Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а ще маю білі черешні!чоловік роздобув для вагітної капризулі!
    насолоджуюсь останніми черешеньками.
    забула похвалитися,я з останього зважування поправилась лише на 700 грам:clapping:це з 17 червня...не терпиться дочекатися візита до лікарки( а ві у середу) ,щоб та здивувалася,що її підопічно виправилася і забула про солодке:):):) а то я перед цим умудрилася за місяць наїсти 4 кг:no:
    а зараз в себе навіть би і не запхнула чоколядку-мені все фрукти та морквочку подавай!вдома обїла мамі весь город-мама лише на дачу їде,а вже замовляю,що з городу мені нащипати:)особливо нам смакував молоденький горошок:):):) правда,його багато не можна,то ми по чуть-чуть ним насолоджувалися....
    ......ой,малятко знову гикає:scare:шо йому не смакують черешеньки???
    а хтось знає,взагалі,від чого вони там в животику гикають???

• Подобається Подобається x 1
  2. Масік

Масік Well-Known Member

про вовка промовка сьогодні вже ножки як колоди :sad:

Додано через 1 хвилину
    я не плачу, але от наперед лягати так не хочеться, ще й не уявляю як без татка засинатиму :sad: але зважаючи на прєлєсті вагітності останні тижні і на жару, то справді вже хочеться чим швидше з ляльою зустрітися :)

3. olenkastar

ще й як!!!зараз розберузя з usbпроводами і скину фотку!

я вже все купила в пб!!!!!!!!!!!!!(окрім електрочайника і клізми)а так все йе! яка то була радість то все маленьке купувати,прати і прасувати)))) а от з візочком ще так і не визначилась

4. Масік

Масік Well-Known Member

в мене доречі завжди від черешеньок гикає, а ще коли голодна

5. olenkastar

з завтрашнього дня лише +15,жарі кінець!!!!!!!

6. Масік

Масік Well-Known Member

olenkastar сенкс що про клізму нагадала !!! А щодо коляски то я теж ніяк визначитися не можу, вчора весь шувар облазили , але так нічого і не облюбували :sad:

7. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

то просто певно ще еффект від таблеток вчора був а зараз пройшов.... Ти не хвилюйся, напевно половина вагітних після вчорашньої жари сидять з такими ножками.

А я маю чорні, ті від яких все стає чорне - і руки і губи :D
    Молодець. А я стабільно 700-800 грам за 2 тижні набираю, раніше троха більше було, то останній місяць трохи припиняється набір ваги :)

8. olenkastar

а у нас набряків-0! моя сестра вторік була вагітна-то все літо мала ноги як ковбеньки,спасалася холодними ванночками і відваром шипшини...я теж наготувала собі запас шипшини...а не понадобилося:) хоча і мала в школі запалення нирок(той пієлоніфрит чи як),але все обходиться поки классно:) т-т-т.

9. Масік

Масік Well-Known Member

нарешті, а то я вже як на пляжі вдома ходжу, ми вчора так насміялися , всі вдома одягені аля пляжний варіант, сіли за журнальний столик фруктики поїсти , а на ньому пальма велика, ну і звісно вентилятор працює, я кажу : Ми як на морі пальма , жара. На що чоловік джо моєї мами каже , може ви на себе щось накиньте, бо такий вітер з моря почався :) (це він про вентилятор ).

• Подобається Подобається x 5
  10. Nastyusha

А ти їх будеш купувати?:eek:

11. Масік

Масік Well-Known Member

а я вчора вже кавунчиком об"їдалася, як подумаю що цього року може вже не скоштувати

12. lapocka

lapocka Well-Known Member

В аптеці продаються такі міні клізми відразу з наповнювачами всередині. Як на мене дуже зручно. (правда які вони в процесі не знаю)

13. olenkastar

ага! електрочайник потім пригодиться-в ньому скорше воду кипятити аніж на газові! всі ж кажуть мала треба купати в перекипяченій воді

Додано через 1 хвилину
    соррі,зроблено фото телефоном,трохи розмилося. то ми позавчора,відпочиваемо на диванчику))))

• Подобається Подобається x 5
  14. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

На якому терміні роблять такі знимки? Бо тоже хочу знимку + диск:)

15. olenkastar

любі мамусі майбутні і вже ставші такими, порадьте! чи варто купляти тоту підстилочку у ванночку,коли купаєш малюка(знаєте,воно таке як губка у формі лялі чи звірятка)? чи всетаки тримати самою за голівку і не паритися тими підставочками? я свого племінника купала місячного просто сама тримала і все в порядку,зовсім не важко.а от знайома казала,що то варто купити-тоді купати легше,не треба тримати маля і в вушка нічого не затікає

16. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Всім привіт!
    Незважаючи на шалену жарюку, ми ці вихідні понаїздились по природі... :) Клас!
    І навіть нічого не боліло, і не дуже втомились, єдине що душно.
    Все би так, а не на роботі сидіти... Треба щось думати про полегшений графік, бо під кінець робочого дня вже капець змучана, та ще й попробуй впхатись в маршрутку...

17. olenkastar

до речі, від тої жари аж тошнить...хочу дощу!!!сильного!!! а потім після нього піти гуляти-так прохолодно,свіжо,легко дихаеться

Додано через 1 хвилину
    ненавиджу маршрутки,особливо тих,хто за штурвалом-вони всі як напідбір(шофери) -наглі,злі і їдуть як хочуть,ніби мішки з піском везуть

18. Масік

Масік Well-Known Member

доречі, а хто у нас наступний???

19. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Ага, особливо повні під зав"язочку, парілка страшенна, і ніхто місця не дає :) просто суперові відчуття щодня :)))

20. Nastyusha

Ну тут будь-яка з нас може.... Здається дівчат 5 на черзі :)))

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.