Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Мене з ЖК хотіли відправити народжувати на Джамбула, то наш районний пологовий: "ну і шо, що туалет один на поверх, то не має значення..": (
    Мені після пологів душ був потрібен мінімум 10 разів на день, все шви свої мила. Це щастя, що на Батальній не тре було для того стояти в черзі. Дівчата, обирайте собі такі умови, де б ви почувалися Людьми!

• Подобається Подобається x 1
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ви що!!!!!!!!!! Це точно тій зав. відділенням в кишеню пішло....Не має такого права!!!!! Якщо вона стала в ДЕРЖАВНУ ЖК, то це безплатно має бути!!!!!! В мене коліжанка, живе у Львові, але приписана в селі, то її не дуже хотіли ставити на облік на Сихові. Вона заплатила 10 грн. (десять!!!!) і чистий спокій!!! Шкода Вашу подругу - її розвели....

3. Тетянка

Подруга родила позаминулої суботи на Мечнікова - загалом задоволена, мінус - один туалет на всіх і кінці коридору, кімната в неї була від "Антошки" - 1 день 100 грн. кімната на двох, дитина біля неї була весь час. Щоб забрали дитину, коли хочеш поспати - 15 грн. :)

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

офтоп:
    в одному з відділень Школи вагітних поламався телевізор і відео-магнітофон. Ремонту не підлягає. Організатори Школи шукають спонсорів на купівлю нової техніки або приймуть в дарунок техніку.
    Якщо у Вас виникла ідея - пишіть в ПП мені.
    Дякую!

5. Olenka

Olenka Well-Known Member

Моя коліжанка народжувала три місяці тому на Мечнікова... Спогади прежахливі... З її дозволу я опишу як це відбувалося... Вагітність вона ходила добре. Домовилася вона "по знайомству" з одною лікаркою... Положили її на 1-ому поверсі, умови жахливі по типу один туалет на поверсі і з душом взагалі халепа... От через той душ вона відпросилася додому, вдома вона пішла в туалет і зауважила кровянисті виділення... подзвонила до лікарки з якою домовилася, мовлав так то і так...
    Здогадуєтесь, яка була відповідь? - Це нормально, ви ж вагітна. Проте моя коліжанка була дуже перелякана, все-таки перша вагітність, і поїхала у ПБ, поки доїхала кров лилась рікою.. без перебільшень... Результат: кесарив розтин поперек, і слава Богу, що з нею все гаразд. А операцію їй робила лікарка, яка була на чергуванні, а не з тою з якою домовлялися... Коли згадуємо про ПБ її аж трясе... Лікарка, з якою домовлялися, навіть не зайшла спитатися як вона себе почуває... Кого цікавить прізвище лікарки повідомлю в приват... Я спочатку думала, що то поодинокий випадок... Виявилося, що ні...
    Також вона казала, що на 4-ому поверсі дуже хороші палати...

6. Ума

Ума Super Moderator

До речі, хто вже оформляв декретну відпустку? У мене таке запитання ( я сьогодні йду) - лікарка сказала взяти рукавички. Я її не запитала для чого, а тепер от думаю чи то часом вона не хоче мене не вертоліт загнати? :eek: Чи є така процедура і чи обов"язкова вона при декретній комісії? А то я налаштована сваритися і недаватися :D

7. Тетянка

а можна прізвище тої лікарки, що була на чергуванні в приват? Мене більш цікавлять нормальні лікарки......

8. Тетянка

Умочко, надіюсь, ти будеш писати й надалі, навіть, коли підеш в декретну відпустку? Я щось в роздумах - чи йти в положені 30 тижнів, чи ще трохи попрацювати.....Буду бачити по роботі, і як себе почуватиму....

9. Ума

Ума Super Moderator

я планую завершити свої вагітні опуси в будь-якому випадку :) Маю змогу і з роботи і з дому писати на форум. А на роботу я ходитиму і далі, лікарняне мені не конче потрібно, але в ЖК не питалися - 30 тижнів минуло і гайда на комісію :D

10. Ума

Ума Super Moderator

Зараз у мене дуже цікавий період :) Малий почав перевертатися і ліг уже поперек. Живіт часто-густо приймає форму невизначеної фігури - то з однієї сторони, то з іншої - суцільна асиметрія :) Я вже можу нащупати голівку малого, чи коли починає ровера крутити піймати відбитки його п"яточок у себе на долоні :):):) І рухи у нього вже не такі як раніше - просто копняки, а вже відчуваю як і куди він рухає ніжкою чи ручкою :) Прикольно так - особливо дивитися на животик - там такі рухи відбуваються :) видно дуже візуально :)
    Зранку мала нараду і стою я якісь басні оповідаю про результати роботи і нові плани, а всі заворожено дивляться на мій животик :) і посміхаються - малий крутиться туди-сюди і то дуже видно (бо я в сукні облягаючій) :):) Я зрозуміла, що ніхто мене не слухає і замовчала, а один не витримав і питає чи можна руку прикласти щоб відчути дитинку. :D Тепер всі хочуть діток :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Тетянка

а у мене поки що проблема з одежкою - моя вже затісна, а спеціальна завелика. Я найшла старі джинси-бедровки, які колись були завеликі, зараз якраз добрі, розщіпнула ширінку під столом і так сиджу....Якби була не сама в кабінеті, розщіпнула б ще сорочку - дуже в грудях вже тисне.....Аби тільки не забутись про штани, бо вмру від сорому, якщо в такому вигляді вийду на коридор....

12. Тетянка

Малятко товчеться тепер майже весь час, особливо вночі дає про себе знати.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А пізніше неможна - лікарняний тільки з 30 тижнів.. принаймні мені так сказали. Але я працювала до останнього дня

14. Тетянка

а оплата праці? Вам нарахували декретні, а потім Ви ще працювали - то за той період яким чином був розрахунок? Ви ж по бухгалтерії були вже оформлені у декретній відпустці....Чому питаюсь - для мене це питання дуже актуальне, все розходиться в грошах...:sad:

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно!
    То - заразне...

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я теж вже хочу в декрет (голосно плаче) :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

17. Koza-Dereza

Щось я сьогоднi почуваюся як слимак i виглядаю як моль.

18. Тетянка

А мене спина болить - я вигинаюсь дугою в кріслі, то трохи легше стає....

19. Koza-Dereza

Радостi вагiтностi :D

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Оплата праці мене не хвилювала - у мене декретні по максимальній межі, і без своєї роботи я неможу - я навіть в пологовому на телефоні весь час висіла :)

Статус теми:
Закрита.