, одне нескромне питаннячко - на скільки ти поправилась :o ?

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Ніколь! Не сміти нервуватися через чоловіка!!!!!:ninja:
    Мій правда чоловік, в мене сам їдло, впихає:xaxa: - поїсти з кухні приносить і 11 вечора і 12 :o!

7. Златка

Златка Well-Known Member

То поки. А потім коректно буде говорити: "кохана, а може будемо трошки менше їсти?" :xaxa:

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

я сама собі цензор:xaxa: Взагалі з тим їсти це жах :sad:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

по стану на вівторок на 14,6 кг
    Важила в початок вагітності 73,3, а зараз 87,9

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ага, по 20 разів на день :xaxa:

А взагалі на початку 2006 року я важила 62 кг - але тоді був період суцільного довготривалого стрессу, в наслідок якого я дуже багато курила , дуже мало їла, і шалено нервувалась. Воно і далося взнаки.
    І потім почалося спокійне затишне і щасливе життя...... і за цей час чоловік набрав додатково десь 12 кг .... і я поступово теж дійшла до своїх 72-73 ( бо переважно все своє доросле життя так важила).
    А щоб худнути тепер точно знаю, що мені треба просто виснажуватись і мало їсти. Але ж зараз це абсолютно не реально.

11. Златка

Златка Well-Known Member

О, я так порахувала, у нас теж по записах рівно 14,6 :xaxa::xaxa::xaxa:

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

як кажуть на змаганнях - йдемо нога в ногу :xaxa:

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ніколь, по моєму ти дуже гарно виглядаєш і зад у тебе гарний.
    А от я до вагітності була повна, а зарас то взагалі...Тільки згадую, яка я колись була худюща. Я почала поправлятися після того, як пролежала місяць в лікарні і різні дієти пробувала і нічого не помагало тільки жолудок починав боліти.
    Я навіть боюся на ту вагу дивитися. Чоловікові не признаюся скільки важу, бо самі страшно вголос говорити ті цифри, шо показує табло.
    Правда, я настроююся, що після родів обовязково маю похудати, хоча незнаю чи вийде.:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ой, Ніколь, я не знаю, що краще... Мій чоловік мені не говорить ні одного "кривого" слова. Хочеш солодкого - їж, хочеш відразу солоного - прошу дуже, хочеш солодкого перед сном - яка проблема, вперед! І ні яка я в нього не повна, а "взагалі така якась худа сьогодні". А я ж то всю наростаючу на собі "красу" бачу і ховаюся сама від себе, бо їсти хочеться просто несамовито.
    От щойно ходила за новою нічною сорочкою (на самі роди), бо в придбаній до того і складеній в "миттєву валізу" вже виглядаю якимось колобком. Час вже, напевно, мені таки народжувати, бо зараз ще виявлю, що з халатом щось не те...

• Подобається Подобається x 6
  15. MaryF

MaryF Well-Known Member

Дивлюся я на вашу лінієчку і думаю, шо скоро вас вже не видно буде (одне око тільки видно). :xaxa::xaxa::xaxa:

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

Не ображайтеся, але зараз я не маю нічого проти, щоб кілька днів з вами не поспілкуватися...

• Подобається Подобається x 4
  17. Златка

Златка Well-Known Member

Та ми не ображаємось, просто лінієчка говорить сама за себе "час в пологовий будинок" :) То ж бажаємо чишвидше і щоб все пройшло якнайкраще :):):)

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую! Я сама її сьогодні коли побачила, відразу з чоловіком до лікаря задзвонили... Для лікаря моя тутешня лінієчка ні про що, на жаль, не говорить... Чекаємо...

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я дивлюсь на лінієчки... то я виходить, наступна після Юстини в черзі за кіндером :)

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

А що, страшно стало?

Статус теми:
Закрита.