Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

І правильно зробила. Дайте чоловікові той крем спробувати... І зеленку полизати...

• Подобається Подобається x 2
  2. Дана

Дана Well-Known Member

- Шкарпетки( зразу після пологів в мене дуже сильно мерзли ноги) і то я чула в не одної жінки, що мерзнуть ноги навіть в жару.
    - Карточку поповнення для телефону( я за тих 5 днів виговорила десь на гривень 400) а ще смс а ще ММС відсилала, а купувати там не знала де, так що про всяк випадок купить собі карточку додатково.
    - Посуда ( чашка, тарілка глибока і ложка столова і маленька чайна)
    - Блокнот и ручка ( може що треба буде записати, я за день що собі нагадувала записувала а потім передавала рідним )
    - Печиво, мінеральна вода без газу( не знаю як хто, а я мала зверський апетит, то хробачка печивом заморила поки мені свіжу їду з дому не привезли)
    Ще мені пригодилася вата, марля і дитинці мурашиний спирт, ним протирали манюню.
    Свій одяг на виписку і для дитинки на виписку складіть в окремий кульок, але зразу у пологовий не беріть. Вам його потім підвезуть, повірте ті кульки вас будуть трафляти, навіщо лишне?

• Подобається Подобається x 3
  3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мабуть з досвіду говорите...))))))
    а якщо соски потріскають,то най жінка мучається,лиш би чоловікові не смакувало кремом?

• Подобається Подобається x 1
  4. Дана

Дана Well-Known Member

Ні, я тричи стриглася під час вагітності, і всі розмови про забобони присікала на корню.

5. olenkastar

він в аптеці продається? а навіщо ним лялю протирати?

6. Дана

Дана Well-Known Member

Так, ним ранку обробляли, і ще знаю тільце протирали на огляді( Кожного ранку є огляд педіатра, дитинку важуть, обробляють ранку і.т.п)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

От і я не знаю "навіщо", коли є кращий засіб на пуповину, ПРОПОЛІС (на тому ж спирті)
    А сушити спиртом (протирати) шкіру малечі!? :8:

• Подобається Подобається x 2
  8. Дана

Дана Well-Known Member

Сказали купити або прополіс або мурашиний спирт, в аптеці при пологовому прополіс не було, купила те що було, а дома ранку обробляла пропольосом, рідні купили.

Додано через 4 хвилини
    Я вже сама засумнівалася:8:, точно памятаю що брала на огляд баночку з мурашиним спиртом. А може не тільце протирали а тільки ранку обробляли:8::o
    Згадала, за вушками протирали ( це вже точно) мала тоді смерділа тим спиртом а більше не пам"ятаю, :o може мамуні які недавно народили скажуть точніше.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Що значить рііідні! :)

10. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Крем для сосків то я відношу до медикаментів і не факт що він мені буде потрібен:) Постіль свою брати не буду, згодиться їхня. А кружка-вилка-ложка в списку є, під назвою Різне, щось я то не виклала сюди, там і мобілка і зарядка, записник, ручка і навіть водичка мінеральна без газу з спортивною пробкою :)
    Ще передивилася свій списрк Різне, то там ще є косметика, щітка для волосся і фен.

Додано через 8 хвилин
    Я маю половинки. Але як не хочеш половинок то купи з зав"язками згору, але думаю то без різниці;) Ми малому і такі і такі вдягали, нічо з ним не сталось :haha:

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчатка, а хто знає, на Джамбула аптека є? Масік, ти всі медикаменти бреш з собою? Бо мені лікар казав нічого не брати, та мені зеленка, вата і всі інші дрібнички і дома згодяться, я ж нічого типу окситоцину купляти не збираюся ;) Ось сижу і думаю, чи то варто купляти, чи ні.

12. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

5 років назад ще була:)

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Решено! Ніяких зеленок і ваток не купляю :)
    А ще вирішила не купляти дитячі речі, бо не уявляю, що з тою малечею робитиму, хай мені все покажуть, перший день відбуду з дитинкою окрмо, а як буду почуватись впевнено, то при нагоді переведуся у палату сумісного пербування.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

А-а-а... Це вони запрілості від шапочок сушать?
    ТАк нєфіґа шапочки в приміщенні натягувати, здоровіше будуть. :)

15. Масік

Масік Well-Known Member

я в лікарки ще не уточняла, з медткаментів купила лише біпантен. Хоча якщо будуть кесарити , то думаю згодиться прикупитися. На Джамбула аптека є але в адмінкорпусі, на 2-му поверсі, то тре через вулицю йти, принаймі була там, державна правда і ціни там дешевші.

Додано через 1 хвилину
    Abraira тобі не казали більше зявлятися до пологів до лікаря ?

16. olenkastar

так точно!та ,окрім того,можна буде когось послати(чоловіка) по медикаменти,якщо знадобляться.

Додано через 3 хвилини
    а я от глянула зранку на свою лінієчку і аж не віриться! ще недавно був двадцять якийсь тиждень...;) так от,поглянула і бігом на базар,купила собі зеленого горошку, трускавки,поки ще можна,бо так день за днем і час злетить і прийдеться переходити на молочну дієту:D
    буду варити зупку горошкову

• Подобається Подобається x 4
  17. Масік

Масік Well-Known Member

А у мене проблемка не уявляю що буду робити , молочного в рот не беру

18. olenkastar

а ще на рахунок "вагітних" забобонів! вичитала,що ще не можна вагітним брови щіпати і волосся видаляти:D:D ото уявляєте,що би було з нами за 9 місяців!!!! ОРАНГУТАНГ :D:D:D заросший і обросший:D:D:D

Додано через 2 хвилини
    така сама і я. єдине,що люблю йогурти і холодне молоко(магазинне і нежирне)-а все інше...:n: буду смабуть тим і рятуватися....люблю тверді сири,але тож не молочне;) думаю,як побачимо своїх мальопків-то все полюбимо,тільки щоб воно було задоволене і щасливе;)

• Подобається Подобається x 3
  19. Натася

Натася Well-Known Member

нічого не будеш робити!:)
    корова ж не п'є молока для того, щоб у неї молоко було :D
    чи будь-які інші тваринки. і всі якось вигодовують своїх діток.

• Подобається Подобається x 12
  20. levandivka

levandivka З яйцями...

Але ж дохтур кажуть, жи треба...

Статус теми:
Закрита.