Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Для майбутніх мам

2. Luda

Luda New Member

дякую за підтримку!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Масік

Масік Well-Known Member

А у мене сьогодні цілий день поперек ниє і животик потягує...я вже приготувалася , згадала дописи попередні , як усі в таких ситуаціях помила голову і споглядаю на годинник , такщо ждьомс...

4. Анута

Анута Well-Known Member

приємних очікувань і легкої зустрічі!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

може і дупця,а може і тонус...вас при цьому нічого не болить?якщо не болить,то все в порядку-тоді це ляля...хоча у лікарки би варто було запитати....я вас не залякую,просто сама так попалася...все думала,що то спинка,потім,що матка готується до пологів-тренується-тому і твердне,а виявилося тонус і загроза:sad:.так шо сппитайте лікаря,якщо все в порядку,то насолоджуйтеся рухами:):)

Додано через 1 хвилину
    ну-ну...надіюся зайду до тебе вже на 3 поверх

Додано через 3 хвилини
    в мене теж щось твердне,але мені ше не пора,ще хоча би тиждень і все....можна тоді.а за тебе Масік,тримаємо кулачки.

• Подобається Подобається x 4
  6. Ніка

Ніка Well-Known Member

доброго всім вечора!
    щось не видно і Оленкистар, і Масіка, і Пампишки. з вагітних "на підході" певно тільки я і Незнайомка залишились...цікаво, хто з нас перший до роддому поїде? :)
    а молодшим мамочкам хочу порадити більше себе спочатку берегти!!! а то інші будуть вас берегти, коли вже пузіко буде побільше, а тоді того вам вже буде предостатньо! а от перші місяці навантаження набагато більше!!! і формується у перший період дитинка дуже активно!!!
    так що відпустку класно брати саме в першому періоді!!!
    Luda, а на рахунок початку вагітності, то варто трохи почекати з висновками!!!бо в мене декілька разів були затримки - я вже думала - ну нарешті, а потім починались місячні...трохи сумно було! але варто все ж не втрачати надії!!! і у Бога малятка просити!!! :)

а я сьогодні підлоги перемила і на піцу сходила!!!:radist:
    ось так ми готуємось до пологів! :crazy: аналізи на понеділок мабуть зашкалять!!!:suicide:
    але всі "колишні" вагітні радять наїдатись зараз, а то потім малюк буде обмежувати...;)

сподіваюсь, там на Джамбула їм весело!!!:dance:

Додано через 1 хвилину
    :clapping:
    поки я писала, то вже і Оленка з.явилась, і Масік!!!:radist:

• Подобається Подобається x 8
  7. olenkastar

і я на піццу ходила...а ще купила шоколадку-теж насолоджуюся останніми "вагітними" днями. правда,не покидає мене занепокоєння,бо шось так внизу тисне...голівка в нас низько...лікар каже,щоб постійно лежати,а я сьогодні трохи прогулялась.в кімнаті бардак,все не на своїх місцях,але ніц не роблю,поки не можна.

• Подобається Подобається x 3
  8. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

по терміну ти мала б бути перша, але що там вирішить ляля - невідомо.
    я от кавуна поїла - дитинка розгикалась. видно, добре пішло, раз так активно заковтує навколоплідні води.:)

Додано через 3 хвилини
    я тільки збиралась підлоги мити (може в понеділок зберусь), а замість піцци пішли з чоловіком на мандрики :)

9. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Вже запитала:) маю в пузіку одного прихильника гв, а під боком ще одного:) але за наштовхування на подібні роздуми дякую:) зі сторони інколи видніше:)

10. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

обов"язково порадьтесь з лікарем, що то таке. і орієнтуйтесь на самопочуття. в мене коли був гіпертонус задньої стінки матки (практично перші 2 триместри, на третій десь дівся) то добре боліла спинка, деколи без сторонньої допомоги не могла розігнутись.
    може це і ляля:). я також рухи скоріше могла побачити і відчути рукою, чим почути зсередини. а деколи сама не чула, а чоловік чув, коли притулялась животиком до спини.

11. olenkastar

щось важко мені сидіти,іду приляжу,може й засну...малятко,мабуть,на сечовий давить,бо таке відчуття,що постійно хочеться в туалет і так неприємно ,ніби простудилась...все бігаю в туалет,а виходить пару капельок....:no: але вже якось добудемо те,що нам відміряно бути 2 в 1,бо шось 9 місяць справді відчувається,що таке бути вагітною:)

12. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, щодо гіпертонусу: як ще була вагітна наткнулась на дану статтю http://www.agu.narod.ru/preg/tonus.html
    думки можуть бути різні, але прочитати думаю все ж таки варто (може комусь трошки спокійніше стане) ;)

13. Масік

Масік Well-Known Member

а я все в очікуванні, періодичності нема ніякої, мабуть olenkastar зустрінемося все таки на 2-му :) йду зараз обїдатися всякими пріколами , а то всі про піцу, про піцу, а я цілий день себе стримувала , думаю в разі чого щоб шлунок не був переповнений. Останні дні так важко, чекаєш , прислухаєшся...а малюк засів , та й не хоче вилазити :sad:

14. Ніка

Ніка Well-Known Member

ну ось і погада добра закінчилась. зате зараз якраз добре народжувати - бо нема спеки!
    так що малявки - кому вже пора - приготувались на старт!
    ;) :naci:
    у мене декілька днів вже такі відчуття, що в пузіку суттєво зменшилось води, бо він став такий пружній. і якщо погладити масю по дупці, то відчуваю, як впирається вниз. не знаю, чи то добре, чи зле? але ніякі води у мене не відходили...:scare:
    та й взагалі весь минулий тиждень відчувала тяжкість останнього місяця вагітності - як в Оленки зараз - в туалет по пару крапельок, внизу тягнуло...а цей тиждень - така легкість! (ТТТ) сплю добре, сил багато! :clapping: таке враження, що масі в животику сподобалось і щоб я не просила з ним побачитись, він мені полегшив стан!:)

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Настюша розкажіть будь-ласка про пологи і Батальну. Можливо ви вже десь писали про це, але я не знайшла. Я збираюсь там народжувати. Наперід дякую.

16. olenkastar

скоріше всього то ви так сил на пологи набираєтесь!!:)так шо готуйтеся до зустрічі один з одним!!!!
    :clapping:

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ви тут пишете про всякі смакоти, як ви їх поїдаєте, і собі згадала як я після прийому у лікаря, де він мені сказав що відкриття на 2см, пішла в магазин і накупляла шоколодок, соку гранатового і багато мандарин,апельсин, зїла то все за одинь день!:shutup: Наступного ранку мене так обсипало від такої дози вітаміну С, що вся чухалась! А через день родила!:)

18. Анута

Анута Well-Known Member

головне щоб Масю не обсипало ;)

19. olenkastar

пузатіки ви де?
    я сьогодні така файна газдинька була-зранку наробила оладків,на обід зупку з молодого горошку,тушу м'яско,і пловчику маленьку каструльку маю..от так!

Додано через 1 годину 1 хвилину
    шось Масіка не видно...мабуть поїхала в ПБ!!! вже не дочекаюся завтра,щоб зайти до неї*-може вона вже МАМУСЯ

20. lapocka

lapocka Well-Known Member

Саме так. От в мене сьогодні гречаний день:shutup:sad:гречка з молоком, і без молока, бє), думаю вияснити чому в донечки коліки. А взагалі, апетит зменшився після родів. На другий день після операції неможна було нічого крім води, і кампоту з сушки, потім день тільки печені яблука і вода, а потім лікарняна їжа. А тепер таке враження що шлунок зменшився;)
    І лишніми кілограмами не перейматесь. На роди я йшла з вагою 71кг, а зараз 58.
    Смачного вам майбутні мамочки!!!:)

Додано через 13 хвилин
    гв це супер!!. головне не панікувати коли можуть початись проблеми з грудьми, в пологовому просіть щоб вам показували як розмасажовувати груди, або як зцідити, якщо є така потреба. І така штука як насадка також дуже допомагає, коли соски не готові до гв, або коли є тріщинки ітд.

Додано через 15 хвилин
    все відбудеться в найменш очікуваний момент. Знаю, що останні тижні дуже важкі, але почекайте ще трішки, і ви побачитесь зі своєю лялею:)

Статус теми:
Закрита.