Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Curly Xena Дякую за відповідь. Я на обліку стою за місцем проживання, на Симоненка. Але ще до вагітності ходила в Інтерсоно до Зинов"євої С.І. на деякі обстеження. Ну і перше своє узо на 6-му тижні також там робила. тоді-то вони і написали в заключенні, що на 10 тижні треба здати комбінований тест, а на 12 - узо пройти. Мені, якщо чесно, хотілось би раніше:) Дуже вже кортить подивитись на малечу! Але коли я подзвонила до них записуватись, сказали, що раніше 12 тижня не варто...

• Подобається Подобається x 1
  2. Златка

Златка Well-Known Member

Квіточко, ще трошки зачекай ;) На 12 тижні, крім того, що ти вперше побачиш своє янголя, лікарі зможуть детально оцінити багато важливих показників. Тому буде поєднання приємного з корисним :)
    А з власного досвіду скажу, що перше УЗД - найзворушливіше :crazy: По-перше, ти вперше бачиш свою мацьопу, по-друге, нам з татком її найкраще було видно саме в перший раз :)

Ми, між іншим, сьогодні зранку теж були на УЗД :crazy: Мацьопу уже мацьопою і не назвеш :) Все добренько, і то слава Богу! Правда, моя тенденція до поправлянь так і збереглась: цифра 3 стала якась зачарована: кожно разу ми важимось і бачимо, що я на 3 кг поправилась :8: І того нам уже прибавилось разом 13 кг :o

• Подобається Подобається x 5
  3. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Боже збав! :D

4. julchyk

julchyk Well-Known Member

Curly Xena,отримала нещодавно результати своєї родички на АФП- так там детальненько розписані усі межі показників АФП для кожного ТИЖНЯ вагітності аж до пологів.як тоді бути з неінформативністю даного аналізу після 20 тижнів (до речі, коли я здавала АФП,мій гінеколог не наполягав взагалі на ньому, я просто теж вичитала , що його треба здати до 20 тижня і сама наполягла. так от-у бумажці-виписці теж були написані показники АФП для різних термінів і після 20 тижня теж)

5. Curly Xena

Основне що мальта була здорова - а схуднути - схуднете. Я вже змирилася з тими кг:8:

6. Curly Xena

Якщо розглядати АФП як маркер (показник) хромосомних патологій (трисомії ітд)- то сенс є лише до 20 тижня. Саме на основі комбінації рівня ХГЛ, АФП РАРР (ще один маркер) + виміри по узо (12 тиждень) і робиться висновок про ризик патологій +вік+вага . Але це лише прогностичний висновок. Якщо розглядати як АФП після 20 тижня, то його використовують як маркер тератом, атрезії 12 п. кишки і тд. (Але це також видно і на УЗО на 20 - 24 тижнях - тому узо і роблять, а не для того щоб знати стать :))

7. Златка

Златка Well-Known Member

То безсумнівно, просто я переживаю, би маляткові мої зайві кіло десь боком не вилізли: забагато поправлятись то недобре :umbrage: Так по УЗД мацьопуся не є дуже великою, але якщо то помилка і я через свій нестримний апетит розгодую свою бубусю до того, що прийдеться кесарів розтин робити...от від того, якщо чесно, мені і страшно :umbrage:

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А ми вже-лежу i неможу надивитись на своэ щастячко:) Пишу з моб.,тому коротко-3800,51 см,все ок:)

• Подобається Подобається x 27
  9. Златка

Златка Well-Known Member

Suzi, ти ще вночі була з нами! ВІТАЄМО !!!!! :clapping::radist::dance: Молодчинка :) Потім чекаємо подробиць ;)

• Подобається Подобається x 4
  10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І я вітаю :radist: :clapping:
    Навіть не сподівалась що так швиденько Suzi стане мамою ;)
    Ще вночі писала що нагулялась....... однозначно не зря гуляла :clapping:
    Дай боже здоровья мамі і малятку !!!

• Подобається Подобається x 3
  11. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Suzi!!! Найщиріші вітання !!! Здоров"я і багато смачного молочка маляткові!!!

12. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Златка та вже трошки позбавилась тої нетерплячки :shy: Просто коли мене мучив страшенний токсикоз, то якось було спокійніше, а то був один день коли взагалі не нудило, і я почала хвилюватись :8:

Тепер все повернулось на круги своя і я з нетерпінням чекаю понеділка.
    Ми вже були раз на узо. В 6 з копійками тижнів. Але я була вражена, що в маляти вже билось серденько! Це якесь казкове відчуття! Воно таке маленьке на екрані...як крапочка, а в нього вже б"ється серце!:)

А що лікар каже про вашу вагу? Мені здавалось, що до 15 кг - це норма... Хіба вам самій вже некомфортно ходити.

• Подобається Подобається x 2
  13. Curly Xena

Suzi - молодець! Здоров"я матусі і манюсі!!!:):):)

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зустріч "майбутніх" і "теперішніх" мам.....

• Подобається Подобається x 15
  15. Ірена

Ірена Well-Known Member

Вілтіс, Улянку і Надйіку впізнаю! А хто третя дівчинка?

16. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Впізнала поки одну тільки Надю (viltis), дівчатка представтесь, бо щось нікого не знаю, якщо можна...:o

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

CIFALIUS ..........................

18. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Які ви всі красунечки!!!
    А Юстинка не змогла прийти?

19. Nadijka