Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Відвар з малинового листя взагалі налаштовує жіночий організм на легкі роди, гармонізує родову діяльність. Окрім цього, у цьому напої безліч необхідних вам і малюку вітамінчиків.

;) Сама я пила візвар з малинового листя усю 2-гу половину вагітності.

• Подобається Подобається x 2
  2. Юстина

Юстина Well-Known Member

В мене аналогічна ситуація. Останній тиждень триває щось подібне. Шкарпетка (резинка) навіть може на нозі "відбитися"... На ранок все минає і аналізи в порядку.

• Подобається Подобається x 1
  3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

ДУмаю, що то дрібниці і все пройде відразу після пологів :)

4. Suzi

Схожу ще за подарунком, а назад екстремально - сяду на заднє сидіння в маршрутку :)

5. Юстина

Юстина Well-Known Member

100%! Я в своїх мудрих книжках читаю, що це вже могло початися набагато швидше.

6. Suzi

А які то книжки, для вагітних чи вже для мамів?:)

Я про вагітність тільки місяці на 7 чи 8 нарешті прочитала - чоловік ще сміявся, коли побачив як я з цікавістю читала про те, що відбувається в організмі на перших місяцях, питався чи сходиться :)

Хочу собі придбати якусь хорошу книжечку про маленьких (здоров*я, виховання), але не знаю яку краще. Чула, що хвалять Комаровського (якщо нічого не плутаю). Хтось читав?

Останнє редагування: 27 Жовтень 2008
  7. Юстина

Юстина Well-Known Member

Для майбутніх мамів. Я березневого ранку зробила тест, відійшла від легенького шоку і відразу побігла в "Літеру" купувати літературу. Потім ще в поліклініці лікар видала такий товстезний непоганий журнал про свідоме батьківство.

• Подобається Подобається x 4
  8. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я вот читаю...і не розумію... Сюзі...а ти знаєш що інколи жінка носить і 42 тижні, а інколи і більше...в мене подруга...родила на 42 тижні, і то, лікар казав, що ще не час...і ніхто її не різав, і про те щоб використовувати окситоцин! Родила сама...і без розривів. Просто все залежить від настрою, лікара...багато можна писати, але не пий ту касторку...воно тобі треба???

• Подобається Подобається x 4
  9. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Підтримую однозначно - хоче мале сидіти - хай сидить. Касторці - бій!:tanksmile:

10. viltis

viltis Well-Known Member

Діівчата, маю до Вас питання. Мені ще місяць тому написали направлення на АФП і ще щось там. Але перед тим мені так скололи мої вени, що я не мала бажання туди йти, а потім мала трошки закладений ніс ...а тепер от думаю....чи варто його взагалі йти здавати? і як відмазатись в ЖК від того аналізу?

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

АФП це Альфа-фета протеін, і там ще якісь аналізи... їх роблять в певний термін вагітності, бажано наступного дня після УЗІ. Вони визначають ранні і піздні вади розвитку малятка.
    Для ЖК наскількия розумію вони не є аж такими необхідними, просто лікар який веде вас зобовьязаний запропонувати їх зробити... а змусити ніхто ж не може.
    Я наприклад робила всі аналізи

• Подобається Подобається x 3
  12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я свому лікурю в ЖК сказала,що не буду робити цей аналіз,бо вони дуже часто помиляються(знаю багато реальних випадків).А вона мені і каже:
    -Я і сама не раджу робити своїм пацієнтам,але підпишіть папірець.
    Читаю :umbrage:,там написано:"Я...відмовляюь робити...тому,що незалежно від результатів ,планую вагітність зберегти і народжувати".
    Я підписала і все :).

• Подобається Подобається x 2
  13. Suzi

Та і я ж не проти, хай сидить, якщо йому там добре:)

А мені не спиться:crazy::crazy:
    Класно погуляли, набрались позитивних емоцій в колі хороших друзів, прогулялись парком додому.
    Касторку не пила, бо в жодній з трьох аптек її не було:xaxa:

Останнє редагування: 28 Жовтень 2008
  14. Suzi

Мені лікар навіть не пропонувала, поки я з поради Лотоцької не попросила направлення.

15. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Доброго ранку! Дівчата, а може пам"ятаєте хто на якому терміні робив узо, щоб лікар виміряв комірцевий простір? Кажуть що з 10 по 12 треба. Мене в Інтерсоно на наступний тиждень записали. Буде 12 тижнів і кілька днів. От думаю, чи не пізно.

16. Curly Xena

Viltis, здавати АФП вам напевно запізно - реально його концентрація наростає в організмі до 20 тижня ,а потім залишається стабільною Так що на вашому терміні аналіз нічого вже не покаже. Реально його треба було здавати на 16 тижні. Чому часто аналіз виявляється торошки "брехливим"?
    Маса дитинки зазвичай у всіх однакова (різниця в 10 г ), а вага та ріст матері різняться. Наприклад жінка з ростом 155см може отримати високі показники АФП , з ростом 165 - в межах середнього, а з ростом 175 - занижені. А тепер ще додайте масу жінку.
    Щось я розписалася - чується , що давно лекцій не читала :)

17. Curly Xena

Мені робили на 12 тижні. Не переживайте , якщо лікар так призначив - він не помилиться. А в кого ви там спостерігаєтеся?

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Suzi!!! ТО ДОЛЯ!!! НЕ ТРЕБА ТОБІ ТОЇ КАСТОРКИ!
    НАГАДУЮ ПРО СЬОГОДНІШНЮ ЗУСТРІЧ...О 13:00

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

ви може лікар?
    :)

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Тому і радять робити цей аналіз наступними днями після УЗІ, оскільки на УЗІ більш-меньшв відома реальна вага дитини. А на самому аналізі просять сказати точний ріст вагітної і точну вагу.

Статус теми:
Закрита.