Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

Картинка там промовиста: [​IMG] :cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  2. anka

anka Well-Known Member

а проблема в тому, що в нас кожен сам собі лікар, перукар, сантехнік. і ніхто толком. в нас всі люблять лікуватися з газети "бабушка"
    я от читала дописи про домашні пологи. цікаво досить. навіть сама задумувалася. коли лежала в пологовому, зрозуміла- ні за що на світі!!! за стіною був родзал і ми могли чути як жінка народжує і перший крик її маляти. але одна роділя знаходилася в родзалі 1,5 доби і нарешті в 4 ранку ми зрозуміли, що дістали її малюка.Бездиханного малюка. по коридору забігали лікарі, чути було неймовірний рух в родзалі. А ще було чути крик-плач(не знаю, як то назвати...) мами, яка зрозуміла, що відбувається. малюк почав дихати. потім цю жіночку поклали до нас в палату. коли заходив лікар, який врятував її синочка, вона плакала і готова була йому ноги цілувати.
    хотіла б я бачити що б робили при ДП... мабуть би списали на "природний відбір".
    додам- мамочка відмовилася від всяких стимуляцій ітд...
    ія теж готова розцілувати свого лікаря і всіх тих, хто був на пологах. це були справді неймовірні люди, висококваліфіковані лікарі.
    а барани бувають як серед лікарів, так і серед усіх інших.

Додано через 5 хвилин
    не хвилюйся! я теж така була, але зараз обдумую теорію про гормони материнства. в пологовому ми були 3 дні, за цей час я сумарно спала 5-6-годин, бо ляля величенька і лінива і весь час була голодна. повірити важко, але я абсолютно не стомлена. сьогодні вперше, за ніч вставала лише 1 раз. а в пологовому навіть коли лялька засинала- я спати не хотіла- весь час дивилась і дивилась на своє сонечко. в мене немов крила виросли! зовсім спати не хотілося!!!

• Подобається Подобається x 7
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Анко. :)
    Якби Ви після ДП сказали "Ні, ніколи" (припустІмо ТАКу фантастику) - було б нормально, логічно.
    А класичну ПБшну ситуацію "замурувало", як кальку, накидати на ДП!?.. :)
    Жінка 1,5 доби в родзалі..?

За ТАКою логікою не варто купатися у ванні, бо Титанік потонув.

ЗІ: діти часто не починають дихати одразу. Шум у ПБ..? І шо? ;)
    Героїчно подолали наслідки свого ж "капкану".

• Подобається Подобається x 2
  4. anka

anka Well-Known Member

цифра 1 в графі "кількість мертвонароджених". і шо?
    насправді я по-лікарськи не можу описати що там було-чоловіку розповідав доктор. але малюк потребував конкретної реанімації, а не хлопка по п"ятках. згідна- накидати кальки погана штука, але я за те, щоб кожен займався своєю справою.
    Доярки не можуть керувкати країною...

• Подобається Подобається x 7
  5. Масік

Масік Well-Known Member

це розумієте ви , ті хто це пережив , щоб вдруге таке не повторилося, щоб запобігти , але ж ті хто не замислюється над ситауцією, ті хто не стикався з бідою , то сліпо кричать нашо того, але поки біда не торкнеться їх вони так і не прозріють. Звичайно дай Боже щоб вона їх оминала.

• Подобається Подобається x 5
  6. Nery

Nery Well-Known Member

Я вагітна!:radist:
    Взнала недавно, і тому не змогла забезпечити дитятку здорового способу маминого життя в перший місяць... Я курю, і навіть після того, коли дізналася, не можу кинути. Дозу звичайно зменшила, але тягне - страх...Може порадите, шо робити? І чи взагалі припустимо майбутній мамі курити? Бо дехто каже, що не можна кидати так зразу, якщо організм звик.
    Може ця тема вже піднімалась, і я неуважна, то направте, будьте добрі!

• Подобається Подобається x 8
  7. Масік

Масік Well-Known Member

Nery[​IMG] Вітаємо з такою радісною подією вашого життя!!!! А саме головне зрозуміти що в серединці вже створилося ще одне життя, за яке зараз ніхто окрім нас несе відповідальність і ми не вправі шкодити йому.... На рахунок того чи варто кидати палити це вибір кожного, але я думаю коли сісти і обміркувати всі за і проти то питання зніметься само собою :) Я теж на початку вагітності тим грішила, але з поступовим усвідомленням того що я вже мама (Хоч і поки ще майбутня) питання відпало , і в чоловіка , доречі , теж

• Подобається Подобається x 3
  8. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Nery, я б на вашому місці не курила. Під час куріння судини звужуються і дитинці через плаценту поступає менше поживних речовин. Воно вам тре? ;)

• Подобається Подобається x 11
  9. Масік

Масік Well-Known Member

Допис Масік не сподобався: levandivka (Нині) що вже знову не так?????

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

До речі, я сама донька. Та й Ваша дружина - теж. Але то вже Ваші сімейні стосунки, то не моя справа.

Я вже писала, що за три "ходки" в роддом, включно з патологією (на дідька, досі не розумію, але то таке) надивилася на всіляке. В тому числі і смерть дитини була. Про "щось не так" взагалі мовчу - кожен другий випадок. З таким багажем я би теж не писала тут того, що я пишу. Якби не розібралася в суті питання. Тепер роддомівські "не так" для мене лише аргумент за ДП.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

потребував внаслідок чого!?
    Чи Ви вважаєте, що реанімація знадобилася в любому випадку?
    Напартачили [​IMG]

+1.
    Хто б сперечався... :)
    А що робити, коли диплом акушера доярка купила? Там можна?

А шо дєлать..?

12. Nery

Nery Well-Known Member

Розумію це прекрасно, і тим більше усвідомлюю, що воно не тільки мені не тре...Але тягне більше ніж до вагітності, може то шось означати?

13. Масік

Масік Well-Known Member

тому і пропоную прихильникам ДП висловлюватися в спеціально створеній гілці, а тут все таки основна маса тих хто родитиме в звичайних пологових і всі вправі самі обирати , а то виходить так , ви всі дурні нічого не смислете, от побачимо що ви після пологів в лікарні скажете, для чого накручувати нас на те , що має бути щось не так , та скільки вже можна!!!

14. levandivka

levandivka З яйцями...

А скільки пачок в день випалюєте? :)
    Кидайте. Гірше (ніж не кинути) - не буде.

Може.
    Але не обов'язково: "варто продовжувати".

Додано через 3 хвилини
    ось тут:

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Вітаю з радісною новиною!
    Я курила декілька років,(багато разів кидала) і поки чекала полосочки на тесті також сиділа і курила. І як тільки я побачила дві полоски, не докурила, викинула сигарету. Через деякий час, як зазвичай потягнуло курити. Сіла і просто подумала: чи маю я моральне право, вже як мама, САМА псувати своїй дитинці(яку чекала більше року), здоров"ячко. Невже якісь сигарети важливіші для мене ніж ця ляля. Вірите, вже три місяці я не курю. Деколи хочеться, особливо коли хтось курить, але зразу уявляю свою лялю в сигаретному димі. ЖАХ!
    Друзі і чоловік при мені стараються не курити і нічого. Люди кидають наркоитики, а тут сигарети. Спробуйте і все у вас вийде.

• Подобається Подобається x 18
  16. Масік

Масік Well-Known Member

так це зовсім інша річ, повна інформація про гігнекологічний стан здоров"я жінки , і ваші узагальнення , от попадеш в пологовий , то всьо капец... Ми дуже вдячні вам за поради , але вони корисні коли ними не надоїдають!

17. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Щодо моїх пологів, то лікарі накручувати вміють, для деяких лікарів -це просто заробіток грошей. Але не всі жінки можуть народити швидко і без допомоги лікарів.
    У мене пологи були як казка-перейсми почались о 19 год ( в інтервалі кожні 15 хв), а о 21.30 ми поїхали до лікарні, о 22.45 відішли води, а о 23.11 народилась наша донечка. Швидкі пологи, без ускладнень та і за півгодини я вже бігал по палаті. Лікарі сказали що так років 20 них таких пологів не було. Кожній жінці треба до себе прислухатись і тоді пологи будуть легші. Мені під час вагітності лікарі старались нав"язати що дитинка замаленька і не народиться сама (без їхньої допомоги), вони назначили мені щоб прийти на стимулювання, а я не пішла і пішла в лікарню лиш коли перейми були. Ще перед пологами (коли перейми були) зробили УЗД і сказали що маленьке дитятко -2.5 кг, а за 30 хв народилось 3 кг:)
    Всі вагітні дівчатка-непереживайте, прислуховуйтесь до себе більше і ваші пологи пройдуть швиденько, тим більше що нам дано витерпіти не більше ніж ми витерпіти можемо.

• Подобається Подобається x 16
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ні, це інформація про стан гінекології і аушерства. :)
    Варто знати, куди зібралися, і з чим варто боротися.

+1.
    Треба слухати себе-рідну, і здоровий глузд.

• Подобається Подобається x 4
  19. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Вітаю, легкої вам вагітності та легких пологів.
    а про куріння-вважаю, що треба кинути, вам же важливе життя та здоров"я вашої дитинки. Успіхів вам!

20. Масік

Масік Well-Known Member

ок тоді прошу вас дати заключення такій ситуації, як спадкова генетична патологія, при якій , якщо не втрутитится , то жінка не зможе виносити дитину, ви пропонуєте замовчувати про переббіг попередніх вагітностей??? Чи наприклад у жінки резус мінус, перша вагітність невдала, відсоток того що друга може закінчитися викиднем , через резус конфлікт вже значно вищий, ви теж пропонуєте це замовчувати?!

Статус теми:
Закрита.