Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я спеціально купувала зелені,жовті,біленькі-ну не хочу того стандарту рожевий і голубий,і так родичі понесуть всьо по кольору,то я собі трошечки іншого купила

Додано через 4 хвилини
    не можу втриматися,щоб не похвалитися.вчора ввечері приїхав свекор з австріїї(то не та радісна новина;)),і привіз передачу від моєї сесстрички(попросила його заїхати і забрати по дорозі назад)-ТО Я ВЧОРА НЕ МОГЛА НАТІШИТИСІ:radist::clapping::radist: СТІЛЬКИ ВСЬОГО ДИТЯЧОГО ПЕРЕДАЛА:radist: і всьо таке мацьопке,гарненьке,таке миле-обіймала вчора лашки,прикладала на пузік-уявляла як вона там зараз лежить;)

Додано через 9 хвилин
    а ще автокрісло і ванночку і матрасик-ну можна вже готуватися,от тільки де то всьо примостити не знаю.....і конвертик передала,такий гарнюній,на осінь буде гуляти в візочку....
    ось зараз фотки закину...
    а то пеленальний матрасик такий нам дістався
    і ванночку дали,ще й з памперсами
    і головне-автокрісло(то від візочка чіко)

Додано через 11 хвилин
    і багато ще всього для лялі і мами....от тепер маю чим зайнятися

• Подобається Подобається x 7
  2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ото клас! Все таке гарнюнє :)
    А я сьогодні думаю йти до лікарки чи не йти........ в останній раз..... Але так неохота в таку погоду... ще й малого за собою тягнути...... Блін.

• Подобається Подобається x 1
  3. olenkastar

але така погода до кінця тижня....на вечір ще й грозу передають...краще іди зараз,там не дуже холодно,так свіженько...
    я також думаю прогулятися трохи,поки дощу не має,бо маляткові кисню не вистачає-сильно дуже вже розминає мені всі внутрішні органи!

4. Nastyusha

Ага, якби ж то зараз... Вона аж з другої години приймає, і то поки прийде, потім в них якась 5-хвилиинка яка триває всі пів години.... Але прийдеться. Найбільше мене нервує те що треба йти на маршрутку, була б гарна погода пройшлись би пішком.
    О, і ше мене таке цікавить - я нині буду в неї останній раз, то чи треба їй нести якусь "чоколяду"?

5. olenkastar

я своїй несла маленьку коробку "вечірній київ"-бо все-таки вона мене гарно вела і кльово ставилася і взагалі вона мені симпатизувала,то чому б і ні. а якби була якась мігера-то точно не дала б. гарній людині за гарну роботу завжди хочеться віддячити)

• Подобається Подобається x 4
  6. Дана

Дана Well-Known Member

Я за весь період обліку нічого не давала, ні копійки( мені було цікаво чи вона буде до мене якось інакше ставитися або може буде нагло вимагати), жодного поганого слова чи скривленої міни за весь період, зустрічала мене з усмішкою і тільки один раз мене попросила зробити на роботі 5 ксерокопій якоїсь інструкціїї, і все, після пологів я пришла розказала про пологи, подякувала і подарувала цукерки і "писетку."

• Подобається Подобається x 5
  7. Nastyusha

Olenkastar, а ти що, вже була останній раз в лікарки?
    Я своїй вже давала щоколадки пару раз і цукерки (на 8 березня).
    Ладно, сьогодні хватить з них по чоколяді (акушерці я теж завжди приношу), а от вже після родів можна буде щось суттєвіше:)

8. olenkastar

ой там зараз шось буде на вулиці,лечу бігом на базар.задумала варити зелений борщик,а квасок купити ше треба...побігла)))

Додано через 28 хвилин
    встигла....я вже з базару прибігла,лише зашла в під'їзд і дощ почався)))мабуть моя ляля чаклунка або скорше за все маленьке янголятко,яке оберігає свою маму;)
    загалом на вулиці тепло,я аж впріла:dance:

• Подобається Подобається x 2
  9. Nastyusha

Всьо, не йду я сьогодні до лікарки з жк. Домовилась на завтра поїхати до лікара в якого буду народжувати, думаю то буде більш інформативно.

10. olenkastar

http://www.sviato.in.ua/names_a.php
    тут є перелік українських імен,їх значення і дні ангела,а ще церковний календарик.
    якщо моя доця з'явиться 7 серпня,прийдеться назвати Анною-свято велике...
    цікаво,а що буде якщо дитинку назвати не по святу?чи то вона собі і справді так сама ім'я вибирає?

11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

А хіба не має бути так, що Ангел родиться першим ніж дитина

12. olenkastar

?????
    ви впевнені шо він родиться? він ж дух

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

говорять...що Ангел має родитись першим...ну наприклад...вам\нам народжувати в вересні...то дівчинку можна назвати Ольгою, бо Ангел вже родився в липні, я десь таке читала... :)

14. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

а нащо потрібно після родів приходити?я збиралась більше ніколи до своєї не приходити:)
    хоча мабуть їй буде цікаво як така шалена вагітна народила:)

15. Nastyusha

Перший раз чую:eek:
    Доречі, Olenkastar! Дивилася щойно календар імен, то виявляється що в тебе нині іменини!
    Вітаю!!!!!!
    [​IMG][​IMG]

Додано через 1 хвилину
    Принести якусь "бамажку" з пологового. Хоча то і чоловік може зрробити. Але я до своєї піду, бо вона нормальна.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я за кожне відвідування своєї лікарки в ЖК даю їй 50 грн, при чому зайвий раз вона мене до себе не ганяє, максимум питань по можливості вирішую з нею по мобільному, вона знає що я зайнята працююча молода мама. Зато як приходжу до неї зранку.....то навіть якщо я прийшла не перша, то вона мене скорше за інших приймає, як треба до інших кабінетів без черг проводить, десь щось за мене домовитись - теж запросто ( ну бо немаю я часу сидіти в тих чергах чекаючи поки моя прийде).... і взагалі..... я важаю що вона ті гроші що отримує повністю відпрацьовує.

І я ще сюди продублюю моє питання з сусідньої темки:
    в мене є питання про лікарів.
    Хтось щось може сказати про лікаря Верхівську Світлану Миколаївну з Мечнікова, і про Паєнок Олександр з Медінституту?
    Просто маю на вибір отих 2 лікаря... про них відгуки ніби не погані...але хтілося б мати конкретнішу інформацію.

Додано через 9 хвилин
    Для того щоб лікарка оформила оту відпустку по пологах. А для працюючих мам вона ще може оформити справочку про важкі роди.... и відповідно подовжиться ця відпустка на 14 днів наскільки я знаю. Ну і вона в своїх документах в обліку вагітної мусить внести якісь дані про роди щоб закінчити справу з пацієнткою.

17. Nastyusha

Ту справочку оформляють в пологовому а не лікарка в ЖК.
    А 50 грн за прийом то не забагато?:eek: Хіба що то якась приватна клініка....

18. V_L_A_S_T_A

V_L_A_S_T_A Member

Привіт дівчата! Ненароком потрапила на ваш форум і дуже цому рада-так цікаво! приймете мене до себе? Читала, що у вас ідуть дощі і трохи вам заздрю білою заздрістю. В нас стоїть жара!!!!!! Ми з масіком сьогодні ніч не спали бо не було чим дихати!!!!

• Подобається Подобається x 3
  19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Справку про важкість пологів дають в пологовому, в ЖК іти не обов"язково, в мене ту довідку забирала сімейний лікар яка приходила до дітей після пологів і віддавала в ЖК. Довідка потрібно лікарці в ЖК для звітності, породіллі від тої довідки (особливо якщо роди було нормальні) вже ні холодно-ні жарко. В ЖК вже є зміст іти після 2-4 місяців (хто як каже) для того щоб перевірили чи немає після пологів ерозії, раніше іти немає змісту.

20. Дана

Дана Well-Known Member

Маю таку звичку раз в пів року ходити на огляд, а після пологів пришла щоб подивилася чи все нормально, ну і заодно принесла справку з пологового і мені оформляли передчасні пологи, це +14 днів і кошти(декретні) також ще доплачують.

Статус теми:
Закрита.