Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Відповідь: Для майбутніх мам

Всім привіт!
    А в мене вже декілька днів ТААК живіт чухається, що сиджу на роботі і деколи почухую, бо аж сили нема :)
    Почала 2 рази на день маститись: зранку кремом, щоб швидко впитався, бо на роботу бігти треба, і ввечері мигдальною олійкою (вдома була, то треба її застосовувати :)))
    А ще - не можу стримуватись вже, щоби не покупляти всякі дуже класні штучки на малюка ))) Поки що тільки чоловікові показую, більше нікому нізя :)
    На себе тільки часу не вистачає: треба купити хоча б якісь речики для себе, бо зі всіх одежин пузяка вилазить, хожу як бомжик, бо довгих речей практично нема :sad:
    І купити ніколи, а що бачу - мені не подобається :sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

:eek: яких місяців??? Пупець заживає набагато швидше! :agree:

• Подобається Подобається x 3
  3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

:

Додано через 19 хвилин

На сайті хтось вже писав що йому не допомагає магній, і радили інше лікування, здається супозиторії вібруколу. Проконсультуйтесь із своїм лікарем, (або з ще одним лікарем) може потрібно змінити лікування, якщо це не приносить полегшення. Навіщо себе мучити.[/QUOTE]

Чесно кажучи..я намагалась тут щось знайти, і сумлінно почала читати, і дочитала аж до 15 сторінки, на тому мої сили закінчились!!!

4. Масік

Масік Well-Known Member

щодо того , що животик чухається , то алярм , в мене перед тим як появилися розтяжки теж шалено чухався, так от тепер мащу вже не те що 2 , а 5-6 разів на день, але толку мало... :sad: Щодо того що часу на себе не хватає це справді так, усю вагітність думаєш, у що малюка одягти у перші дні, у чому виписуватися буде, а про себе... аже тепер згадала, от сижу і думаю в чому виписуватися тепер я буду, ходити щось нове шукати лєнь , та й усе не то , я теж щось до одягу тепер така прискіплива стала, може тому що нас двоє, і синочок зразу чоловічим оком приціняє :)

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Користуйся пошуком - так простіше

Ага - в один день зі мною щось 8 людей народило, а на наступний - жодна!

Додано через 3 хвилини
    Ага я сходила на післяродовий огляд. А там дівчинку, яка дуже опиралася від лікарів і обстежень поклали екстренно на Топольну в урологію і хто зна що краще було. То "ТАК", що трафунки різні бувають

Додано через 4 хвилини
    Не варіант - в мене чухалось все тіло, крім грудей, а розтяжки саме там і є, а от живіт в нормі!

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

я як пакувала одяг на виписку собі, то брала найбільші штани з гардеробу, думала буду груба щоб могла защіпити, ага, а коли виписували, то штани руками тримала коли йшла по сходах - жиби не злетіли! :)

• Подобається Подобається x 9
  7. Jane

Jane вєчно в бєгах...

ой, нііі... не хочу я тих розтяжок, мені на грудях хватає, вони в мене появились ще в 13-14 років, бо де б я тоді знала, що треба чимось мазюкатись, щоби їх не було...
    і так ті мене дратують, бо навіть купальник нормальний не вдягнеш - ну дуже вже видно їх, і тим більше як трохи загориш - ще видніше :sad:
    то хоча б живіт мені має цілий лишитись :sad: бо взагалі відкритого купальника не вдінеш :sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. Масік

Масік Well-Known Member

у моєї мами під час вагітності каже шалені розтяжки були, але потімусе безслідно зникло

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

на рахунок розтяжок-то це в кого яка шкіра! якщо суха-то дійсно треба зволожувати частенько.я мала розтяжки ще до вагітності,то вже зараз мащуся,щоб більше не вилізло.зараз то ніби все одно,головне ляля,але потім вийду на сонце і буду жалкувати шо не мастилася.то тепер мазюкаюся ввечері(мені одного разу хватає),хоча помітила по собі,що розтяжки починає бути видно коли вже худнеш а не навпаки

Додано через 46 секунд
    дівчатка,а Абрайра вже родила????шось її не чути зовсім!

10. Масік

Масік Well-Known Member

за Абрайру щось ніц не чути , зараз спробую взнати

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ну і противна погода нині!навіть як погуляти нема! мала йти сьогодні у лікарню,але не хочу навіть носа на вулицю висовувати...піду завтра.завтра і узд маю останнє вже(надіюсь)

12. Масік

Масік Well-Known Member

Абрайра ще не родила , але мабуть буде перша на старті :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я вже сама настрашилась - нема і нема! Ну хто ж з вас, дівчатонька, першою?

14. Масік

Масік Well-Known Member

я після 21 не скорше, бо животик не опускається зовсім

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну тримайся!

16. Натася

Натася Well-Known Member

думаю, що таки Abraira мала б бути першою, а далі вже буде видно:)
    хоча хто його знає як воно буде;)

17. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Розкажіть, будь-ласка, дівчатка, про курси, де вони є?
    Бо я тиждень тому прийшла на Озаркевича, і мені сказали, що на Озаркевича та на Сихові тих курсів вже не буде, я так розстроїлась :sad:
    А в інші місця я хіба після виходу в декрет зможу піти :sad:

18. Натася

Натася Well-Known Member

я ходжу на левандівку (у відділення школи народжувати) - в церкві - там по вівторках на 18 про пологи і догляд за дитиною, по п'ятницях на 18 - про грудне вигодовування.

19. Jane

Jane вєчно в бєгах...

а де саме на левандівці, і як туди можна доїхати? бо я тої левандівки взагалі не знаю :sad:

20. Натася

Натася Well-Known Member

церква Вознесіння на вул. широкій (нова, велика).
    їдуть туди маршрутки - якщо з центру, то по городоцькій їде 56, біля стрийського базару і пам'ятника Шевченку їде 91. з інших районів - не знаю, але можна сідати на будь-яку, на якій написано "левандівка".

Статус теми:
Закрита.