Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Це Ви і самі в полУклініці 20 разів підхопити можете, якщо не відішлете їхні захцянки.
    Я думаю, що після 9 місяців можна зробити собі Свято...

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж так хотіла, не люблю готувати взагалі. Тим більше якісь фіглі-міглі...У мене чоловік готує (дав Бог хорошого чоловіка. який ще й готувати любить), я максимум можу щось простеньке зробити. І пекти не люблю. Але буду бачити по фінансах. В крайньому разі чоловік готуватиме святковий стіл. В кафе простіше - посиділи 2 годинки і розійшлись, а то я була на таких хрестинах, де гості напивались і забували, що є маленька дитина і пора розходитись....

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Нап"ються і принесують інфекцію? Все залежить від свідомості ваших друзів, яких вибрали - таких маєте... що тут скажеш... В нас була горілка на хрестинах, і всілякі кулінарні витеребеньки, але ніхто не напився... гарно поспівали, купа тостів і побажань... на відео є що подивитись і згадати. Просто тепер майже всі мають "бігаючих" дітей, і якщо робити свято вдома - буде армагедон.

4. Ума

Ума Super Moderator

У нас з тим простіше :) без христин. Але з забавою для гостей у кафе - дома мені армагедону не тре ;) Все рівно друзів і рідних стільки, що якщо кожен почне ходити окремо на нас подивитися і привітати, то я щодня до року буду мати гостей. Краще в кафе. :) Свято має бути свято і для батьків :)

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

У день хрестин доця зробла нам подарунок! Спала по 3 години. Ми встигли виїхати о 14.00 з дому, похрестити її, зїсти пляцка з друзями, потім з церкви поїхати до батьків додому, там нас всі привітали, а АЖ ПОТІМ прокинулася доця, аби подивитися на подарунки! :)
    Уявіть, а далі вона знову спала, а батьки в той час змогли відпочити і поговорити з друзями, яких давно не бачили. Гості навіть не чули як вона плаче. День був просто чудовий!!!

У Львові друзі наші часто хрестять дитинку в каплиці одного відпочинкового центру. Там відразу є і кімнати для відпочинку і зал для бенкету. Всім зручно!

Хрестили ми у 3 тижні.

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А якщо не секрет :) то у якому відпочинковому центрі є така капличка? Дуже цікаво :)

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

8. Ser tabu

Ser tabu Member

маєте посилання на українські сайти, котрі займаються продажом візків для дітей ???

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я не розстроююсь, як я казала, менi всеодно хто перша дитина. Iмена вже вибрала для обох :)
    Це чоловiк мiй мрiє про сина. А мама моя мрiє про внучку, , навiть чути нiчого про хлопчикiв не хоче :D

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

http://ymka.com.ua/
    ось досить порядний сатй!!

11. Тетянка

Ольга випередила мене - я теж знаю тільки про цей сайт, але багато моїх знайомих не задоволені термінами доставки

12. Koza-Dereza

Ой, мамочки, моя подружка, вона живе у Києвi, сьогоднi лягла в роддом. Але на 2-3 недiлi ранiше нiж заплановано. Може не так порахували їй. Дай їй боже швидко i легко народити. I в п'ятницю спiвробiтника жiнка родила теж ранiше на недiлю. Дiвчинку.
    Щось я чула таке що чи хлопчики чи дiвчатка ранiше родяться? Поки що на практицi я бачила рiзне. Оце колеги доця i подружки доця будуть ранiше. Але в тьотi доця народилась на 10 днiв пiзнiше. I в свекрухи обоє, i доця i син родились на 2 недiлi пiзнiше. Напевно нiхто достовiрно не знає...

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Чому затримки?
    Я замовляла кілька речей - швидко доставили...

14. Тетянка

може, то їм так попало....

15. Тетянка

До речі, ні в кого так не було - в мене періодично виникає якас ьтака ниюча біль з правого боку. Навіть не знаю що думати - ходжу помалу, не бігаю?.....Деколи так різк озаболить, що мушу постояти, поки попустить. Може це апендицит?...:sad:

16. Росинка

Росинка Well-Known Member

Може це ваш малий так розмістився?Мій вміє рідко,але дуже мітко,вхопити мене за бік,я аж підпригую:D

17. Тетянка

Може....Буду надіятись, що це дитинка так товчеться...

18. Koza-Dereza

Дiвчата рiзка бiль збоку внизу? Якщо так то це може бути сухожилля що тримає матку. Воно розтягується i болить. Так буває у багатьох жiнок, не у всiх але буває.

19. Koza-Dereza

Апендицит ( з власного досвiду) болить так, що згинає тебе навпiл! Якби розпаленого ножа встромили. I не обов'язко збоку. У мене живiт болiв по серединi - виявився апендицит.

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Накінець я дочитали усі пости і можу до вас приєднатися...
    Дуже приємно, що є такий форум (та ще й львівський), бо книжки - книжками, інтернет - інтернетом, а досвід - нічим не заміниш.
    Шкода, що не можна пости по темах поєднати - важко шукати.

Я на 16 тижні: хто у мене буде не знаю; на наступному тижні йду на УЗД - може побачу...:)
    На маля чекаємо серпень-вересень, лікарка каже залежно від статі.
    Мені хочеться на 24 серпня, у нас подвійне свято: день народження моєї мами і день Незалежності :) . Але головне, щоб дитинка була здоровою...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.