Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Знайшла цікаву статтю про животики
    уся стаття тут

2. Златка

Златка Well-Known Member

Як-то кажуть, "питання в лоб" - купуєте якусь спеціальну білизну для вагітних? І якщо так, то де? Бо я нині була в Скрині, щось мені нічого не сподобалось, а хочеться якщо платити такі гроші, то і себе почувати якось добре і жіночно :rolleyes:

• Подобається Подобається x 1
  3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Златка, я купляла-бюстгальтер в мене іншого виходу не було, 75Е-інакше не знайшла, нормальних таких в природі нема:). Купляла на Шуварі, магазин називається "білизна для всіх" – 75грн заплатила. Пробувала купляти трусики, але з тим в мене теж проблема, купила найменші, і ті завеликі, чи то я така не стандартна, чи то так шиють, платила приблизно по 30грн, але в них нічого особливого нема, звичайні маєчні, одні купила під живіт, а другі на живіт. А потім пішла на базар і купила звичайні зовні гарніші, і принаймні добре сидять (а ще дешевше). Висновок: навіщо платити більше :)

4. Ніка

Ніка Well-Known Member

Привітик усім!
    ми народились в четвер - 7.08 о 3.30год.!!!
    :)
    ото я так наробила пельменів і спекла пляцок і поїхала в роддом! ;)
    зараз часу зовсім нема - мій малючок любить розтягувати задоволення їсти! а решту часу забирають мої молочні груди!!! ще кількість молока не внормувалась...
    то ж успіху усім, хто готується до пологів!!! і мамочки - реально перед пологами треба наїстись УСЬОГО СМАЧНОГО!!! і розслабитись!!!
    і все буде супер!!!
    попробую з масьою ще потім почитати форум. може ще щось напишимо.
    успіху усім!!!

• Подобається Подобається x 23
  5. Златка

Златка Well-Known Member

Чекаємо нових дописів в "розповідях про пологи" :crazy::crazy::crazy:

6. Ніка

Ніка Well-Known Member

то мій допис 06.08.2008, 15:58. в 23 год. поїхала в роддом. (з великим небажанням - бо думала, що то тренувальні схватки, води не відходили...)
    а в 3.30год вже народила!!!
    отак я себе "достимулювала"! ;) але скажу одне - було мало сил на пологах, так що я майже відключалась між схватками по одній хвилині. так що варто перед пологами добре відпочити і набратись сил!!!

Додано через 15 хвилин
    а в мене рівно на кілограм менше.:shy: - 2.900 і 51см росту! :) і це з тим, що останнє узд (за 3 дні до пологів) показало 3.700!!!:ireful1: нічого так помилились...:8:

так прикольно!!! народили з Масіком в один день!!!:clapping:

• Подобається Подобається x 19
  7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

білизну потрібно мати натуральну не синтетичну(єдина умова для вагітних) і прати її варто 60,а то і 90 градусів,щоб вбивалися всі бактерії.краще взяти собі біленьку білизну-без барвників всяких.я теж купувала собі такі трусики на животик високі аж під груди-було дуже зручно і плечі закривали(то було навесні,зараз в таких було би жарко).

8. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

я ше не туво...не зібралась:wacko:
    тому прошу лялю ше не народжуватись, хоча здається тренувальні перейми почалися і пробка пару днів як відійшла:)

Оленка, бережи себе! в мене від нервів в момент тонус починається :sad: тримайся, намагайся поменше спілкуватись з твоїми родичами по квартирі, тримаю кулачки щоб ви до появи лялі найшли собі чудесну окрему хатку:)

головне хай візьмуть, а далі...тобі ж не можна відмовляти;)попросишся на півгодинки за грибами - заодно перевіриш чи можеш більше чи на більше нема сил. якщо сили будуть - проси прадалженія банкєта:)
    хіба лівчики - розміри на 4 місяці зросли, а трусенята не купувала - досі влажу вті шо є. не у всі - мереживні тиснуть на животік,то я їх відклала до кращих часів, а коттонові - супер, особливо бедровки всякі

• Подобається Подобається x 2
  9. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

здоров. я, по ідеї, мала б вже по дому з ляльою в слінгу бігати, не те що по роддому, але в дитинки своє бачення ситуації. самопочуття, вроді, нормальне, тільки вчора чогось тошнило (може, від погоди,а, може від нервів). вже з жк дзвонили, питати, чи не народила. як дізнались, що не народила і не госпіталізована, підняли паніку "переношуєш! слабка родова діяльність!загроза інфекції!" і т.д:scare:. трохи налякалась, хоч нічого нового зі страшилок не сказали. дали інструкції, щоб показалась, якщо до понеділка не народжу, будуть направляти на госпіталізацію до своїх спеціалістів :bazar:sad:які точно не будуть слухати моїх побажань народити якомога природніше:sad:). сподіваюсь, що не доведеться йти туди в понеділок, що ляля зрозуміла потенційні загрози і скоро вийде...
    а нам сумках я вже пару тижнів:)

Додано через 4 хвилини
    поміняла тільки станики для годування, бо "довагітні" тиснуть. купила в центрі в переході на площу митну. щодо трусиків, то розтягнуті "довагітні", якраз підходять. народжу і викину.

10. Анута

Анута Well-Known Member

ох вже та ЖК.....
    в мене і моєї знайомої останні місячні були в один день, тобто грубо пологи мали бути десь десь поруч. я народила 28 січня, вона 26 лютого. і в мене, і в неї це перші пологи, і в обох хлопчики. т.щ. все сугубо індивідуальне і ваш організм і ваша ляля точно краще за них знає коли має народжуватись ;) а лякати вони мастаки, страшилки - то їхній "конёк"

11. olenkastar

ой,і мене вчора тошнило...мабуть то шось в повітрі є,бо ше було на вулиці так важко дихати,хотілося "втікти в дрімучі ліси,від міської асфальтної краси"

Додано через 5 хвилин
    і в мене вчора почалися тренувальні перейми:crazy: спочатку були що 10-12 хв,і страшенний голод(було відчуття шо тиждень не їла і була готова все шо в холодильнику було підмітати)я вже почала думати чого ше в кульки на ПБ не вкинула,а потім якось рідше стали і десь біля 12 ночі і зовсім затихли і ми продрихли до 8:30 ранку!!!:p
    а ще вчора цілий день таке відчуття,що між ногами хтось головою собі дорогу прориває і так тиснуло там(на м'язи).отже,думаю,що ми вже потихеньку готуємося.але Пампишку і Незнайомку пропускаємо вперід!!!;)

12. Незнайомка

olenkastar, чи маєте якісь дані про ефективність фініків для родової діяльності? бо моя ляля не спішиться, всі решта способи не помагають (єдине що не пробувала - касторку:scare:. окремо чи в комбінації з апельсиновим соком і самогоном :scare::scare::scare::scare:- і такий страшний рецепт в інеті знайшла)

Додано через 3 хвилини
    не знаю, як в Пампишки, але мій джентельмен, явно зібрався всіх дам перед себе пропустити, хоч і пробка вже відійшла, і відкриття трохи є і згладження майже закінчилось... чи йому аж так фініків хочеться?

13. olenkastar

а як ти знаеш шо згладження майже закінчилося? на огляді казали чи то якось відчувається? я все чекаю,коли та пробка відійде і яка вона має бути????

Додано через 2 хвилини
    скористайся пошуком,то хтось з дівчат(здається Анка або Дана,якщо не помиляюся) писала про фініки от я і запам'ятала,що за місяць до ПДР треба буде їх купити і їсти.
    я союі позавчора наварила чаю з малинового листя і от п'ю,щоб м'язи еластичніші були(бо сказав лікар шо ляля велика ,а я не хочу щоб їй було важко просуватися)

14. Незнайомка

лікар на огляді сказав. пробка - досить густий слиз. а щодо відчуттів - за всю вагітність тільки спинка боліла, коли був гіпертонус. боюсь, як би перейми і відходження вод не пропустити чи з чимось не перепутати

15. olenkastar

:Dі я так само....все випитувалася свого вчора чи може бути так,що я не помічу схваток чи можуть вони бути безболісні або такі собі як перед місячними...бо якщо вони будуть не сильними ше вдома вроджу?:crazy:не встигну до ПБ доїхати:crazy:

16. Незнайомка

йду я погуляю, поки не дуже душно, фініки пошукаю;). може ляль нарешті вирішить вийти...

17. olenkastar

є такі цукерки фініки в шоколаді з горіхом!ну і смачнючі вони!
    а я об'їдаюся кукурудзкую,бо потім не мона буде

Додано через 1 хвилину
    а куди ідеш гуляти?може скласти тобі компанію?

18. Златка

Златка Well-Known Member

Доброго ранку, мамусі! Хоча то уже геть не ранок ;)
    Любила літо до вагітності, зараз - помираю від тої погоди :sad: Останні тижні був апетит звірський, їла як за трьох, хоч манюня в нас одна. А вже вчора геть впала в силах - апетиту нуль, тошно як в перші дні, і голова так крутиться ... Певно, тиск скаче чи що. Кави не п"ю, вона мені і так тиск не піднімає, а що робити? Може, то просто від спеки?

А може то просто тре кудись поїхати?

19. olenkastar

не може,а так і є! ви не одна,хто себе так почуває.в мене також сили-нуль,в сестрички малий вже 2 дні вередує і як варений ходить!
    так хочу десь на озерце чи в лісок аж до вечора!лягти під дубом,взяти в руки книжку і насолоджуватися холодком!

20. Златка

Златка Well-Known Member

Я з тобою шукати того дуба і холодка ;)

Статус теми:
Закрита.