Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Після обіду обіцяють дощ, так що поспішайте

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у-у! тоді треба іти вже!

Додано через 1 хвилину
    нас лікарка відпустила (і з нею лікар) яж на 3 тижні-сказали гуляти і насолоджуватися вагітністю!!!!! у нас всі аналізи в порядку,набряків нема,тиск суперовий-краще і не буває)))) отже,будемо збиратися гуляти)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Масік

Масік Well-Known Member

а я щойно з ЖК , останный раз ходила !!!:radist: лыкарка каже , що мацьопа повернувся голывкою вниз :)

• Подобається Подобається x 9
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

А мало бути інакше? ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Масік

Масік Well-Known Member

думаю що ні , зважаючи на те що щодня по 3 години в колянно-ліктьовій , аж замучилася :)

• Подобається Подобається x 8
  6. cristi

cristi Member

..термін-20 тиждень...))... моя лікарка у відпустці,а мене мучать деякі сумніви(щось вже дуже м"яка шийка+незрозумілий безпричинний біль там),тому і переживаю,начитавшись,що це може бути...

• Подобається Подобається x 2
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Наскільки я знаю то в ЖК як правило ваша лікарка на час своєї відпустки просить якусь із своїх колег пильнувати її вагітних. Ну моя так робить то точно. Тобто можно піти до медсестрички вашої лікарки и поскаржитись на те що вас хвилює, вона порадить до кого вам краще звернутись, більше того можно подзвонити своїй лікарці на мобільній..... в деяких випадках це абсолютно виправдано.
    А взагалі краще піти до лікаря і переконатись що все добре, ніж читати наскільки це може бути погано :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Ніка

Ніка Well-Known Member

всім привіт!
    я собі зробила тиждень відпочинку від інтернету, а то стільки всякої інфи вже давила на мозги...чесно кажучи, трохи полегшало...
    всі мої знайомі вагітні вже народили...залишилась я саменька зі своїм пузіком...
    нас тут "вагітних на старті" так достатньо!!!і не знаю, як вам, але у мене сьогодні приступ депресії.:suicide:
    у мене все добре - аналізи добрі, живіт опустився, мася - прекрасно, копається, робить мені танець живота - їй там весело!!!:dance: сумки зібрані, для малечі все накупила - можна було би вже сказати - "жизнь удалась"! але...
    але мені вже нічого не хочеться...може причиною є те, що я зараз живу в батьків за містом з бабусьою, яку я дуже люблю, але від її "поучань жизні" кожних 5 секунд вже дах їде!!! і не звикла я до такого в.ялого життя - тільки хатня робота (та й то поки можу...) і свіже повітря біля хати...я собі нагадую якусь стару скигливу бабцю, яка ніц не може робити і тільки стогне...:shutup:
    ненавиджу такого! може у мене новий вид депресії "передродова"?:scare::sad:
    моя мася вже мене починає копати за такі думки, але як я заздрю мамочкам, які до останнього дня вагітності бігають і драйвують!!! так і треба!!!:download::download::download:
    і не зациклюватись на чеканні!!!
    і не слухати прискіпливих запитань - "ну коли ти вже народиш???"
    а просто насолоджуватись пузіком! забити на лікарів і знати- у мене все буде найкраще!!!
    ото я себе сама зараз і "лікую"...вийшло як сповідь скиглючої мамочки...
    як я вам по доброму заздрю вже "утверджені" мамочки - у вас кожен день щось нове, тільки тих і мрій, щоб поспати(мабуть)...:)
    сподіваюсь, що моя "депресія" скоро вивітриться!!!
    а всім кому ще досить часу бігати залишилось пораджу - поменше заморочуйтесь з тими проблемами (якщо вони того справді не вимагають)! і все залежить тільки від ваших емоцій - ваша дитинка - то є дзеркало вашого внутрішнього світу!!!
    вибачте, що так багато і трохи брєд, але кому ще пожалітись якне вже рідному ЛФ!!!
    успіху усім!!!:naci:

• Подобається Подобається x 14
  9. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А я сьогодні забрала картку з Приватбанку, яку оформляла для отримання дикретних. Правда тітонька, до якої я звернулась у соцзабезі мені сказала "народите, тоді приходьте, все виплатимо", то я трохи у шоці, бо думала отримати допомогу 2 місяці до пологів і два після, а тут така фігня :sad:Цікаво, а якщо сім"я за межею бідності... теж чекати, поки народить... а 2 місяці як ведмідь - лапу смоктати?

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ніко! Ще трошки твого терпіння - і скоро будеш дописувати в гілочці "для мамусь і татусів";) Ми чекаємо вас з мацьопкою;););)

• Подобається Подобається x 5
  11. Масік

Масік Well-Known Member

аналогічна ситуація, цілий день безпричинний плач :sad: чи то може мандраж перед пологами , щось мені здається що до народження мацьопки нічого не готово, ще й мамуська моя мене так підвела, завтра їдуть на выдпочинок, хоча коли я хотіла заздалегідь щось купувати , то вона мене сварила, нашо тобі то треба я все приготую тобі, все куплю, а тепер виходить навпаки... щей в чоловіка відрядження на наступний тиждень намічається , і лишаюся я саменька :sad: знаю що мацьопі це шкодить , але так мені це все боляче....що сльози самі по собі течуть

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А хіба ці декретні не підприємство виплачує з якого жінка в декрет іде?
    Соцзебез наскількі я знаю виплачує тільки оті 12 штук з копійочками ( ну або 25) а декретні завжди підприємство виплачує.

13. Масік

Масік Well-Known Member

а й справді перед тим як приміряти всі болячки до себе , то варто проконсультуватися у лікаря . Це як у студентів медінституту, яку б хворобу не вчили , всі симптоми у себе знаходять :)

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а якось чоловік може від відрядження відмазатись? то ж негоже жінку прям на роди саму лишати ....чесне слово....

15. Масік

Масік Well-Known Member

ну загалом в мене термін через 2 тижні, та й родити я на Джамбула буду , а там чоловіка не пускають , з понеділка просто під спостереження лягаю . Не привикла я якось до того... росла в тепличних умовах, а тут одна однісінька...

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Є ще непрацюючі жінки чи студенти... От їм соцзабез виплачує.
    Абраіра - то щось не те! Мали б виплатити за 2 місяці "до" (як і на підприємствах)

• Подобається Подобається x 2
  17. Натася

Натася Well-Known Member

ну от, дівчаточка, хочу я того чи не хочу, але виглядає, що вас всіх (хто на низькому старті) сьогодні випереджу:)
    в 5:30 в мене почалось підтікання вод, тому починаю пакувати торби в пологовий:D

• Подобається Подобається x 17
  18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я працювала у школі,але декретних також ще не бачила! :feminist:хожу постійно до банкомату,перевіряю чи перевели-а їх все нема:ireful1:.я вже місяць як в декреті!в кого питати,з ким розбиратися?школа на канікулах-закрита до 25 серпня,а в мене термін 26:8:ше чекаю до 22 числа(завжди зарплати була того числа),а там -ну незнаю шо там...так намріялась за ті грошики комодик купити,пеленатор...:aggressive:...а вони мені не дають

Додано через 1 хвилину
    ню-ню!!!!!легких:clapping: пологів :clapping:тобі:clapping::clapping:
    чекаємо за пару днів вас вдвох вже на ЛФ;)

19. lapocka

lapocka Well-Known Member

:radist::radist: Натася легких, швидких вам пологів.

Додано через 5 хвилин
    А якщо в мене питають "Ну коли ти вже народиш?" Я відповідаю, щоб подивились на вулицю, і на нашу погодку. Постійні перепади температури, холодно, сиро. А там в пузіку моїй мальті не дує, стабільна температура, і ще всі гладять по спинці та по попі.:p Куди їй спішити?;)
    Головне не заморочуватись тим, що всі говорять довкола. :)

Додано через 13 хвилин
    Декретні вам мала нарахувати бухгалтерія, всі претензії до них.
    На львівському форумі, є гілка про виплату допомог. Запитайте там, може вам розкажуть куди звертатись щоб пожалітись на відсутність нарахувань. Бо мені здається що декретні нараховують в терміні 10 днів після подачі лікарняного листка по вагітності

• Подобається Подобається x 5
  20. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Легких родів, гарного самопочуття після них і багато-багато радості від зустрічі зі своєю мацьопою!!!
    Чекаємо на форум вже вас двох :)

Статус теми:
Закрита.