Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

А коли очікуюцця?
    Вже почали готувати?

2. Масік

Масік Well-Known Member

Думаю і не почнуть...

3. levandivka

levandivka З яйцями...

От і я проте.
    Я.Галан писав "Плюю на Папу" (зарубали свої ж), а ці гади...
    На мам, на найсвятіше...

4. мамочка

мамочка Well-Known Member

у мене 2 см відкриття цілий місяць було і ходила спокійно аж поки своїм "оглядом" лікар не розтянув трохи шийку матки від чого і почалися перейми
    навколоплідний міхур проколов, коли відкриття було 4 см
    питаю : "Для чого ви це зробили?"
    відповідь: "Щоб ти менше мучилася..."
    кажу:" Але ж мені не дуже болить, я ще можу довго терпіти..."
    він промовчав, але я знала шо його зміна вже закінчилася, в нього день народження і йому зовсім не хочеться сидіти зі мною поки я "ще можу терпіти"

дівчата, Вас тут ніхто не хоче лякати, всі просто діляться досвідом і набутими знаннями, щоби Ви не повторили чужих помилок
    мені лікара порадила Зореслава (з курсів для майбутніх мам), я була на 100 % впевнена що він за природні пологи...
    але сталося не так як гадалося
    якби я до нього приїхала після того як відійшли води, при нормальних стабільних переймах, то він би і не пришвидчував процес

• Подобається Подобається x 7
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Не зовсім зрозумів, "сталося" (ускладнення, яким лякають), чи лікар "не ТАК себе повів"?

6. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Всі тут так пишуть про відкриття, а я навіть не знаю скільки і чи є воно у мене :D І взагалі на той стільчик я лізла ще на самому початку вагітності.
    Про відкриття можна і не знати і спокійно доносити до доношеної вагітності. Минулу вагітність зі мною на підтримці лежала дівчина з 5 см відкриттям, але нічо, доносила всрок:)
    Дуже гарно діляться :D Намікаючи що "ти дурна і нічого не тямиш". Мене то не стосується, бо сама свій досвід маю:p

• Подобається Подобається x 3
  7. levandivka

levandivka З яйцями...

Жодних намйоків... :)

8. Nastyusha

А до чого тут дві мої фрази зовсім непов"язані між собою? :D

• Подобається Подобається x 2
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

Для підйому настрою, звичайно. :)

10. Nastyusha

Просто таке відчуття що то був намьок, що я дурна бо не знаю чи в мене є відкриття шийки матки :D
    Так, я дійсно цього не знаю, бо маніпуляції по провірці цього мені ніхто не робив. А відкриття не тільки під час пологів виникає, може й бути набагааато раніше.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Та де!?
    Доречі, про розкриття.
    Промацати його дуже просто. На ноутбуках маніпулятор для пальця пробувати користати? від краю - до краю

12. мамочка

мамочка Well-Known Member

лікар був ЗА природні пологи, але за швидкі пологи
    йому не хотілося після своєї зміни зі мною сидіти до вечора поки моя дитинка надумає вилізти
    коли відбувалися пологи і місяць після них я була цілком задоволена результатом, але тепер аналізуючи хід пологів і прочитавши трохи літератури і інтернету бачу дуже багато його помилок(

Додано через 1 хвилину
    ні на що я не натякаю
    інтернет така штука що тут важко висловити інтонацію з якою могла би це сказати
    я нікого не хотіла образити

• Подобається Подобається x 5
  13. Nastyusha

мамочка, а я зовсім тебе і не мала на увазі. Тут вчителів вистачає :)))

• Подобається Подобається x 1
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Травматологи? +1. :)

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Ой дівчата-дівчата... Якби ви знали, як мені такого Левандівки бракувало перед першими, та й перед другими і третіми пологами... Тільки часто про це "пізно голова до розуму приходить"

Коли мені Лідка в 4 місяці перестала вагу набирати, я, годуючи вже третю дитину, думала, що все знаю, і досвід маю, і взагалі.... А тут якісь консультантки мені розказують, що ГВ неправильно організовано, що спільний сон запроваджувати треба. Відгавкувалася на них приблизно так само, як ви зараз на Левандівку. Але час йшов, лікарі ніц окрім суміші не пропонували - аналізи в нормі, значить не наїдається, а дитина худнути починала. От і вирішила послухати отих консультантів, глибше питання вивчити... Ліді скоро 2 з половиною - досі годую...

Тому, ніж нарікати на Левандівку, погугліть-пошукайте, почитайте і задумайтеся. У вас ще є час на те, щоб все обдумати і спланувати...

• Подобається Подобається x 8
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой... [​IMG]
    Тутечки я, ніде не діваюся.
    А до дзьобання медиками вже звик.

наспівуючи:
    Когда меня ты позовешь,
    Боюсь, тебя я не услышу.
    Так громко дождь стучит по крыше,
    Все тот же запевала-дождь.
    Запевала-дождь,
    Запевала-дождь,
    Твой дождь.

В твоих глазах опять упрек,
    Как ты меня не понимаешь
    И скорби ты не разделяешь,
    Ты, как и прежде, одинок.

• Подобається Подобається x 5
  17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я у вчиталi не набиваюсь, менi ще далеко до таких. Настюшо хiба хтось сказав що дурнi бо не знають? Хiба ви не ходите на огляд до гiнеколога щоб вам сказали скiльки см у вас вiдкриття? Звiдти i будете знати, i це простий тест - запихає гiнеколог пальцi ТУДИ i там намацує вiдкриття.
    Ви ж сама кажете що вiдкриття може набагато ранiше статись, нащо тодi заздалегiдь лягати в лiкарню? Коли ще можна дома посидiти? А за годину ви не родите... може другу дитину а першу... крупно сумнiваюсь. На класах завжди кажуть що перша дитина довше народжується.
    Зрештою, менi особисто (i нiкому з "вчителiв" ) не лiпше i не гiрше з того як у кого проходять роди. Радиться щось, чи дiлиться своїм досвiдом тiльки задля того щоб поширити знання i допомогти уникнути проблем. А ви дивiться самi...

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

тіко мене тут не було. Й інтернет був на діалапі по 3.30 за годину...

19. Nastyusha

Я про це знаю, але мені лікар таких маніпуляцій не проводив ще, кажу ж що на кріслі ще тільки на початку вагітності була.

В мене друга дитина. Першого я також дуже скоро народила - година після початку сильних перейм :)

Додано через 2 хвилини
    Боронь Боже! Не хочу скорше лягати в лікарню, писала вже про це. Як альтернатива, то можна погуляти біля пологового доки не почнуться дуже сильні перейми з проміжком часу у декілька хвилин.

Додано через 4 хвилини
    І чому цю фразу зразу кожен приміряє на себе???

20. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А мені вже забагато, він свєю присутністю перебиває присутність усіх майбутніх мам!!! Завжди вдячна за пораду... коли вона вчасна і бажана
    ОТ! У вас був привід і ви цікавилися!!!!
    Дійсно?! Зато ніхто не задумується, щодо кого ця фраза лунає!

Додано через 2 хвилини
    Таки по Фройду!!! Я мала на увазі, що її не те, що пити, у ній бідось-тварин купати не можна!!! До чого ту пташки на дроті? Просто не варто народ лякати, бо від нашої води нікуди не дінешся.

Статус теми:
Закрита.