Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Я думала що тонус матки і штучні перейми це то саме, просто по-різному називається. Але значить це не те саме.:confused:

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Аскорбінко, мені незрозуміле ваше позитивне ставлення до радянської медицини. Я в дитинстві не вилазила з соплів, вони мене супроводжували цілий рік і в спеку, і в холод. Імунітет був нижче плінтуса, зараз роздивляюся свою товстенну мед.картку і дивуюся як моя мама взагалі на роботі трималася, я хворіла щодвамісяці. Відповідно, в садочок ходила може з півроку в загальному підсумку, шкільні роки для мене теж - навчання вдома на дивані із замотаним горлом. І антибіотики були нашими вірними друзями. Незважаючи на все, прививки мені шпарили як має бути. А горло мені вилікували лише три роки тому гомеопатичними ліками, ось тоді я і прозріла.
    Щодо пологів у лікарні - якщо вагітність була нормальною, все з дитинкою добре, мама "практично здорова", то ризик якихось непередбачуваних ускладнень - мінімальний. Але ж поширена практика - стимулюють і ріжуть, вваєжається, що це такі досягнення медицини у цій галузі. Мене такий підхід, знову ж таки, не влаштовує.

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ну не те щоб позитивне, просто на мою думку скоро буде ще гірше... Хто зараз має можливість навчатися в мед.універі? ви бачили які там ціни на контракті? про держзамовлення мовчу, цей мізер заброньований для дітей високопосадовців, доцентів і т.п. Може комусь із самородків і повезе, але....
    а ще так критично на це дивлюся, бо з кола моїх знайомих 4 пішло на лікувальний факультет, а їх здібності більш ніж просто посередні.... чим вони керувались при виборі професії - не знаю, але спеціаліста толкового з них не буде....

В радянські часи був обмін професорським складом між вузами, відповідно досвідом.... зараз цього нема і не буде... Ви напевне зустрічались з таким, що скільки лікарів - стільки думок, а от ті хто вчаться мають знати всі думки і варіанти, і вже потім на практиці вибирати, що саме застосовувати і чим керуватись...

також мала таке "щастя"... Хіба зараз інакше? я не кажу про ті болячки якими ви хворієте роками... Не дай Боже захворіти на щось нове... ви зразу до гомеопата?

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене був тонус задньої стінки матки - я колись писала, і питала чи ви не відчуваєте коли їдете за кермом. Від їзди за кермом тільки підвищувався. А потім перейшло все, я за 2 години перед тим як мене відвезли у пологовий ше в Арсен зїздила, вечерю приготувала, тільки зїсти вже не вдалося :)

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

так, зараз інакше (ттт). якщо знайду хорошого гомеопата- одразу до нього.

6. Ума

Ума Super Moderator

я пригадую цю розмову, але як виявилося тоді в мене це не був тонус... або не зовсім такий як був під час останнього УЗД. Дякувати Богові, ніби більше не повторювався...

7. Ума

Ума Super Moderator

Замовила я слінги :) Тільки я тут трошки неправильну інфу подала. Там знижка не 40%, а 40 грн. :):):) Привиділось мені чи шо? :)

8. Ума

Ума Super Moderator

Дитячий бум http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/03/22/22457/

У Львові знову народилася трійня. Двоє дівчаток і хлопчик з’явилися на світ у Львівському міському клінічному пологовому будинку №1 позавчора (20 березня 2007) за допомогою кесаревого розтину.
    Одна з новонароджених важить 2,200 кг, інша – 2,070 кг, а хлопчик виявився найменшим. Його вага – 1,730 кг. Як повідомив “Газету” Зеновій Стах, завідувач акушерського відділення міського клінічного пологового будинку №1, діти перебувають у середньому стані. Їхня мама – двадцятичотирирічна Христина Білоус, мешканка Сокаля (Львівська область). Це її перша вагітність. Нині новоспечена мама разом зі своєю матір’ю та свекрухою вибирають дітям імена.

Це вже друга трійня, яка народилася в міському клінічному пологовому будинку №1 цьогоріч. Цікаво, що протягом усього минулого року тут з’явилися на світ також дві трійні.

Оце так щастя!! :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Drimka

Drimka Well-Known Member

Тут можна сказати тільки одне. Дай Боже здоров'я діткам і грошей батькам!!!:p

10. Росинка

Росинка Well-Known Member

Щастя у кубі виходить:D :D :D

11. Drimka

Drimka Well-Known Member

А ще, мамочки, дякую за інформацію про DVD записи, мене власне від BBC - Human's Body цікавив. Але я перевірила Ті зсилочки, де є відео і фото пологів на чоловікові, то по його реакції поняла, що певно буду щось подібне дивитись вже післяродів. Я зараз тільки хороші налаштування і віра в те, що все буде ок!

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

то Ви вже бачили цей фільм? Це не страшилка! А досить логічний з натяком на науковий фільм!
    Якось поділитися з Вами?

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж в це вірю, але фото дійсно різне враження справляють.
    До речі. моя подруга в суботу родила на Мечнікова, дуже легко, каже, що не так все страшно як розказуюють, біль - як при місячних, все терпимо. Коли буду мати детальнішу інформацію про розцінки, лікаря - напишу

14. Тетянка

Єдине, вона так і не встигла толком походити на курси - була тільки на 3-ох заняттях, а найважливіше, як правильно дихати, не встигла походити - дитинка родилась на 4 тижні швидше...Але все нормально. Я мабуть, з квітня після свят почну ходити вже на ті курси....

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Або порахували зле...

16. duncan

duncan Well-Known Member

моя дружина народила на мечнікова (між іншим, мене теж там "знайшли" :)) — все було чудово...

17. Росинка

Росинка Well-Known Member

А у мене з'явилися перші розтяжки на грудях.Сліз було з цього приводу:o
    Дивно я і вправи робила і водою холодної їх обливала,тільки що кремом не користувалася ніяким.Може вони через це з'явилися?:sad:

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

А час минає... :) поспішіть!!!

19. Тетянка

у мене як тільки з"явилась перша розхтяжечка на грудях, зразу побігла по олійку - тепер і груди і животик мащу, а ще ззаду - на моїх сідницях теж з"явились маленькі розтяжки, хоч зад вроді і не виріс, думаю, що це від сидіння, робота така, сидяча.....У мого чоловіка на заді теж маленькі розтяжки, а він то не вагітний :D
    Активно мащусь щодня, а ззаду чоловік масажі робить ;)

20. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А я вперше була на курсах минулого тижня. Найкращі враження :) , чоловік дуже шкодує що не пішов зі мною :) Я отримала стільки інформації - 3 дні переварювала.
    До пологів уже психологічно готова :) правда з диханням ще мені так не дуже получається, чомусь після вправи на дихання у мене легко паморочиться голова. Думаю з часом організм звикне. У когось було щось подібне після вправ на дихання? :confused:

Надзвичайно змістовна тема Умо, перечитала всі повідомлення - дякую за її відкриття ;)

Раніше мене більше хвилював сам процес пологів, а після першого відвідування курсів та перечитування цієї теми я більше цікавлюсь як власне поводитись з дитинкою :)

Статус теми:
Закрита.