Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вперше на 12-ому тижні в поліклініці на Симоненка, 45 грн. Потім це підтвердили ще три УЗД в інших місцях і пологи :).

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ой, а можна мені його телефон. Бо я записана до Лотоцької..... але мене вбивають ті черги, да і як то кажуть руку майстра хочу спробувати змінити.
    І вул.Котика це де?

Уляночка, мені стать казали на Лисенка, лік. Лотоцька, сказала 2 рази що дівчинка..... ну скоро побачимо. УЗД коштує в неї зараз 100 грн. Запис мало не за місять, кожен тіпа на свою годину але черга чомусь затримується...тож сидить там толпа народу, і ще поміж тими ті хто прийшов без запису. Але Лотоцька кажуть дуже гарний спеціаліст у своїй справі.

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Б.Котика, це трамваєм 2 недоїжджаючи однієї зупинки до кінцевої, тієї що Пасічна.

А з черги поясню, там все просто, на Лисинка, оскільки, то якась особлива лікарня, щось типу як обласна, направляють робити УЗД чуть не всю область, державні районні поліклініки. І таких вагітних те ж колись приймати треба, то їх приймають поміж черги, бо в них контактів лікарів нема, і в більшості вони наперед не записуються. Але знаю, що моя сусідка в вашої лікарки платила 75грн:)

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

на 12 тижні, кльово? Ви в Габріеля Мирона робили? Тепер це коштує 60 грн., бо я робила місяць назад у нього.

А в 2005-2006 році це коштувало 20 грн - на 10 тижні ніц ще не було видно, на 18 тижні (57 грн) - на Лисенка (хлопчик), на 24 - ІНТЕРСОНО
    (100 грн) - хлопчик; на 36 - Симоненка - 20 грн (хлопчик).

5. Mira_SH

Уляночка, скільки ж Ви раз УЗД робили? бо я напевно 2 обійдуся. Тим не вартує зловживати, кажу не як майбутьня мама, а як фізик;)

6. Уляночка

А ви як фізик не порахуєте:lol:- на 10, на 18, на 24 і на 36 тижні - як книжка пише 4 рази:bazar::bazar::bazar:

7. Mira_SH

Порахую:)
    Але як казала моя лікарка книжку можна обійти, а інколи і треба. особливо, якщо немає ніяких застережень зі здоров"ям.

Тоді можна і 2 обійтися одне в динаміці, інше в статиці.
    Зрештою кожен сам може обрати: робити чи ні.
    Я вже точно більше робити не буду. Як лежить дитя, і так можна визначити, а серцебиття вже й без УЗД добре чути:)

Останнє редагування: 20 Вересень 2008
  8. Уляночка

Справді, кожен обирає сам: я обирала такий варіант, бо панікьорша за натурою, тому завжди у всьому мушу 10 раз пересвідчитись. Знаєте, зараз в мене росте здоровий козак, якому скоро 2,3, зростом 92 см і майже 15 кіля ваги і ніяким чином не бачу на ньому "жахливих наслідків УЗД". Можете глянути у розділі ЗНАЙОМТЕСЬ, МАЛЕНЬ ЧУДА:lol:

• Подобається Подобається x 1
  9. Mira_SH

Уляночка, я жодним чином не хотіла Вас образити, якщо й зробила це, то не зумисне, а малюк Ваш Любчик просто супер.
    Я теж панікерша.
    УЗД не має аж таких страшних наслідкив. Просто знаю таких жінок, які до 8 раз з власної ініціативи, то робили.

10. Уляночка

Та Ви що, я ніколи не ображаюсь:shy:Хочете 2 рази - Ваше право, хочете 10 - теж Ваше..

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

З перших УЗД знала хто у мене буде і не було жодної помилки з обома вагітностями.Зі старшою донечкою, на УЗД була лише два рази, і два рази сказали ,що дівчинка.
    З Мартином на УЗД пішла з терміном 10 тижнів,коли лежала на збереженні на Батальній.І там мені сказали,що у мене гарненький хлопчисько,ще й фото зробили :dance:.Платила 30 гривень,лікарки на жаль не запам"ятала.

12. lapocka

lapocka Well-Known Member

Нам сказали, стать дитини вперше, здається, на 18тиж. Слічна Н.П, коштувало це 65грн. на Батальній. Хороший спеціаліст, і приємна жіночка. Наступні 2 УЗД я також робила в неї. Дівчинка була все 3 рази:dance:
    А ще там досить хороший узедист Ошуркевич, але трохи різкуватий. На питання потрібно йому чітко відповідати;)

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

На 24 тижні з ЖК мене скерували на УЗД і порадили "Інтерсоно".Там приймають по запису і коштувало на той час 110 гривень.Там дали нам фото і диск із записом нашої малечі.В черговий раз підтвердили,що там хлопчик.Супер.Навіть зараз,коли переглядаю запис,плачу.Такі маленькі пальчики,щічки,носик...
    Якщо ,завагітнію ще раз (а ми з чоловіком дуже про це мрієм :shy:),обов"язково піду туди.

14. Мія

Мія Well-Known Member

потрібно зазначити, що це індивідуальна характеристика організму і в кожного +- по різному, проте найчастіше вода погано виводиться організмом в останні місяці, велике навантаження на нирки. Відповідно набряки, при чому можуть вони з"явитися зовсім несподівано. 200 мл води і трохи пересоленої їжі, раптово можуть "вилитися" в ноги. Якщо виключити вживання солі чи звести її кількість до мінімуму то звичайно ситуація покращується.

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Я в Корінця робила 3 УЗД...Два роки тому він робив УЗД в поліклінці на Медової печери...
    Отож було перше планове...гарно розказав,показав...робив фото,але не сюсюкався..
    Одне не планове, також в поліклініці, але була підозра на апендикс:confused:І ше один разок робив мені на Батальній, коли я лежала на підтримці...отут то я і почула шо буду мати Вікусю...:shy:sad:то вже десь на 17 тижні)

• Подобається Подобається x 3
  16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я теж В Габріеля робила УЗД, в червні, це коштувало мені 40 грн.

А поміж тим якщо порахувати всі УЗД що я робила до цього часу, то виходить вже 4 рази звичайних і 1 раз сердця дитинки.:confused:... і то все тому ще треба було.
    1-й раз в 6 тижнів ( в медцентрі "два К" на Зеленій), аби підтвердити вагітність ну і там перші дані щодо неї.
    2-й раз в 11 тижнів - дивилися комірцеву зону і т.д. на Симоненка в Габріеля
    3-й раз в 18 тижнів,на Лисенка - Планове УЗД - щоб подивились як дитинка розвивається ( тоді ж побачили мутні води і гіперехогенний фокус в лівому шлуночку серця)
    4-й раз в 24 тижні, теж на Лисенка - бо треба було через місяц, пройшовши лікування глянути на води ну і на той фокус.
    5-й раз вже в проф.Іваніва з Семксоно - дивилися виключно серце, усе добре в нас там.

ще на 30 тижні ( то десь буде початок жовтня) сказали піти глянути взагалі за розвитком дитинки і за станом плаценти ну і за водами і т.д.взагалі

Я теж щось з одного боку думаю що забагато УЗД це не корисно, а з другого боку за кордоном коли спостерігають вагітність то взагалі мало не в кожний прийом дивляться дитинку, або мати точне уявлення як там і що.
    На УЗІ тільки серце пішла подивилась зі власної ініціативи..... бо це питання надто мене торбувало. Всі решта рази бо були на то причини і показання.

Останнє редагування: 21 Вересень 2008
  17. Mira_SH

І зі мною те ж не сюсюкав, але мені це довподоби. Я завжди таких лікарів обираю, як є можливість. Мені головне аби нормально пояснили, а посюсюкається зі мною чоловік:)

Ніколь, у вашому випадку це необхідно, така кількість УЗД

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Привіт усім ! Я повернулась до вас.

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Комп здому забрали(ремонт), а часу на інтернет кафе знайшла аж сьогодні. Вітаю усіх хто став мамою за час моєї відсутності. Вітаю усіх новеньких які до нас приєднались.
    Ми вже на 25 тижні, все добре. На УЗІ підтвердили, що буде хлопчик.
    Я також вже 6 разів була на УЗІ, і весь час треба було, так як були проблеми з минулою вагітністю на 7 тижні(завмерла). Легше коли вже чуєш, як дитинка рухається, а до того часу весь час ходила і перевіряли чи все в порядку. Дякувати Богу все у нас супер.

20. Уляночка

от гарно, що хлопчик, а то МУЖЧИН на цій гілці поки що не вистачає?
    Імя вже придумали для масіка?

Статус теми:
Закрита.