Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Ви знаєте, в мене наприклад трохи бедра роз'їхалися. Може, на який сантиметр, але є. Так що облягаючі речі довелося роздати. :sad: І в грудях теж деякі речі зробилися затісні. Але ви не спішіть роздавати, бо в кожної жінки все індивудуально.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Ой "погріли": приємно побути центром...:D
    Це в тупіку за колишнім автобазаром на колишній Хабарівській (довго згадував, де ж Калнишевськгого :D ).
    З вул. Широкої: зупинка перед базаром, правий поворот, до кінця повз 2 перехрестя, впретеся в 2 брами автостоянка/гаражі. Магазин на правій стороні, метрів за троха до того. 2-поверховий (?)
    З кінця вул. Суботівської (кінцева): правий поворот, до 1-го перехрестя, лівий поворот, впретеся в 2 брами автостоянка/гаражі. Магазин на правій стороні, метрів за троха до того. 2-поверховий (?)

3. Мишка

Мишка Загублений

Якщо немає дискомфорту в лінзах, то ні в якому разі не робіть орерацію, скажу відверто я робила Лазарну корекцію на два ока і через рік Одне око (ліве) зір впав, довелось робити ще одну значно складнішу операцію(але зір не покращився навіть до попереднього рівня ), ця галузь недосліджена а наслідків навіть приблизно лікарі неуявляють а реклама капітальна (сама купилась) але я не могла ходити в лінзах - алегрія сильна.

4. Росинка

Росинка Well-Known Member

А в мене знайомий зробив лазерну корекції років зо 5 тому і всьо ,тьху-тьху, добре.Видно раз на раз не виходить,краще не ризикувати

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Лінзи просто треба правильно підібрати - я ношу Day&Night від Ciba Vision - раз на місяць знімаєш старі і вбираєш нові.

6. zet

zet Well-Known Member

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] :) :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ой, та не лякайте. А що справді так погано має бути?:confused:

8. Ума

Ума Super Moderator

в спекотне літо і невагітним тєжко може бути :)

9. Drimka

Drimka Well-Known Member

Мамусі, я хотіла запитати хто які знає "вагітні рецепти-засоби" від головного болю. Це в мене досить часто буває і то так голова болить, що нічого абсолютно не хочеться :sad: . Мені лікарка радила 1 ч.л. дитячого Панадолу, але не більше. Але чесно кажучи, щось не хочу того панадолу, але і мучитися з тою головою також не хочеться :rolleyes:

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У нас лiкарi дозволяють пити Tylenol в малих дозах. Але я особисто ще нi разу не брала таблєтки для головної болi. Якщо є можливiтсть, приляжте, вiдпочиньте, поспiть. Якщо немає, попробуйте чимось себе дуже заняти так щоб не було часу думати що голова болить. Може поможе ;)

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моя свекруха прикладає до голови листя капусти. Холодне і чисто вимите. Каже, що помагає. Спробуйте, воно точно не зашкодить, навіть якщо не поможе. По ідеї холодний листок капусти мав би трохи полегшити біль.

12. zara

zara Well-Known Member

Привіт усім! В мене таке от дилетантське питаннячко: скільки офіційно коштує стати на облік в ЖК по вагітності? І чи скрізь у Львові однакова ціна і від чого вона залежить?

13. zara

zara Well-Known Member

Одразу поясню, до чого це я-- моя подруга стала на облік в жк на 10 тижні, завідуюча відділенням сказала заплатити 250 гривень, при чому ніякої квітанції чи чогось подібного так і не дала. Тому здалося, що ця така оплата якась нелегальна вийшла :sad:(

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Я ніц не платила. Може це Ви у модну клініку на облік пішли?

Якщо до 11 тижнів стаєте на облік то ВЗАГАЛІ не мало б бути проблем!

15. Ума

Ума Super Moderator

якщо ЖК державна, то це абсолютно безкоштовно! Хіба що вона і справді ставала в приватну клініку на облік, але навііть там мали дати чек про оплату і договір на обслуговування.

16. Ума

Ума Super Moderator

у мене часто до вагітності боліла голова. раз на тиждень точно. я завжди пила якісь ліки, переважно це копацил. А під час вагітності був лишень один раз головний біль і я одразу подумала про копацил, та мій чоловік в неті нарив інформацію, що його не можна вагітним. Тож я лагла спати і все. Більше не повторювалось. Але я б теж не терпіла біль, а шукала б якісь способи його позбутися. Думаю дитячі засоби не дуже зашкодять, бо плацента має файну захину дію для малюка,а ле треб консультуватися з дільничним лікарем

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Щойно забрала на пошті свій слінг - вони оперативні :) Ціна 100 грн вийшла

• Подобається Подобається x 1
  18. Nelechka

Nelechka Guest

Всім привіт! Хотіла б спитати Вашу думку про умови перебування та пологів на Мечнікова...

19. Nelechka

Nelechka Guest

Доречі, хотіла б порадити ефективний крем Dr Irena Eris від розтяжок, особисто в мене він забрав існуючі розтяжки за два тижні часу:) , продається в аптеці, правда приблизно 50 грн.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

на жаль, мені було дуже шкода коліжанок, які там народжували :sad:
    можливо це співпадіння, але позитивних відгуків я не чула.

Статус теми:
Закрита.