Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я маю з речей в ПБ лише мобільний телефон і тапки резинові:D:D:D
    все ніяк не виберуся по магазинам
    в суботу їду до батьків своїх на тиждень або два(залежить,шо завтра лікарка скаже,на скцільки відпустиь)-то там і прикуплюся! і на город до мамці залізу! у нас там в саду черешні вродили рясно,і малини купа з смородиною:crazy::crazy::crazy: вже не дочекаюсь...... от лише шкода ЛФ не буде поруч:sad::sad::sad: треба було слухати чоловіка і купляти ноутбук замість компа,так би з собою забрала:rolleyes:

• Подобається Подобається x 2
  2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

В мене лежитьніжками в ту сторону, але восновному б"є по ребрі а не по печінці, я щось ні разу навіть не відчувала щоб по печінці....

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Одна машина під хатою (чоловікова) а друга (татова) у гаражі, що 5 хв. від хати... задумувалася 100 разів, що швидку точно н викликатиму. На випадок "закону подлості", якщо мужчини будуть поза досяжністю, візьму таксі.

4. olenkastar

передавали на 17 годину. я також у гості іду,от сижу і не знаю шо то робити. шторм щойно пронісся Чехією і поліз на львів...маю надію,що може омине хоч трошка

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я так само казала, але таки взяла. По-перше, соски трохи почали в пологовому "протестувати" і коли вже з"являться тріщини, то вже пізно буде! як тільки чуть-чуть дискомфорт, то зразу можна помастити. І старайтесь після годування щоб груди на повітрі сохли, а не вдягати зразу ліфчик! Я кремом мастила щось 2 дні в пологовому і ми без тріщин обійшлися.
    А "Бепантен" дуже добрий і для малечі. В нас як тільки дупка червоніла, то ми зразу ним мастили - допомагає і від опрілостей. Так що він в вас не залежиться.

• Подобається Подобається x 4
  6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я у житті не думала, що буду так плакати, біль жахливий, щей практично не вчухає, тільки зменшується, як хожу... а ходити мені можна дуже мало (гіпертонус). От лежу і мрію, що я вже народила... а потім лякаюся, що ще кімната не готова і кажу собі терпіти. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. olenkastar

ха-ха! я собі думала,а якщо я в той час буду на вулиці??? а тут води потечуть!
    ми лишаем машину під хатою,щоб завжди була на готові( бо чоловіка можуть в ПБ викликати і треба буде їхати),то з том не маю проблем.а якщо він буде на роботі-то на таксі

8. Nastyusha

Я теж так думала за таксі...але потім мені здалось що скорій легше доїхати до місця Х бо має пріорітет на дорозі вразі пробок, а мені пів міста тре їхати........ Ото собі зара тим голову сиджу і ламаю :D

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Аптека є! За то мож не переживати! Ціни там на порядок вищі, але нічого такого там нагло не треба було. Потім тобі дадуть список і тобі спокійно можуть все принести. А перед входом в родзал тобі кажуть, що треба набір для пологів 53 грн ;)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Дійсно. Коли нема холодної водички, то тілько кремами і спасешся...

11. Nastyusha

Шо туда входить в той набір???

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Я от думаю. Може їм, як таксистам видати таксометри кожному? Акушерові, лікарю, санітарочкам...

13. olenkastar

14. Nastyusha

Ну і де там пишуть про буревій сьогодні?
    То ж в Карпатському регіоні

15. olenkastar

а і дійсно! ото ссилку кинула,роззява!:crazy:

Додано через 1 хвилину
    http://zik.com.ua/ua/news/2007/06/26/79969
    здається про львів нашла

16. Nastyusha

Ось ще що найшла на рахунок фініків -
    в 100 граммах фиников содержится 290 калорий. финики - калорийный продукт, но всего лишь несколько штук быстро устраняют чувство голода, вы долгое время чувствуете себя сытыми, а еще в них много полезных микроэлементов
    І то правда, бо з"їла я їх штук десять і все....... Таке відчуття що пів кастрюлі бульби вперла:8:

• Подобається Подобається x 2
  17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ми дупку тільки холодною водичкою миєм! :p

Додано через 2 хвилини
    Чесно - не зрозуміла! Мали б бути одноразова сорочка, бахіли на ноги, капельниця... Мені сорочку дали звичайну шматяну - щоб не змерзла в паперовій тій, а бахіли не давали. Може, як вдень родиш, то можна в аптеці взяти, а мені посеред ночі було все рівно!

18. levandivka

levandivka З яйцями...

А-а-а. Значить, креми не користаєте, тільки в косметичку кладете..?

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

У смислі?

20. levandivka

levandivka З яйцями...

В прямому: раз дупця миється холодною водою - достатньо, щоб не страждати опрілостями.
    Тобто місце кремів - косметичка (а не дупця).

Статус теми:
Закрита.