Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

тут є калькулятор - можеш визначити ПДП

http://forumok.ru/data.html

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

та я й сама роумію чому! вона казал, може шкодить, а може і ні, але всеодно робота за компом - це постійна напруга: і очей, і шиї, і спини! найгірше шия - зв"язок між головою і всім тілом! от у неї є пацєнтка - бізнес леді, має 4!!!!! дітей - це чудово, але одна дитина страшно алергічна, друга має порок серця, решта постійно хворіють! вона навіть в роддомі з ноутбуком лежала!

ПДП отримала на 3 червня...але вірю, що це буде 26 травня!

От знайшла статтю http://babyzone.org.ua/content/view/388/146/

Останнє редагування: 6 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

А я працювала, і зараз більшу частину часу проводжу за ним...Якось я спитала свою лікарку на рахунок роботи за машиною, а вона мені сказала: що зараз такий час, все навкруги шкодить, то шо робити, є таке поняття: мусиш, або пиши заяву про звільнення. На роботі довгий час не знали що я вагітна, і слава Богу, так спокійніше, правда я стала такою забубонною, нікому нічого не казала на рахунок свого стану, тому уявіть собі картину...день народження директора, всі за столом, мені пропонують сказати тост...я встаю і кажу: хочу підняти келих за себе, за себе красуню, розумницю..німа сцена, таке враження що вони подумали, що я того..тю тю,аж рот від подиву відкрили...а я продовжувала, Шановні колеги....хочу вам повідомити, що скоро у вас буде новий фінансист...директору млосно стало. Всі чекали, що буде далі...шеф: чого це ти так вирішила? Я : тому що мені по закону залишилось працювати лише 2-ва місяці. Коли я це все казала, то вже був 5-й місяць. От тоді всі забули, що в нас є іменинник, і стали вітати мене :):)

• Подобається Подобається x 6
  4. Cifalius

і манікьюр я робила до 12 тижня, і кремами користувалась, і зараз це все роблю, відмовилась від солярія, правда на морі була літом, ось тільки фарба не брала волося...але це можна пережити

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

поменше звертай на всяку балакинину увагу!скоріше діти тої бізнес-леді слабкі від перепрацьованості,знервованості і "нуль" відпочинку,а скидають все на лептоп! я піввагітності теж за компом просиділа-качала музику,дивилася фільми,ЛФ і т.д.-і все ок.(я правда перерви робила постійно і зарядку для пальців,шиї і спини робила).

• Подобається Подобається x 2
  6. olenkastar

а ще не можна стригтися,бо шось там лялі обстрижеш... ше то і то не можна!
    мене лікарка одна лякала цукровим діабетом,якщо я і далі буду так набирати вагу (то за вагітності було),а у мене цукор нижче норми був:xaxa: бо у неї був такий випадок-от вона і лякає всіх тепер:ninja:
    краще говорити про те,що треба замість того шо не можна!
    мені під час вагітності допомагала "Бріджіт Джонс"-позитиву хватало від кіно на тиждня 2-3

7. Уляночка

Мені згадалась історія з МАРТОЮ2, яка дуже хотіла народити на чоловікове ДН - 5 березня, але Ернестик, будучи індивідуальноістю (з таким то іменем:ninja:) вирішив по-своєму - 6 березня народився, хоча про маму подумав: салати 2 рази не приходиться різати:xaxa::xaxa::xaxa:

А мою історію теж я писала - в мене з Любчиком різниця в 2 дні - в мене 30 червня, а в нього 3 липня (ПДП була 5 липня), але я не хотіла, щоб в один день ми народилися, бо хотілося двічі радіти, вітати і ...святкувати...П.С.хоча салати теж 1 раз ріжемо:xaxa:
    А тепер у мене ПДП 6 травня, якраз на Юрія, а чоловік мій - Юрко. Вось такі пироги....

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

так - у забобони я не вірю, тому, що вважаю, що думки матеріалізовуються! про шкоду комп"ютера - це я сама знаю...і все! кажуть: та зараз все шкодить!...але якщо постаратися мінімізувати то все, що шкодить, то і вплив на:confused: організм буде мінімальний! ну то моя така думка :)

9. olenkastar

на рахунок манікюру-а шо він шкодить????
    от митися краще дитячим милом,бо міняється флора у жінки,а всякі там зарази і т.п. вагітній не потрібні.

10. Cifalius

дуже хотіла народити на чоловікове ДН - 5 березня, але Ернестик, будучи індивідуальноістю (з таким то іменем:ninja:) вирішив по-своєму - 6 березня народився, хоча про маму подумав: салати 2 рази не приходиться різати:xaxa::xaxa::xaxa:

А мою історію теж я писала - в мене з Любчиком різниця в 2 дні - в мене 30 червня, а в нього 3 липня (ПДП була 5 липня), але я не хотіла, щоб в один день ми народилися, бо хотілося двічі радіти, вітати і ...святкувати...П.С.хоча салати теж 1 раз ріжемо:xaxa:
    А тепер у мене ПДП 6 травня, якраз на Юрія, а чоловік мій - Юрко. Вось такі пироги....[/QUOTE]

А я не хочу родити тоді коли ставлять дату пологів...тому молюсь Богу, щоб тільки не тоді...бо в цей день в моїй сім'ї сталась трагедія велика, померла моя мама:sad::sad:

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

12. Уляночка

я тебе прекрасно розумію, бо в мене ПДП 6 травня, і близько до цієї дати в мене 2 погані події - 4 травня померла моя бабця, яка мене виховала, а 8 травня померла моя НАЙНАЙНАЙдорожча людину у світі - буде 4 роки, як не стало мого татка...

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

я звичайно Вам співчуваю...але може це знак? може якраз замість неї появиться нове життя? може це вона так задумала собі?:confused:

14. Cifalius

ну ніби казали, що через нігтеву пластину проходить різна гидота...але я в це не вірю, і на рахунок мила...я як милась гелем, так ним і миюсь!! ВАГІТНІСТЬ ЦЕ НЕ Є ХВОРОБА!!! Багато хто казали, що неможна користуватись гормональною косметикою...типу vichy, я як нею користувалась так і користуюсь

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчатка - ми усі в такому стані, коли потрібні лише позитивні емоції! давайте думати лише про хороше!

16. Уляночка

а я і стриглася, і фарбувала волосся...і тепер на 10 тижні змушена пофарбувати, бо моє темно-русе на фоні білого вже 10-ти сантиметровий рів прорило..а мені 12 жовтня до коліжанки на весілля йти...довелось на 2тижні швидше фарбувати...правда, найслабшим оксидантом..

17. Cifalius

сижу плакаю!!!
    мені колись моя знайома сказала, що скорпіони в основному саме в такі дні родяться...я їй не повірила, але факт є фактом...не хочу, і не буду...буду терпіти поки джамбула відкриють, а це аж 18 листопада...дитинка буде перношена...з зубами :xaxa::xaxa::xaxa:
    Або буду раніше, еле не в дату...бо сама помру...просто якось все дивно..

18. Уляночка

а коли у тебе ПДП....

19. Cifalius

одна лікарка поставила 13 листопада, інша 15...ця дта мені не підходить:sad:

20. Уляночка

значить з 10 листопада активно миєш сходові клітки у цілому будинку...можеш і в наш зайти.....:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    все буде добре...

Статус теми:
Закрита.