Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kvitka

Kvitka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Suzi, дякую, будемо знайомі:)

Іриска, Тримайтесь! І не допускайте жодних поганий думок! Все буде найкращим чином і малеча міцно сидітиме у мами в животику!

Ніколь, Suzi, щодо чоловіка на пологах:
    Ми з чоловіком якось зачіпили це питання, ще коли я навіть вагітна не була. Не знаю як у нас з його присутністю складеться (поки його не рухаю), але я тоді зрозуміла одну річ – він боїться своєї безпорадності. Що мені буде боляче, важко… а він не зможе мені ніяк допомогти. Це ми, дівчата, знаємо, що сама присутність коханого надає наснаги і впевненості… або він може зробити масаж, чи покликати лікаря \ медсестру. Але часом чоловікам цього здається замало.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

часом були :)
    Я там теж вагітну одну бачила... блондинку, з зачіскою подібною на коротеньке каре, то ви були?

Останнє редагування: 27 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 2
  3. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

У мене та сама ситуація - ЛІНЬ!!!!!!!і важкувато вже льотати:scare: - що ж далі буде - незнаю.

А у вас малий більше товчеться коли ви на спині лежите чи на боці? А при ходьбі?

4. viltis

viltis Well-Known Member

Ксено...Малий товчеться переважно ввечері, коли я вже лягаю . Тоді лежу на спині. Або тоді, коли засинаю і почуваю інстинктивно перевертатись на живіт.

Але рухи я чую вже протягом цілого дня. Без них вже незвично. Пару ночей тому прокинулась....а ляля не рухається, то я така зла мама, почала наилятись по-трохи, щоб він штовхнувся. Правда, він мені зранку помстився за те, що я його вночі розбудила і прига так, що аж пузо рухалося.

• Подобається Подобається x 4
  5. Curly Xena

Найгірший варінт - це зневоднити організм перед пологами, порушити водно-сольовий баланс - і як наслідок - отримати знесилену не слабеньким поносом без пяти хвилин матусю :sad: Порадьтеся з лікарем - я знаю що перед пологами корисно поїсти фініків - вони позитивно діють на шийку матки, сприяючи її розкриттю.

• Подобається Подобається x 1
  6. Curly Xena

В мене просто базові виступи малого - вночі. Я ще ніяк не можу звикнути до цієї руханки :lol: - весь час усміхаюся :)

7. viltis

viltis Well-Known Member

Чесно кажучи, я б не пила касторку. Все має свій час. Я взагалі така собі сама на умі. Я б сказала, що обовязково попю касторку, а насправді просто чекала б свого часу...

8. julchyk

julchyk Well-Known Member

це не анекдот.особисто я чоловіку бігала м ячики подавала, коли він в теніс грав.

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Зрозуміло. Лікареві видніше, мабуть. Ви, в будь якому випадку, знайте, що все буде добре. Лялюня видно дуже добре чується в маминому животику!

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Якщо ця блондинка, яку ви бачили, була вдягнута в жовту курточку (дежурну), значить це була таки я.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Що значить дежурну? Може і в жовту... я не памятаю :shy:, памятаю що вагітна була нижче мене ростом, а я 1,74:shy:
    А зачіска співпадає?

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дежурну, значить, що місяць до пологів ти ходиш в тому самому одязі кожен день, бо ні в що вже не влазиш, а нового купувати не хочеться. На цій гілці вже просто не вперше йдеться про мою жовту курточку (Viltis мене в ній бачила). Так, в мене косе каре і ріст 1,68 см.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я ще глянула в профіль і як фотку побачила, точно, ми бачились в Фокстроті ;)

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я теж прийшла додому і профіль переглянула, щоб переконатися. В магазині не була впевнена, тому і не лізла з вітаннями...

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Таак, ананас я вже схрумала, тепер фініки на черзі :)

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ананас до чогось допомічне, чи так , просто захотілось?
    Я сьогодні ранком щось подумала що вже до родів тільки місяць лишився... а я ще стільки всього не наїлася.... хочу ще апельсинами напертись, а ще хочу оселедець під шубою, сама цілий з*їсти...аби вже довго не хотілося, і олівьє, а ще стільки всьоьго я люблю і того всього треба буде утримуватись...... :shutup:

• Подобається Подобається x 3
  17. Suzi

Та я взагалі то якщо і буду її пити, то ТІЛЬКИ вдома, коли всі сплять :xaxa:
    Я на рахунок навіщо - краще вже касторку ніж різати, або окситоцин :tanksmile::tanksmile:

Я собі кажу , що все буде добре, але вже переживаю, бо скоро 42 тижні, а тоді мені скалдніше буде відмовлятись від втручання ....Та і хто знає, чи варто..

18. Suzi

Вичитала, що ананас і відвар з листя малини теж помагають шийці матки відкриватись. Правда пити-їсти краще починати за тиждень-два до пологів, але я вирішила, що не зашкодить :)

Минулого тижня якраз шубу робили - правда то чоловік просив, а я за компанію, але не дуже розганялася, бо ноги набрякають останній тиждень.
    Взагалі-то протягом вагітності намагалась їсти все, кажуть тоді в дитинки менша ймовірність алергії.

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я теж їм все що бачу.... мені правда ще казали побільше меду їсти аби дитина до нього звикла а не була до нього алергічною..... але не можу я мед в себе запхнути ніяк :beee:

І от набряки..... як вони відчуваються? просто кінцівки напухають? Бо я пью як слон на водопої, не в тому плані що спрага в просто забацаю собі пів літрову чашку чаю і сиджу за компом... сьорбаю.... вчора на ніч пів літри молока вдула, сьогодні теж вже и каву зраненька, в обід чай и зараз молоко з круасанами..... але я щось не відчуваю ані набряків ані нічого.

20. Suzi

В мене ті набряки видно - кісточка на нозі пропадає , рівненька така ножка, пухкенька :)
    Але то не обов*язково буде - в мене десь останній тиждень-два таке - видно карапузік шось там перетискає, бо всі аналізи в нормі. За ніч, поки сплю - то сходить, вдень поки обід зготувала, постояла годинку і все по новій. Єдине, що напрягає - влажу тільки в кросівки і ще одні мокасіни лишились - чоботи вже відпали...

Статус теми:
Закрита.