Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Оленка, вiтаємо! Ми тут мамашки рiзного калiбру :) У мене 30й тиждень :) Дехто вже i народив. Приєднуйтесь, читайте, дискутийте. У нас цiкаво ;)

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Привіт Вам і малюку! :)

а лікар не пояснила як залежить стать від часу пологів ;) ??

3. Koza-Dereza

МЕНI ВСЕ СМЕРДИТЬ!!! НАВIТЬ Я САМА СОБI СМЕРДЖУ!!!!! :ireful1: :ireful1: :ireful1:

4. levandivka

levandivka З яйцями...

А на скільки годин спізнилися, їм лікарі не вираховували? :D

Десь читав (давно), що помилки встановлення терміну в ЖК ТАК само "випадкові", як і норматив ваги дитини при пологах: ой, ви переношуєте, давай кесарити... ;)

Пологи (нормальні) починаються тоді, коли рішення про це приймає організм (не лікар по запису в картці). І чим більше запарюються мами лічбою, тим "некраще". Думки мами про дитину в животі матеріалізуються цілком канкрєтна. Воно вам треба? Най дохтур лічить! А Ви - перерахуєте, якщо алярмувати сильно почне.
    38-й чи 44-й - фигня! Дитина товчеться, серце калатає - носіть в животі (на руках ще наноситеся) ;)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

І цвітуйочки теж?!:eek:

6. Koza-Dereza

цвiтуйочкiв тут i близько нема. Може пiду куплю собi букетик.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ума

Ума Super Moderator

на теорії, то хлопчики можуть перележуватися, бо з запізненням дозрівають (в статевому житті також пізніше за дівчаток),а дівчатка можуть трохи швидше народитися. але то все відносно і дуууже теоретично :)

на практиці: у нас дуууже багато вагітних мамусь собі приписують термін. Знаєте для чого? щоб швидше у декрет піти :D Це одна з причин чому хлопчики і дівчатка то зашвидко, то запізно народжуються :)

8. Ума

Ума Super Moderator

Оленко, вітаємо за столиком майбутніх мамусь :)

По темах вже не вийде поєднати, але великий плюс цієї гілки в тому, що можна поступово читати і фактично обговорення буде співпадати з вашим терміном вагітності :) Як Ви могли помітити, то десь до 16-18 тижня мамусь турбують питання про вагітність, а потім уже про діток :):)

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я собі нічого не приписувала, а мене нині по електронній пошті привітали з моєю due-date :) Мому малому нині 2 тиж ні :)

10. Ума

Ума Super Moderator

теорія як завжди від практики відрізняється :)

мені в ЖК сказали, що можу теж народити швидше, бо малий швидше розвивається, ніж "має бути"

п.с. вітаємо з маленькою датою ;)

11. Ума

Ума Super Moderator

Мені завтра зрання йти в поліклініку аналізи здавати... найгірше те, що треба йти рано, а я до нової години ще не звикла.. пошкодую себе трішки :)

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А нам счєтоводи в полУклініці нарахували, що декретна відпустка почалася за тиждень до народження Оленочки. :D

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Саме так!!!!! Сьогодні зранку теж боліло. ледве до роботи дошкандибала, і так спізнювалась, (зранку аналізи здавала), ще й шла помалесенько так. Керівництво, напевно, думає, що я взагалі совість втратила :)

14. Тетянка

Мене теж всі запахи дратують. Улюблені духи теж. шкода, що я за них такі гроші заплатила.....

15. Тетянка

Щодо інтернет-магазину "Умка" - приємно, що представники дбають за свою репутацію, швидко відреагували на негативні відгуки. Надіюсь, що моя подруга, яка живе в Києві і користувалась послугами інтернет-магазину "Умка" несправедливо звинуватила магазин у довгих термінах доставки. Представник запевнив мене, що такого випадку не було...Хочу сама замовити каляску, тому сподіваюсь, що все буде ок!

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

за вагітність то з запахами не було проблем, але після пологів я довгий час не користувалася ані гелями для душу, ані парфумами... не хотіла, щоб дитина чула ці всі дикі запахи.

17. Тетянка

а ще чомусь з місяця 4 мабуть, мені може різко ні з того ні з сього стати погано - в очах темніє, у вухах шум і тошнить :sad:
    Раніше, тьфу-тьфу, нічого такого не було, мене навіть зранку рідко підтошнювало. А тут таке...Це стається в різний час за різних обставин. А ще коли я трохи похвилююсь, починає боліти живіт. Спочатку робиться твердий, а потім болить...

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

Тетянко, а ви не хвилюйтесь! Берегти треба себе! Живіт- то матка приходить в тонус, мені допомагала таблетка Магне Б6 (в ЖК Вам напевно його призначили). А стосовно того, що погано стає - проаналізуйте за яких саме обставин і уникайте їх. Напевно, одна з тих обставин-це брак свіжого повітря.

19. Тетянка

Йду в п"ятницю на прийом, може щось порадить, бо до того нічого не казала. В мене гінекологша взагалі якась інфантильна і мовчазна. Рот відкриває тільки щоб гавкнути....нічого мені не каже і не радить. Тільки коли один раз з мамою я прийшла, то вона вже розказала мамі, як мої аналізи, і що там в тих писульках що значить...До того мені нічого не казала, хоч я питала :sad: Отака в мене "чудна" лікарка...

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ну, ЖК- це окрема тема: ) Якщо мама має можливість, то попросіть щоб ходила з Вами частіше.

Статус теми:
Закрита.