Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

Суб'єктивна точка зору. Я не дивуюся, і не осуджую. дітям космонавтів "не світить" церковна кар'єра...
    Не певен, правда, що не лікарська "допомога" спричинила клопоти на Ваших пологах.
    але то - моя, суб'єктивна думка.

2. Птася

Птася Well-Known Member

Моя донечка народилася 2 кг 600 гр, 50 см. Назвали малу Дарія

Додано через 2 хвилини
    В мене теж нема до вас неприязні, і я вас не осуджую. Просто в кожного складається своя ситуація і виробляється своя модель поведінки. Просто завжди треба орієнтуватися по ситуації, а не говорити що все що робиться це погано, або не робиться це добре.

Додано через 8 хвилин
    В мене теж нема до вас неприязні, і я вас не осуджую. Просто в кожного складається своя ситуація і виробляється своя модель поведінки. Просто завжди треба орієнтуватися по ситуації, а не говорити що все що робиться це погано, або не робиться це добре.

• Подобається Подобається x 3
  3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Привіт усім! Часто заходила і читала цю гілочку прсто так, для всезагального ознайомлення, а тепер... Нещодавно взнала, що стану мамою!!!!! Мабуть, Ви розумієте, яка то радість, особливо, коли лікарі стверджували, що зараз це не можливо. Але ми змогли, і ми вже велиииикі, аж 4 тиждень!!!!!!
    Рада, що тепер ця гілочка, надіюсь, стане для мене дуже близька!

• Подобається Подобається x 21
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Вітаю!
    Добре, коли з самого початку вагітності виробляється правильна позиція щодо лікарів... :)

• Подобається Подобається x 2
  5. MUCHACHA

Підкажіть, чи є нормальним періодичні поболювання та ниття внизу животика?

6. Злата

Злата Well-Known Member

здається це не зовсім нормально
    не хочу лякати, але раджу звернутися до лікаря
    напевне варто сходити на ультразвук

7. MUCHACHA

На УЗІ вже була...Нічого не сказали, окрім того, що я вагітна. То, мабуть, у всіх таке - панічний страх, щоб усе було добре. І не за себе переживаєш, а за малявочку. От і у мене зараз таке, як тільки взнала, що вагітна, не можу заспокоїтись. Постійно щось собі надумую... І в лікаря була, сказав, що ніби все добре. А животик болить.....

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

в амер. iнтернетних джерелах кажуть що це може бути тому що дитина - ембрiон прикрiплюється до стiнки матки, занурюється в неї, тому i ниє живiт. Навiть можуть бути дуже легесенькi майже непомiтнi кров'янi "мазки" на трусиках що теж є результату закрiплення у матцi. У мене особисто такого не було. А в родички однiєї було. Не хвилюйтесь! :)

• Подобається Подобається x 8
  9. мамочка

мамочка Well-Known Member

у мене було 2 краплі крові на 10 день після зачаття (точно знаю)
    а живіт болів до 3 місяця (тонус був), але медпрепаратів я систематично не приймала (здається 2 рази при сильній болі ношпу випила)

• Подобається Подобається x 4
  10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Muchacha я зовсім нещодавно писала про своб таку проблемочку, як і у вас. Мене також з самого початку часто колов і різав низ живота, з другого тижня вагітності. Зараз ми вже підросли вже на 13 тижні, і нічого і зараз рідко, але буває кольне то тут, то там. На апараті сказали, що все добре. Матка трошки в тонусі. Порадьтеся лікарем на рахунок МАГНЕ В6, мені допомогло. Але обов"язково проконсультуйтесь з лікарем. І більше лежіть, зааз найважчий період для ембріончика і нове "випробування "для матки.
    А основне настройте себе позитивно, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ.

11. anka

anka Well-Known Member

дівчатка!!! я вже мама!!! в мене на ліжку стоїть маленька колисочка, а там спить маленьке Диво!!!
    моя дівчнка така смішна! з довгим волоссям- на потилиці 3 см. яскрава брюнетка! в кого хлопчики- готуйтеся:)
    все відбулося в п"ятницю, а в понеділок ми вже були вдома з моєю крихіткою і з чоловіком, який від початку перейм до 2-го дня від нас не відходив.
    не можу уявити, як жінки не хочуть присутності чоловіка на пологах! це неймовірна підтримка і я відчуваю, що після всього, через що ми разом перейшли, наші стосунки вийшли на зовсім інший рівень!

я досі не можу відійти від усіх пережитих емоцій, вражень, відчуттів! все, що відбувалося, словами просто не передати! стільки всього є розповісти! море-море сліз радості. при чому не тільки моїх з чоловіком, а й всіх, хто приймав пологи- акушерок, лікаря, інтерна.
    в голові стільки всього!!! я збираюся з думками щоб все описати. чесно кажучи, лежала в пологовому і кожну думку пробувала закарбувати, щоб потім розповісти Вам.
    так що в перерві між годуваннями буду займатися літературною творчістю:)
    всім-всім дякую за підтримку:)

• Подобається Подобається x 29
  12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ВІТАЮ!!! Хай Ваше малятко росте здоровеньким!

• Подобається Подобається x 4
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Аnka, вітаю!!!

Muchacha, в мене від самого початку вагітності перші два тижні нестерпно болів живіт і ззаду внизу спина дуже нила. Я спочатку не розуміла, що то зі мною робиться, була затримка, а я подумала, що захворіла, бо так сильно боліло. Але потім все пройшло. Напевно, як написала Koza-Dereza, боліло поки ембріончик (мій Андрійко) прижився :)

14. anka

anka Well-Known Member

тю, ото я ще на емоціях- забула похвалитися.
    козацькому роду нема переводу:)
    вага моєї дівчинки 4550г. ріст 54 см. 8 балів за Апгар.
    а ще- довге (3 см на потилиці) чорне волосся, чорні вії і довгі-довгі красиві пальці. очі наразі синюваті, я знаю, що в діток ще нема пігменту до 3-х місяців, але молюся, щоб вони залишилися такими ж синіми.
    ну, мамочки хлопчиків, за років 15- тримайтеся!!!

• Подобається Подобається x 20
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

А в "маленьких чудах" не видко...
    Теж 15 років чекати?. :)

16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

В актовому залі Пустомитівської районної лікарні в 10.30 год. 9, 16 та 23 липня відбудуться лекції для вагітних і молодих матерів з грудного вигодовування.

• Подобається Подобається x 1
  17. Ніка

Ніка Well-Known Member

Анка, щиро Вас вітаю!!!
    чекаємо тепер ще детальної розповіді у відповідній гілці!!!
    ВІТАЮ!ВІТАЮ!ВІТАЮ!!!

Додано через 54 секунди
    треба буде оглядини влаштовувати!!!
    ;)
    або виїзний форум!

18. Масік

Масік Well-Known Member

то зараз ця дитинка лежить в реанімації на Орлика і не на курсі , а розповідає доктор який власне її лікує

19. Ніка

Ніка Well-Known Member

уявляю, як себе зараз відчуває той "лікуючий" татусь...мабуть, дуже сильно себе картає.
    дай Боже, щоб дитинка здорова залишилась!!! тепер - тільки віра у кваліфікованість лікарів і милосердя лікарів!!!
    тільки от після такого випадку думаю, батьки будуть сліпо вірити лікарям...а самолікуванням треба в міру займатись...
    невеселі бувають наслідки "героїзму"...дуже шкода дитинку...

20. Масік

Масік Well-Known Member

Даруйте, але коли вам роблять операцію банальної апендиктомії, то чомусь тут ніхто не лізе і не розказує лікарю, як той має робити розріз, який наркоз вводити , який об"єм операції повинен бути і т.д. а після усього ще й дякує лікарю не задумуючись зробив він щось зайве , чи ні. Так а чому ж тоді стільки придирок до лікарів-акушерів? а хто ж воду каламутить ???

Додано через 8 хвилин
    у мене таке траплялося, власне у ті дні коли мала б бути менструація але це було перші 3 місяці

Додано через 13 хвилин
    а ми от сьогодні були в пологвому, ну ніяк наша ляля не хоче повертатися , товчеться сідничками донизу :sad:

Додано через 15 хвилин
    Ну сліпо- не сліпо це вже таке , але думаю вже більше лікарськими маніпуляціями займатися точно не будуть, як кажуть не знаєш броду, не лізь у воду

Статус теми:
Закрита.