Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ніка, бачу і твоя, і моя ляля не спішиться. сьогодні перемила в хаті все що могла. результат - чиста квартира і все. я масю розказую, що час спливає і мені дуже не хочеться лікарняного стимулювання, а він тільки копається. видно хоче вийти збоку, коло ребер, а не як всі:)

в мене також на ніч активніше. може тому, що коли лягаєш спати, то розслабляєшся і не відволікаєшся на інші справи, тому і відчувається більше

• Подобається Подобається x 1
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

привіт із Джамбула!!!
    в нас все кльово! приїхала помити голову і зараз назад.там якщо з кимось подружишся,то вже важко вдома сидіти...
    Абрайру мали сьогодні вже виписати,а Масік наш гуляє ше по коридору...а може вже і в родзалі,бо від обіду її не бачила.
    а в нас все модно-нам сьогодні 37 тижнів-можна вже нічого не боятися...
    та я вже і хочу родити,такі ті дітки маленькі к4умедеі і милі,шо вже і свого хочеться побачити

Додано через 3 хвилини
    запитайте лікарку про курантил...мене теж сильно копає,лікарка сказала попити курантил-ваін лялю заспокоїть....а іншій лікар сказав,що то погода така,тому і копається

• Подобається Подобається x 2
  3. Масік

Масік Well-Known Member

я ще з вами! впертий малюк, ніяк вилазити не хоче :sad:

Додано через 8 хвилин
    :p ну ти ж знаєш що я сачкістка :ninja: по під стіночку і вже вдома , але малий так товчеться мабуть до своїх дівок в пузіку хоче :)

• Подобається Подобається x 3
  4. olenkastar

я за півгодини їду назад-набрала вдома детективів,перекусити шось смачненького зараз куплю і на курорт;)
    я вже така смілива сьогодні,шо вже небезпечний період позаду:p навіть чоловіка соблазнила на заняття коханням;)а то ж потім не можна буде стільки часу:ireful1::no::aggressive:а так хочеться тепла,ніжності

5. Масік

Масік Well-Known Member

olenkastar розкажи метод, а то мій ні вкакую, боїться ...

6. olenkastar

;) невже то треба пояснювати;)
    я сама до нього лещуся,кажу як мені його бракує...а далі все само собою іде...головне втовкти йому,шо якщо легенько-то то лише на користь;)

7. Масік

Масік Well-Known Member

все буду сьогодні дерзать , такщо б ти завтра вже на 3-й до мене прибігала :) в мене тут грандіозні плани - перестановка , вдесяте миття підлоги і ніч кохання....

Додано через 1 хвилину
    olenkastar щось я бачу крім нас сьогодні нікого нема ...

8. olenkastar

ага...на джамбула вдвох...і тут так само:D

9. Масік

Масік Well-Known Member

ну не скажи ми усюди вчотирьох :)

10. Ніка

Ніка Well-Known Member

ото мій чоловік прийшов додому швидше, але пішов з тестем на пиво...хіба так можна??? а хто буде жінку "стимулювати"???:feminist:
    не знаю, яке то ще на завтра стимулювання придумати...
    а в лікарню не хочу - краще ще природню стимуляцію помуштрую!!!
    якісь ті хлоп'ята ліниві - довго засиджуються в пузіках!
    а може навпаки розумні - знають, що там тепло, захист і їсти постійно є!;)

11. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Ой Ніка, не пробуй касторку - то зовсім неприродно:sad: нащо лялю так з животіка виганяти...
    я тутай ше один спосіб згадала - десь чула що можна розсипати по підлозі сірники і їх збирати...декому це помагає:) - сірники то умовність, можна хоч горох розсипати - головне - нахили...

Дівчатонька, я так за вами всіма скучаю, але маю той діалапнутий інтернет - повільний і дорогий, тіко дратуюсь, як ним користуюсь:sad:
    але всьо-о-о читаю;)
    я сьогодні і позавчора екскурсії туристам водила - так вони за мнов не встигали, казали що я їм марафон влаштувала:) а я на 38 тижні:)
    питаюсь поради - де і які ви вашим мацьопкам перші лашки купували, бо я сьогодні пробувала - нічо не знаю:sad: ні розміру, ні зросту...ні яке би то треба - я маю на увазі такі бодіки з ручками і ножками, щоб були кнопочки по тілу і до п"яточок...

12. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

вчора так робила. пологи не почались. тільки спинка трошки понила.
    і в мене з тим проблеми. приходить змучений (на роботі як раз якісь запарки), добре, що миску на столі знаходить. яка ж далі "стимуляція"?

брала по 2 кофточок і повзунків, а також шапочка без зав"язок в трикотажі біля краківського - якість середненька, але то на перший час. 2 бодіка-майочки - і тигресі (такі самі ціні як на базарі на маленькі розміри), пеленки оптимальні по ціні/якості - привокзальний, 2 поверх, луцький текстиль, ті, що в дит. магазинчиках в основному маленькі, як марля і дорожчі.
    щодо розмірів, то керівалась наступною інформацією:
    Зріст малюка Обхват грудей Обхват талії Обхват стегон Розмір
    40-50 41-43 41-43 41-43 50
    51-56 43-45 43-45 43-45 56
    57-62 45-47 45-47 45-47 62
    63-68 47-49 46-48 47-49 68
    Рекомендації щодо вибору розміру
    Щоб правильно обрати розмір при купівлі боді, повзунків та іншої продукції виготовленої із інтерлоку або футеру обов’язково враховуйте:
    2-3 см – запас для підгузників;
    3-4 см – натуральна бавовна після прання обов’язково „сяде”.
    Ми радимо купувати цей одяг із запасом на 1.5 розміри. Наприклад, якщо зріст вашого малюка 67 см., то одяг 74 см на нього буде „впритул”, отже краще взяти одяг на 80 см.
    Купуючи костюми, пляття або велюрові боді великий запас робити не треба, бо розміри цих моделей ідуть вже із запасом

я брала 62 розмір, хоч для новонароджених рахується 56 (росте швидке, крім того трикотаж при пранні може дати суттєву усадку). на базарі майже нічого краще чим в магазинах на знайшла (хіба теплий костюмчик на байці шапочка+штанята+кофтинка), навіть ціни такі самі. а деякі продавці ще й намагаються доказати, що дурна, таке велике брати, воно більше 50 см не родиться (явна дурниця), а то що через 2 тижні виросте - "ну щось треба і тих 2 тижні носити, щоб не спадало" (напевно, краще щоб тиснуло) і намагались впихнути 50-56. ціни на маленькі бодіки десь 14-30 грн. більші розміри (десь з 68) є дешевші, але то явно завелике буде. є ще розміри "1" - новонароджений, "2" - "3 міс." і т.д. але одежок з таким маркуванням на брала - не було нічого симпатичного.
    ось такий мій досвід.

Додано через 5 хвилин
    щось моя табличка з"їхала...

Додано через 8 хвилин
    і несмачно:)
    комусь нахили помагають, а хтось і по сходах бігає, і віджимається, і підскакує, і ще купу смішного робить :) - і все безрезультатно.

• Подобається Подобається x 6
  13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дівчата, куди ви поспішаєте? Насолоджуйтеся вагітністю. У мене ПДР була 24 червня, за даними УЗД 2 липня, народила 5-ого липня. Просто після народження дитини вона завжди поряд з вами, а от вагітними будете нескоро і не завжди. Радійте і насолоджуйтеся останніми днями вагітності. Підіть погуляйте, відпочиньте, виспіться, походіть по магазинах (мені цього в перший тиждень бракувало).
    Знаю, я теж чекала народження Христинки з нетерпінням, але вам ще трішки залишилося, і не треба себе мордувати прибираннями, сходами і т.д., бо сила вам буде потрібна на пологи і для дитинки

• Подобається Подобається x 12
  14. Анута

Анута Well-Known Member

ми брали "каждой твари по паре", тобто 2 бодіка, дві розпашонки, дві шапочки (це на перші дні). розмір 56-58 (спочатку все було завелике, а потім замале). важливо щодо носочків! (ми не знали і не порадили нам) зараз багато гарненьких, але обирайте такі, щоб резиночка була вільна, щоб не перетискало ніжку.
    я на перших порах (десь до пів року) взагалі старалась одягу не накуповувати, бо дуже швидко виростає.
    перші речі купували в магазинчику в районі Південного (від кількя з Кульпарківською по напрямку до Південного перший поворот направо. між будинками невеличкий магазинчик з дитячими товарами).

• Подобається Подобається x 2
  15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ой дівки! Насолоджуйтесь, як каже Бурулька!!! Ні сірники не помогли, ні чоловік в ліжку... Мій так само боявся, то я потім сварилась з ним. Коли захоче, тоді й народиться!!! А поки насолоджуйтесь, бо після пологів вже точно не можна буде з місяць-півтора. Тим чоловіків і страште ;) Зараз наша інтимна жизня хіба від малого і залежить - тільки почнем приставати один до одного, так малий і розбудиться...

• Подобається Подобається x 9
  16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А я думала у мене однієї чоловік переляканий:). Я напевно ще з 20 тижня лекції читала про позитиви інтимного життя. А він:" а як я лялю обіжу". Ну тоді картинки показувала- трохи помогло.
    Зараз у нас обговорення сімейних пологів. Дала прочитати ваші відгуки, сказав, що напевно піде:). От як ви на нього позитивно впливаєте

• Подобається Подобається x 7
  17. anka

anka Well-Known Member

y виглядає так, що найдешевше в Тигресі і є вибір ( може ще по базарах походити- не знаю). там на бодіках є розмір в сантиметрах. ляля в мене була велика 4550 54см, тому бодіки більшість були на 60 см. головне, аби не замалі. в пологовий 3 штучки мінімум + розпашонки. розпашонки класні купили там само на запах такі. бо ще бувають на кнопках- то дуже неприємно зимними кнопками до тіла.
    і ще- не беріть бодіки через глову- досить незручно і дитинка боїться.

18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

у мене ще 2 запитання, поки що:)
    1. Хтось ходив на підготовку до сімейних пологів, що проводяться в 4-тій поліклініці, на Сихові? Вони чогось варті?
    2. Мені народжувати в середині жовтня, може хтось складе мені компанію:). Де збираєтесь вперше зустрітися зі своєю радістю:), бо я хотіла на Батальні, а тепер вже задумаюсь над тим, а може на Джамбули?

І в Тигрес ми ходила, правда поки що витрішки продавали, але вибір є, і ціни ніби помірні

19. Ніка

Ніка Well-Known Member

я по базарах не дуже люблю ходити і багато разів переконувалась, що кращого там не знайти...спочатку провідала Антошку - там мало що є. (принаймі місяць тому). а потім накупила все у Пелікані - вони мають одяг власного пошиття - луцький. якість непогана і ціна не лякає. я все дивилась 56 розміру, а тепер от думаю - може й замале на мою вже величеньку лялю буде...може ще прийдеться посилати чоловіка за більшими розмірами...
    головне не забути за рукавички, якщо рукава не зашиті, бо манюні зразу з нігтиками і себе царапають.
    ще мене недавно переконали, що все таки варто трохи попеленати, бо і дитина спокійніша і для здоров.я краще. але пеленати не так туго, як нас колись штабелями пеленали!!! :)

Додано через 3 хвилини
    я вже стільки підлоги перемила і коврів перечистила, що сірники думаю вже не поможуть...
    щось поперек дуже ниє. сподіваюсь, що це вже початок.
    от наліпила сьогодні пельменів, ще мабуть посилю пирога замісити, а тоді вже точно можна в роддом!;)
    :download:

Додано через 17 хвилин
    боюсь, що як я природньо не буду "просити" свою масю пошвидше показатись у цей світ, то лікар захоче його "попросити". тепер от думаю, коли справді вже потрібна стимуляція? бо наразі усі покази (узд, аналізи, тиск, рухи) у мене нормальні. (ТТТ) але маю завтра знов йти в лікарню...сподіваюсь, що мене там не залишуть!!!

20. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

:Гарна порада...я погоджуюсь....Не спішіть..звичайно дуже хочеться побачити свою дитинку, побути поряд..але цей час в вас ніхто не забере..відпочиньте,погуляйте,по-коліжанкам зайдіть....
    розкажу коротко свою історію: планові роди повинні були бути-13 листопада,лікарка сказала що будуть швидше (в жін.консультації) приблизно 2 листопада, а народила я хлопчика 20 листопада..Мій чоловік чуть би не збоживолів:p:p:p:p. А з роддому як гнала додому:::додому хочу,додому.ВОт і прийшла: прибирання,прання,приготування їжі ну і звичайно догляд за своїм немовлятком....не спішіть мамусі,не спішіть...на все свій час...ви найкращі в цьому стані...зробіть фотки і пам:ятайти,ці хвилинки;)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.